Čini mi se da je to moguće... U nekoliko scena u četvrtoj epizodi, točno se vidjelo kako Mio onako... zuri u Yui. U animeima to često predstavlja početak nekakve zainteresiranosti/ zaljubljenosti, bar koliko sam dosad imao prilike vidjeti... :P
Printable View
Čini mi se da je to moguće... U nekoliko scena u četvrtoj epizodi, točno se vidjelo kako Mio onako... zuri u Yui. U animeima to često predstavlja početak nekakve zainteresiranosti/ zaljubljenosti, bar koliko sam dosad imao prilike vidjeti... :P
Wow... Nisam uopće to primijetio...
Postoje 2 mogućnosti: Moja Yuri ekspertiza je popustila i bolji si od mene, ili sam jednostavno imao loš dan.
Svi znamo da je ovo drugo.
:P= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Vidi se u sceni kada Yui dođe pred njih i svira uz onaj mini vatromet, te kasnije kada su u onom bazenu/ jacuzziu... Možda i još negdje, ali nemogu se sad sjetiti...
Možda jer su mange tako u originalu i printane? :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Prvih nekoliko stranica (ili čak chapter kod nekih) obično naknadno bude obojan kad taj dio mange bude izdan u svezak, a ne chapter po chapter.
Ah da, jedan od znakova da postajete otaku: vidite ljubavne zaplete i erotiku tamo gdje ih nema. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Stvar je vjerojatno u tome da je trenutačno bila impresionirana s Yui pa je zato zurila (kod prvog slučaja, kasnije je zurila jer je 1. put vidi golu).
Omg... postajem otaku :shock: :D . No ono kod vatrometa mi je ipak bilo dosta sumnjivo :D .
@Arby
Što se scanova tiče, kad ih vidim, čini mi se da su u originalu u boji, ali da ih je netko skenirao crno- bijelo. Također, na nekim web stranicama sam našao u boji dijelove koji su drugdje crno- bijeli.
Heh, možda si u pravu, ali zanimljvo je da su samo Mio prikazali kako zuri u nju, a Ricchan i Mugi nisu, ni tad, ni u bilo kojoj drugoj sceni... :P
Pa jel', ona je najviše ambiciozna u bandu (bar tijekom te epizode), pa je zamišljala kako bi to izgledalo kul.
Ja sam bio previše emocionalno pomaknut tom scenom da razmišljam o seksualnim zapletima.
Evo Op i Ed koji su mi najbolji... bar zasad :D .
Op:
Sengoku Basara
Shangri-La
X TV
K-ON!
Eden of The East
Ed:
K-ON!
X TV
Eden of The East
Nije baš da sam ih previše odgledao... but that will do for now :D .
@Arby & Sonic
OK, odustajem od bilokakvih teorija zasad, iako bi ih mogao pokušati potvrdit brzinskim prelistavanjem mange, na želim si pokvariti čitanje/ gledanje.
Usput, našao sam si sweet novi desktop. :P
http://www.imagesforme.com/out.php/t...yamamiokon.jpg
Predatore, svi bi mi voljeli da se takvo nešto dogodi, ali u ovakvom anime-u... Sumnjam.
Napokon odgledao sve Wolf's Rain epizode koje sam već odgledao. -.-
Sad preskačem recap epizode i nastavljam dalje.
Pogledao i Hatsukoi Limited. Sviđa mi se, nastavit ću ga pratiti.
Da samo još quoteam jedan citat iz Sengoku Basara:
"Lord Oyakata: Yukimura!
Yukimura: Lord Oyakata!
Lord Oyakata: Yukimura!
Lord Oyakata: Yukimura!
Scout u pozadini: Jeez..."
Trgal sam se od smijeha na tom djelu :pray: .
Izašle su nove epizode Sengoku Basara i Baysquash!
A ne, jedno 30 sekundi se šakaju u pravom mačo stilu (samo što je u mojoj verziji bilo Oyakata-sama). :)= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Najs, moram pogledat novu epizodu Sengoku Basara...
Btw, da ne zaboravim... Joše jedan quote iz K- On!:
Sfx: Boing!
:P
Pogledao prvu epitodu Valkyria Chronicles... nije loše, i to ću pratit :), a skidam i Kannagi... primamljivo izgleda.
U Eden of the East se također radnja pomalo počela otkrivati... u pozadini jedne prostorije sam primjetio globus na kojem piše "the world is yours"... što nam nešto govori :)
Ma odlican je Eden of the east, stvarno me iznenadio...Sengoku Basara sam pogledao 4. epizodu a cekam iducu epizodu Hatsukoi Limited-a ;)
Phantom ~Requiem for the Phantom
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/7/12237.jpg
Još jedan ongoing anime kojeg će možda biti zanimljivo za pogledati, a zasad su 4 epizode izašle od ukupnih 13. Skinuo sam prvu epizodu pa kasnije javim dojmove :) .= Citat =:
Genres: action, psychological
Plot Summary: A spate of mafia assasinations occurs in America, the work of the mysterious organization named Inferno. "Phantom" is their most strongest and capable assassin, however a lone tourist witnesses Phantom's latest act of murder. He unwittingly exposes the top assassin's true identity, a young girl named Ein. Witnesses are usually killed, but the man is captured and taken to be brainwashed into "Zwei", Inferno's newest assassin, with no memory of who he is. From this point on, Zwei is drawn into a world of conspiracy, deceit and violence.
K-on! navodno razvaljuje liste gledanosti u Japanu, a OP i ED pjesme rangiraju visoko na single listama... moguće je da imamo novi Lucky Star i Haruhi u usponu po pitanju popularnosti i fandoma. Iako iskreno, volio bi da ponekad i "inteligentni" anime bude rangiran visoko, ali eto, moe faktor sve prodaje na istoku čini se.
Naravno, to je jos i bio prije nego se pojavio, bilo je i za ocekivati. Mozda bacim oko na onaj phantom, vidio ga jesam i prije al nekako sa nisam "zakacio"...odoh gledat wangan midnight 8)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jao, gledam Final Fantasy: Advent Children, ali iz 2009, kvazi remake sa dodatnim scenama i sl, koja ludnica. Thora release...booolesno! Takvo nesto stvarno treba napravit :pray:
W00t, remake Advent Childrena? Mogao bih to škicnut :D
Guin Saga
http://calamitousintents.files.wordp...9/04/guin3.jpg
= Citat =:
Guin Saga (グイン・サーガ ,Guin Sāga) is the title of a best-selling heroic fantasy novel series by Japanese author Kaoru Kurimoto, in continuous publication since 1979. A record 100 volumes were originally planned, but as of 2009 the total stands at 124 volumes and is the longest continuing single-writer's work in the world with total circulation exceeding 28 million worldwide.
Evo i trailer 7MlhzQS46-0= Citat =:
GenreS- Heroic fantasy
Plot Overview
The story centres around a mysterious warrior named Guin, an amnesiac with a leopard mask magically affixed to his head. Remembering nothing but his fighting instincts and the word "Aurra", he confronts a world laden with danger, intrigue, and magic.
Možda ću i to pratit ako će biti zanimljivo.
Inače... izašla je 3. epizoda Hatsukoi Limited :)
Konacno :-x :pray:= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Oho, ova Guin Saga izgleda zanimljivo... All hail cheesy fantasy. :P
Guin Saga, premda rijedak primjerak epic animea sa standardnom zapadnom fantazijom (dakle, striktno kvazi-medieval, gotovo low fantasy) i obećavajući, ima jako, JAKO loš početak zbog sporoga tempa kojim se stvari otpetljavaju. Tek od 3. epizode anime stvarno počinje. Ono, pogledajte OP i recite da Guin nije badass. E da, i samo se nadam da onaj mali mulac (Remus) neće biti kao Raki iz Claymore-a aka. plašljiva kukavica čitav anime.
Raz1 reporting :D
Pogledao 3. epizodu Hatsukoi Limited... carski anime, pravi slice of life :) i drugu epizodu Valkyria Chronicles malo je... cheesy i dosta nerealan (ono, onaj tenk onako uleti, zarotira se za 180 stupnjeva i uništi drugog tenka bez ciljanja ...wtf? :pray: ) ali nema veze, mislim da je dosta unikatan taj setting pa ću i dalje gledati.
Sad se bacam na gledanje Phantom ~Requiem for the Phantom i Guin Saga... da vidim šta je to.
Over and out.
Imam osjećaj da ti gledaš sve što vidiš da mi spominjemo... i više. :D
Inače, ja sam otkrio jedan anime koji se svojim tradicionalnijim stilom i radnjom vjerojatno neće svima svidjeti, ali mene interesira samom perspektivom - Souten Kouro. Naime, smješten u vrijeme Tri Kraljevstva u Kini ovo je anime koji, za razliku od većine igara i drugih anime-a, prati Cao Cao-a koji je inače obično kao negativac u tom vremenu. Dobar filozofski anime sa solidnom dozom akcije, ali će vjerojatno odbiti većinu zbog svog inzistiranja na povijesnim točnostima, tj. uporabom kineskih titula i imena (dovoljno za reći da svi likovi imaju 3 imena), a da i ne spominjem izreka. Pratim.
Gleda tko 07-Ghost? 3 epizode izasle, zasad se cini zanimljivo
Ja sam malo... onako, relativno zanimljivo, ali baca na yaoi pa mi nekako nije sjelo.
Ne znam, previše se tu muških predugo gleda međusobno za moj ukus. :)
Thanks for the mental images, asshole. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nhf.