Kako znaš koliko PCPlay ima stalno aktivnih članova?
Printable View
Kako znaš koliko PCPlay ima stalno aktivnih članova?
Ne zna. Sere kvake. :|
Trebam biti ulogiran da vidim sta si linkao.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kurac cu se registrirat
Nek' ti da svoj akaunt. :D
OT:
http://www.index.hr/forum/default.aspx? ... 291929&p=1
:pray: :pray:
Da, nisi valjda toliko pokvaren da mu onda promjeniš password i email adresu, te mu pokušaš provalit facebook i tako mu blokiraš isti.
Also, trebaš samo kliknut na banner gore i vidjet ćeš o čemu se radi.
HINT: Lego.
POSLJEDICE: NEMAŠ PIČKU NEGO TUNEL= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:(
Pobogu.
30+ strana
http://i.imgur.com/9oeYQ.jpg
Jebeno, nema sta
imat će ako nećeš prat pičku
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
ako si se karala po danu biče bjelo djete :pray: :pray: :pray: :pray:
Pisalo mu na qurcu da je inžinjer?Nikako nije moga bit inžinjer od lopate?
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Kad napreduješ, ideš do kraja, jebote.
Trolanje po uzoru na LJES.
Da lajk, jedan lik i likica imaju sad nešto gro posla oko škole jer su maturanti, pa su kvitali mod dužnosti u svojim podforumima, koji su onda prepušteni meni jer sam nolajfer, a onda, kako sam već dobio pol foruma, jednosatnvno su mi dali i global moda. Jej.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Inače, linko sam svoj profil na forumu~
Jer vas vidim. Govorih otpirlike.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Kolka je plaća na tom forumu? Sad kad više nisam global na ovom forumu mogo bi se prebaciti na legače, normalno ako je plaća pristojna.
E nemoj jeboga :(
Ako odes ti tamo, eto i mene za tobom
7k kuna= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
+ naknada za strah= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Lulz.
Enihau, danas polažem vozački. Valjda ne bu razbio auto. >_>
Pa ono, sretno.
Spoznao sam ogromnu prednost auta nad pješačenjem.
Prošao poligon, pao na cesti jej.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Poslao me da polukružno skrenem u neku uličicu gdje nikad nisam bio, pa sam umaloSupo kotačem u neku rupu na asfaltu koju pri vožnji u rikverc da sam Isus ne bi mogo vidjet te mi je instruktor povuko ručnu i automatski sam pao ispit.
Jejejej.
Bar ne moram poligon drugi put.
NTS: Ne vrtjeti se i utrkivati na stolcu dok imaš hlaće s kojima lako sklizneš s njega.
Ma jebeš, moraš past bar jednom. Nemoj da bi slučajno bio u bedu zbog takvih sitnica. Moj bratić koji ima dozvolu za vozit praktički sve što ima 2 ili više kotača i vrhunski je vozač, je pao jednom ili čak dvaput na onom pismenom...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja sam isto na vožnji na glupim greškama i pitanjima koje me je ispitivao usred vožnje.
Ta pitanja sto postavljaju usred voznje,ovde u BIH nemaju, veze sa voznjom i zdravom pameti,al past ces ako ne odgovoris :?
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Inace, snimali nas gejevi, bokte ispo sam neki strebercina tam..
Prof "El ko uspio rijesiti ovaj zadatak" (neki lejm zadatak bio)
Ja dignem ruku, osvrnem se oko sebe, NIITKO osim mene nije rijesio fakin zadatak U.u
boli.nas.kurac.
imas fejsbuk za takve stvari, ovde nikog jebeno nije briga
Nemam fejsbuk O:
edit: i glup si u 3pm, ako te ne zanima, nemoj citat, nemoj pisat, rokni ignore i nadji nekog drugog za srat mu, strollo sam te pa moras bit kul, a?
The instrument has yet to be invented which can measure my indifference to that remark.
Heavy death black metal feat. Alvin & Chipmunks :pray: :pray: "EEEVIL, EVIL RETARDED EVIL RETARDED RAKAKAKAH
Ot: spoznao sam da imam 48/60 bodova na natjecanju iz engleskog.
Također spoznao da za test iz kemije nisam ništa učio ali dobio 5, nisam povijest učio a dobio 5, nisam pročitao lektiru a dobio dvije petice.
Croat1gamer syndrome.
Pa ono, tako je svima bilo u osnovnoj, stalno smo dobivali petice ni na šta :D
True dat. Eh da je tako na faxu =(