Lol na ovo da su svi štreberi od 1 do 10. U mom razredu jedino su broj 2 i 5 bili žešći štreberi, ostatak sve likovi s dvojkama i tricama... osim mene i frenda.
Printable View
Lol na ovo da su svi štreberi od 1 do 10. U mom razredu jedino su broj 2 i 5 bili žešći štreberi, ostatak sve likovi s dvojkama i tricama... osim mene i frenda.
Pa 2 i 5 su od 1 do 10. :D
:rotfl:
Pa to su samo dvoje ljudi, ima još dobrih 8 ljudova :)
A uostalom, svi ostali štreberi u mom razredu su redovito bili poslije broja 15 uz nekoliko iznimki. Ama baš nitko od tih štrebera nije imao dobar broj, tj. stalno su ih otvarali što je bilo pogodno za ostale kampanjce :)
Sad kad malo razmislim, i ti štreberi su ispali glupi. Pa znaju manje od mene neke stvari a ja nemam veze s vezom u nekim predmetima (kemija, for example...).
19/23 u osnovnoj, 20/25 u srednjoj. Najbolji brojevi ikad.
Ja sam prve godine bio 12. ili 13., onda sam ove dvije bio 10., a sad bi mogao završiti na 8. ili 9., idk...
Na kraju se sve svodi na to kakvi su nastavnici. Neki ispitaju 2 učenika u cijelom satu, a neki svakog učenika pitaju do 5 minuta, pa ako je dugo gradivo, ne stigneš baš lijepo naučit. Uostalom, u mojoj školi i nije tako rijetko da idu obrnutim redoslijedom, pa nekad najebe onaj tko se preziva sa Ž (lik se zove Marko Žarko :pray: )= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
A i tim nastavnicima je onda dosadno u tri pizde materine kad izmišljaju jebene redoslijede za ispitavanje. Najluđa mi je bila ova iz povijesti, pita koja je ovo godina, svi kažu "2008." a ja već znam šta mi slijedi, i onda čuješ nju "e ajmo onda broj osam..." :(
Speaking of which, na prozoru te nosam :(
Kako vas je tako malo bilo u razredu :D
Nas je bilo 30 i ako krene odzada onda je super.
Inace je nastavnica matematike vecinom isla odzada :D
Ugl, ako redovito idu po abecednom redu, ja sam gotov. Prvi, jeeeej :D :D :D :D
18/24 u osnovnoj, 27/32 u srednjoj.
Ako su me 5 puta u 4 godine srednje otvorili za odgovaranje, reži mi ruku u laktu.
ajde sta vise pipkate te kablove koj kurac : )))))))))))))))))))))))))))))))))))
bog jebenog svemira : )))))))))))))))))))))))))
Meni nista tu nije jasno majkemi
@ lemonard- Ane. Jebeni bogovi. :)
Ovdje kad su bili su usput odrzali natjecanje ko ima bolje brkove. Ubacili su nekog klinca, osnovnjak. Smjeh.
Also, po njima proglaseni pobjednik:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._4797570_n.jpg
Te drugo mjesto.
ja sam 24 od nas 31 u razredu. AKo krene od naprijed ili odozada svejedno mi je. Evo ovu godinu mislim da me nisu ni jednom otvorili nasumicno jer kad tako otvaraju ili ciljaju sredinu kraj il pocetak( kad kazem sredimu mislim nes od 12-18)
Skoro 8k postova bokte..morat cu smanjiti stajanje ovdje.
Sve spam i trolanje.
Da Xero upravu si vec ti je krajnje vrijeme da prestanes spamati i trollati.
Sve si izokrenio. Ostajem poražen pred tvojim intelektom.
Bit ce bolje.
Ajmo na burek.
Sa sirom?
Sa mesom.
Onda ne.
Ajmo.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bez brige Xero, mogu ja ići sa tobom na burek sa sirom ako hoćeš.
lose
Ne volim burek.
tocno zato
Pa onda si čkapi= Citat =:
Izvorno postao Xero
Burek je rasista.
gladan sam, i upravo sam narucio pizzu
eto
Danas sam i ja jeo pizzu. U Ketchupa. I ćevape. Ćevapi su bili bolji od pizze, a pomfrit je šašavo mekan. I sad sam gladan.
Jel to oni novi fast food koji se otvorio u mom kvartu? Iako na njemu ništa ne piše, prija je mislila da je to taj.
Je. Ali ne zamram se sad s time, znam da me čeka puna kutija Quattro jaffa sladoleda u škrinji, i to samo moj... muahaha...
Ja imam dvije i još kutiju korneta!
[center:7j2d5jpx]┏━━┳━━┳━┳━━┓
┃┏┓┃┏━┃┏┻┓┏┛
┃┗┛┃┗┓┃┗┓┃┃
┃┏┓┫┏┛┣┓┃┃┃
┃┗┛┃┗━┣┛┃┃┃
┗━━┻━━┻━┛┗┛[/center:7j2d5jpx]
Ne znam kaj bi to trebalo bit, a kako izgleda, neću ni saznat.
Čitaj između redaka.
Mogo si bar ne stavit rupe. Teško za pročitat :D
Pun očekivanja sam došao u taj fast food, jedini (!) u mom kvartu, da ne bi imali topli :(= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Plus, imam i ja quattro.