E vas dva jebem vas oba u dupe iduci put kad prijavim stetu ima da se rijesi u 10min.
Printable View
E vas dva jebem vas oba u dupe iduci put kad prijavim stetu ima da se rijesi u 10min.
Pa sta ces prijavljivat stetu u Bjelovaru? :D
A ne vidim sta ja mogu ja ne radim na prijavi steta vec u informatici :D
Vectra trenutno neregistrirana i Guillera Runner 50cc :D
(Savršeno očuvana)
Nisi mogao vecu sliku? O_o. Ugl stena znam, ali eto imate spor fax xD.
Fax ne odrzava informatika :) Javi se Aniti Perici soba 336 :)
Mala predodba kak Colt ide.
Ovo nije moj, to je prvi koji smo slozili, identican mome i sa identicnim motorom. Samo tu dok je snimano nije imao jos puno prerada koje ima danas.
Tak da danas ide puno bolje :)
sQMNgg0j ... re=related
Fora, al izgleda ko da ide downhill :)
Po cemu? Nije, ravnica autocesta ZG-KA.
Ako mislis da ide nizbrdo zbog brzinomjera koji kao da cuka. To je zato jer je sajla bila labava. Poslje smo je zategnuli.
Ali i da ide nizbrdo nebi tak skakala kazaljka, zamisli kak bi to bilo izgledalo u zivo.. Auto ide pa zastane pa ubrza pa zastane :D
Ma ne, ono fascinantno mi je kak u tak veliko brzini još povuće ko lud, bolesno neš. I sve nekako mirno ide, ja sam očekivao da će se auto raspast :)
Japan majka 8)
A evo malo ovog, dva tri frenda iz kvarta te ostatak ekipe, crash test auta, svaki tjedan jedan auto, nakon toga u cios za staro željezo. Nekad mi je smiješno gledat, nekad tužno, pogotovo kad vidim kak auto završi :)
Vrapče ludara ftw.
:D :thumbs2:
hahahah kakvi likovi :D
sad samo kad se jave lokalni dušebrižnici i ljubiteljis prirode :s
Idiotizam .
Da sam išao izmišljat najgluplje načine za bespotrebno trošenje novca i drugih materijalnih dobara, ne bih se ni sjetio ovoga. Vrlo idiotski.
Ne samo što su mogli bolje iskoristiti svoj novac, nego mi je strašno žao što je mnogo umova i još više vrijednih ruku omogućilo da se stvori automobil, pa makar to bila Škoda Favorit, i onda netko takav auto za kakvog netko smatra i da ima dušu bezveze razbije i rastrga u nekakvoj kvazi-zabavi. Mislim, ne znam, nekome to možda je smiješno i zabavno, ja samo vidim kako se taj auto mogao bolje iskoristit. Ono, stvarno ste ga mogli meni poklonit. Prije "seanse", dakako.
Ja nisam u to umiješan btw :) Kad recikliraju auto u ciosu vrati im se skoro sva lova s kojom su kupili prije auto. Sad je to baš bila Favoritka, prije je bila Micra i tak. Meni je fakat žao gledat kak ga uništavaju (općenito to ne volim kod auta), al dečki vise s autima 24/7, ovaj jedan ima šlep službu, ovaj drugi spava u autu i pere ga svaki dan po 5 sati i tak. Prema njima ja sam blaži oblik ovisnosti o autima, a svi koji me znaju znaju da nisam normalan :)
Mladost ludost što bi rekli, sam da netko ne pogine.
What have I done? :cry:
http://img212.imagevenue.com/loc701/..._122_701lo.JPG
Ajde,no worries. Auto nije nov :D
Imas vjerojatno u blizini auto otpad,nades isti dio i otkupis ga za sicu.
------------
http://www.index.hr/vijesti/clanak/benz ... 13387.aspx
Odlicno :)
Sljedeci auto ce bit elektricni :rotfl:
@fear, prepričaj nam :D
@Bezimeni, word :thumbs2:
Idem ja ujutro na posao, izlazim iz ulice, čekam, gledam.
Auti prolaze ja i dalje čekam, gledam u pomoćno zrcalo na drugoj strani ceste i odlučim izači kad se odjednom stvori crveni Renault Megane kojim je upravljala plavuša.
Žena me pokušala izbjeći ali sam je uspio zakačiti u stražnji desni dio malo iznad kotača , i malo sam joj ogrebao stražnji branik.
Stvar je riješena preko osiguranja.
Još mo uvijek nije jasno kako nisam vidio da dolazi crveni auto a imam savršen vid, taj isti dan me udario i biciklist dok sam izlazio na drugom izlazu iz ulice, pijandura nije vidjela auto koji stoji.
Na sreću štete nije bilo.
E jebiga, peh. Ali na sreću nije velika šteta. Dobra isprika da si staviš full body kit na auto :D
Možda, da nisam potrošio prvu plaću :D
Hebiga dogodi se.. Srecom nije veca steta.
Btw. To Nissan Sunny?
:thumbs2: Dobro oko.
'91 godište.
Da da kao i moj Colt. Braca :)
fear jel taj auto baš tvoj tvojcat ili je od oca tvojega?
Još uvijek glasi na mater, otkad sam se zaposlio ja sam preuzeo sve troškove.
Ajoj, pojest će ti taj stari lim cilu platu. To em troši, em rđa. Bolje se ostavi toga...
Pa kolko vidim puknut je samo branik koji je plasticni.. zasto bi to hrdjalo?
A da trosi.. Sta si imao takvog?
Moj Colt GTi (isto '90-'91 god)) sa 125 konja motorom trosi 8L po gradu normalne voznje...
Nema hrđe na njemu, japanac je japanac :) , a potrošnja je relativno malo, izdržim skoro cijeli mjesec sa 150 kn u njemu(ES95).