to znaci da ti je umrla maticna ako se ne varam... doleti na cro-ps3 forum pa se tam raspitaj...
Printable View
to znaci da ti je umrla maticna ako se ne varam... doleti na cro-ps3 forum pa se tam raspitaj...
zaboravil sam napisat da kad sam stisnuo gumb on/off na ps3-u mi se upalio.i onda sam probal opet upalit s kontrolerom i sve je bilo normalno,no ipak ako netko zna kaj je to odgovorite ili da jednostavno odnese konzolu di sam je kupil i ispitam tipa
Jedno pitanje, frend me pitao koja je razlika između ps3 sa 80gb i 280gb (tako neki brojevi, uglavnom 200 gb je razlike) i naravno ja mu kažem da ovaj ima 80gb prostora za snimanje videa,slika.... a ovaj drugi 280gb za iste stvari (to mi je bilo logično), ali kad je rekao da ova verzija od 80gb košta cca 1500kn manje zanimalo me da li je samo ta razlika koju sam mu rekao ili postoji još nešto?
Molio bi linkove, ako je gledao online, jer može biti dosta toga. Bundle, original ili lite model, specijalno izdanje PS3-a, itd.
Neznam linkove i neznam gdje je to vidio! Nije hitno tako da ću ga pitati danas-sutra pa javim!
ak se ne varam, 80gb modeli se vise ne proizvode, a 250gb ima samo slim, ak se ne varam, tak da...
U pravu si! Sada se proizvode samo Slim 120 i 250gb
Sonyev odgovor na Natal i sve to - PlayStation Eye, zajedno sa novom igrom koja će ga koristiti; Kung-Fu Live. Biti će razbijenoga pokućstva. :)
http://blog.us.playstation.com/2010/05/ ... ontroller/
http://www.imagesforme.com/upload/7ae77fa9.jpg= Citat =:
With our Freemotion technology and the awesome quality of the PlayStation Eye camera, full-body motion gaming is already here. Kung-Fu Live also scans you inside the game world where you literally become the hero of the game. There you are boosted with super human abilities, such as being able to jump flips without actually making flips, do high jump kicks, shoot lightning from your hands, and so on. Oh yeah, not to mention that you can do The Matrix trick of slowing the speed of your opponents’ time while you kick their asses.
lol digo je vise nogu u rl nego na ps3...
power!!!
Sad se treba očekivati navala dance i sličnih igara. Jadni konzolaši :(
nikakvi nevidljivi kontroleri neće zamijeniti dobar dance pad za DDR :D
Malo su mi jadni ti PS Eye i Natale... Izgledaš ko kad skaćeš po kuči i mašeš nogama i rukama :? Što nije lijepše uzeti gamepad u ruke i igrat normalno? Ako hočeš malo tjelesne aktivnosti valjda imaš prijatelje? Odete vani i igrate nogomet,rukomet,košarku,tenis...
lol
Pa opce je poznato da ekipa koja ima PS3 nema RL prijatelje. Ekipa sa Xbox ima Online prijatelje dok Wii igraci imaju real prijatelje, jerbo nije cool mahati sam pred televizorom ˘˘
Imam pitanje vezano uz rezoluciju, jel se novije igre vrte na 1080p ili je 720p?
= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
90% igara se vrti u 720p rezi... na boxu igara ti pise 720p i 1080p sto mnoge ljude zbunjuje - naime igre podrzavaju te formate TV-a... native reza je 720p, a imas nekih manje zahtjevnih PSN igara kao Wipeout HD koji se vrte u Full HD rezi.
Navodno danas nakon maintenancea Hrvatska dobiva svoj Store... znaci nema vise kupovanja bonova na ebayu, Hrvati napokon mogu kupovati DLC i sve ostalo normalno kao svaki amer, britanac...
kljucna rijec je "navodno"... maintenance je zavrsil, a od store-a ni s...
Još ništa od storea. Ima kakvih novih informacija?
je, u 9. mjesecu dolazi sigurno (nema spomena o kojoj se godini radi)... al posto su u modnations races i lbp-u cijene u HRK, bude sigurno...
PlayStation 3 ipak pokleknuo
Mora mu se priznat, stvarno dugo je odolijevao ali ipak, nema do ljudskog inata i znatiželje. Net je već pun naslova koje samo skinete i voila. Neki bi rekli super, meni je ovo više nekako sad day za ovu konzolicu.
Kužite da je prije dva dana izdan firmware koji svima kaže fak of.
Nije da nešto pratim jer da kupujem PS 3 bilo bi to samo zbog GT5 i guštanja u SP i MP ali da li se nadogradnja firmwarea izvrši i ako konzolu ne spajaš na net ?
nemoguce se spojiti na psn ako se na skine novi fw... a bez psn-a nema online igranja... moze se s konzolom na net, al samo surfat...
Znači da je onda konzola učinkovito probijena za nekoga koga zanima samo SP i ne namjerava se spajati na net ? Nadogradnja firmwarea se ne vrši i Sony ne može reći fak of ?
Mda, ali onda ces moci igrat samo starije igre, jer sony moze zahtijevati da novije igre zahtijevaju neprobijeni firmware cak i u SP-u...
Da ne quotam previše.
Bezimeni, konzola se mora updateati, bilo preko žičane ili bežične mreže, ili pak preko USB memorije. Skineš sa sonyeve stranice update, na stick, stick u konzolu i za par minuta je gotov.
Igre imaju patcheve, i oni se moraju skinuti htio ti ili ne. Ukoliko ne skineš patch, igru ne možeš ni pokrenuti.
Kao što je rečeno, igre provjeravaju verziju firmwarea. Novi naslovi se ne mogu igrati na starom.
Sony se poprilično dobro osigurao protiv krekiranja konzole. Svaka im čast, ovi bijedni pokušaji su upravo to - bijedni.
Za pretpostaviti je da će i ovaj memori stik koji vrši hakiranje biti nadogradiv novim verzijama kako bi se mogli igrati naslovi koji dolaze ...uglavnom poprilična zajebancija.Bila je i prije sa PS 2 gdje su izlazili čipovi kao na traci i trebalo ih je svako malo mijenjati kako bi igrao nešto novo.Situacija se sredila tek u zadnjoj trećini životnog vijeka te konzole .Da ne pričam koliko je bilo rikavanja lasera zbog ugradnje takvih čipova .
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
krivo, netreba se skinut patch za igru da bi ju igral... naravno, za mp treba zadnji patch, al za sp ne...
i nemora se ni konzola update-at, al onda nemozes na psn, i po novom bude valjda tak, da nove igre trebaju novi fw...
sorry na double post-u, al evo, i hrvatska je dobila ps store... na engleskom je, cijene nekim cudom cak i solidne, nisu prenapuhane
Kome netreba MP igrat će sasvim fino SP, kao i na kompu uostalom. Ako su probili glavninu stvar, par updateova i sličnih gluposti sigurno neće zaustavit ono što je već krenulo. Stvar se počela kotrljat, pitanje je dali će se zaustavit.