pogledao leona profesionalca,
nije los film, samo ima onaj... lolita efekt :oops:
Printable View
pogledao leona profesionalca,
nije los film, samo ima onaj... lolita efekt :oops:
[quote=Aerial_51]Huh? :D= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":35hlx89v
Zar nije dobar? Svi ga slave :D[/quote:35hlx89v]
jednostavno su preemotivni u zadnje vrijeme :/ Jedva sam pogledao prvih 10 minuta od Up-a.
Toy Story 3 je stvarno odličan, zabavan, smiješan, napet ali cijeli dan sam u depresiji zbog nostalgije koju je prouzročio :D
"Crtići" su jedino što valja u zadnje vrijeme!!
Definitivno, više me nasmiju oni nego neke "komedije"
djeca
Kad smo kod "crtića"...
Valja.
Kakav je ovajSfilm?
Pogledao The Devil's RejectsSna telki. Koje smeće, jedina dobra je bila Sheri Moon Zombie, žena Roba Zombiea.
Heh, meni je film bio baš dobar.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mislim, ništ pametno, ali zabavno.
Žao mi šerifa bilo, i wtf je onaj ružni wannabe-fredikruger tip :?
http://blogs.laweekly.com/stylecounc...land-movie.jpg
4\5. Odličan.
ToldYa :friends:
And youz were right :friends:
meni je predobar...ako je to onaj s perhanom koji ima telekinetičke moci...neznam kako se zove na eng...ali must see...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Film se zove Dom za vesanje. Dosta dobar. Malo neujednacen, ali dobar.
U svakom takvom filmu mora biti neki takav lik, kao imao neke komplikacije kod rođenja, pao u kotao vrele vode i ima super snagu. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Al, prvi put sam znao da će na kraju on doći i ubiti šerifa i spasiti đubrad.
Filmu bih dao nešto oko /7/10S- zato što nije kao svi horrorci i ima solidnu priču.
Obelix :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Blink
The Devil's Rejects
Dirljiv film o obitelji sadističkih ubojica koji se, unatoč mnogim preprekama, uspijevaju držati zajedno.
Ozbiljno, film je opičena boleština i zakon je. :)
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Samo sam dio uhvatio i to kad je u kadru bio onaj klaun Spaulding ili tako nesto.
Se pojavljuje on mozda i u nekim drugim horrorima, koji su vezani međusobno? Volio bih sve u jednom pogledat ako da.
House of 1000 CorpsesSi The Devil's RejectsSsu jedini u kojima se pojavljuje, cini mi se.
House of 1000 Corpses je prednastavak The Devil's Rejectsima.
Tamo upoznate trknutu obitelj Firefly (i onog retardiranog sprženog).
Više je kao horror nego Rejectsi, ali su likovi tamo još luđi i smješniji.
Rejectsi su dosta ozbiljniji, tako da dođu kao neki triler s hrpom luđaka, a ne kao horror.
Meni su oba ok.
Papillon
Klasik . 8/10
The Sorcerer's Apprentice
http://i35.tinypic.com/wlmxi.jpg
- kaj reći... Film je živa komedija, smješniji je od 90% današnjih čistokrvnih "kvaz" komedija. Više cilja na mlađu pred teen i teen publiku, neke scene su stvarno pre pre djetinjaste ali ajde - ipak je to Disney. Glumac koji glumi učenika je bezobrazno loš, nit zna glumiti nit ga je lijepo za vidjeti na ekranu. Nikica je bio vrlo dobar, ima par scena koje je loše odglumio, ali dobro mu stoji uloga sorcerera. Radnja u filmu nije ništa posebno, standardna generička radnja koju danas pre često viđamo...
- efekti su uglavnom genijalni (uz par ispod prosječnih) i mađija u filmu je jednostavno EPSKA. Kaj je je, ima puno magije i tu me film nije razočarao, čak me i ugodno iznenadio.
Objektivno - 6,5/10
Subjektivno - 8/10S- zbog mađije i nekoliko scena gdje sam pustio suzu od smijeha...
Ti si jedno veliko dijete, to nije nužno loše jer nisi jedini :)
Pogledao sam Serenity, pa, film kao film nije loš, sasvim ok akcijski sf film, kao dio Firefly univerzuma, jako loše, možda je ovakav jer su trebali zaraditi i nešto love ali to nije to, previše glupih stvari i previše banalnih greški, također ubijanje likova, znam da je ovo film i netko mora poginuti ali imam osjećaj da su uzeli slike likova, stavili ih na zid i gađali pikado strelicama koga bi ubili.
5/10
Jesam, i volim pogledati film za klince sa nevinom i ležernom atmosferom. Ali iskreno, očekivao sam malo ozbiljniju atmosferu u ovom filmu, valjda zato kaj nisam znao da je od Disney-a :D
Kick-Ass
http://2.bp.blogspot.com/_x4nQaKekWQ.../kickass-2.jpg
5\5 :pray:
Cage = bog
Želiš li uživati u vrhunskom Cageu onda si pogledaj The Bad Lieutenant Port of Call - New Orleans :thumbs2: .
Gledao. Nije mi nešto sjeo film, mada nisam nešto bio ni raspoložen za onakav tip filma. Sutra idem gledat The Sorcerer's Apprentice, valjda nije podbacio. Fakat je u Kick-Assu odlično odradio posao.
Ako voliš magiju ko ja, uživati ćeš u filmu :D Morao bi reprizirati KickAss, film je genijalan. Baci oko ovdje - viewtopic.php?p=1247875#p1247875S :pray: :pray:
Devil's Rejects
5/10
Bolesniji film nisam gledao.