Nemoj me da postoji Mask 2!? Prvi put čujem za to... vjerujem da nema Jima!?
NEMOJ NEMOJ NEMOJ NEMOJ NEMOJ TO GLEDAT! SPASI SE! ili rađe uzmi kameru od mobitela i snimi film maska 2. Vjerujem da će bit 10x bolje nego ovo smeće šta se može nazivati filmom. Skoro pa loše ko ono smeće of filma The Elephant
29-04-2011, 19:56
Forengner
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Hahah mask 2: ocena. 2. xd
29-04-2011, 19:57
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Početak je odličan, no kasnije postane dosadnjikavo... jer ono, zašto bi se posvetili radnji kad sada imamo izliku da Herija i ekipu bacimo da se sakrivaju negdje po šumarcima. Ipak ih je mnogo zabavnije gledati kako se prepiru oko svojih tinejđerskih problema. 7/10
Pa knjiga se i jako bavi tinejdžerskim problemima.
29-04-2011, 20:28
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Početak je odličan, no kasnije postane dosadnjikavo... jer ono, zašto bi se posvetili radnji kad sada imamo izliku da Herija i ekipu bacimo da se sakrivaju negdje po šumarcima. Ipak ih je mnogo zabavnije gledati kako se prepiru oko svojih tinejđerskih problema. 7/10
29-04-2011, 20:51
tigerija
Tucker and Dale vs Evil je odličan film. Primio je izvrsne kritike. Odličan horror flick.
29-04-2011, 21:13
whiskey
Thor 8/10 :D
Solidan 3D i jako dobar film :) U kino gledati prvom prilikom ako još niste.
Stan Lee u kamionetu pokušava odvojit maj maj iz kamena :pray: :pray:
29-04-2011, 21:51
Raz
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ma dobro, ali u filmovima to djeluje jako epizodno. Malo su najbolji frendači, onda se posvađaju/ljubomorni su jedni na druge i na kraju se pomire... i tako ponovno u novom nastavku. Općenito, mislim da se trebalo više pozabaviti karakterizacijom likova, ali šta je tu je.
Neznam što da kažem.
Osjećam se mindfuckano. Jako.
29-04-2011, 22:51
Bartuc
Thor 3D u IMAX-u
Prvo IMAX...
GENIJALNO!!!!! Zvuk je jedno 3x bolji nego u klasičnom kinu, slika je kristalno čista (bez onih crnih fleka), platno je OGROMNO. E ljudi moji, kako 3D izgleda u IMAX-u, jednostavno nevjerojatno. Thor je očaj od 3D-a, drito postprodukcijski efekti trećeg razreda - odvratno, ali recimo trailer za Kungfu Pandu, ajme koje savršenstvo. Avatar i njegov 3D u klasičnom kinu je krasan qurac prema ovome. Drito imaš osjećaj kao da su likovi pred tvojim nosom, na svega metar od tebe :pray: Ja ne znam da li je do naočala ili zakrivljenog platna ili nečeg desetog, ali 3D u klasičnom kinu se nikako nemre mjeriti sa ovime.
Karta je koštala 55 kuna, ali sa studentskom iskaznicom je cijena bila 45 kuna, što je svega 3 kune više nego u klasičnom kinu... Još je uz to cura skupila dovoljno bodova pa smo dobili velike kokice i 0,5L Colu besplatno, a svega par puta je provukla studentsku iskaznicu. Izgleda da je lako skupljati bodove na nju.
Zatim Thor 3D...
3D u filmu je živa katastrofa, znači teški prosjek i točno se vidi da to nije 3D tehnologija kakva mora biti...
... Ali je zato film fenomenalan. Po meni je ovo najbolji Marvelov film, te jedan od ponajboljih SF akcića što sam gledao, bez zajebancije (nije kriv IMAX, do filma je). Radnja je čist OK, gluma je odlična, specijalni efekti su fenomenalni, zvuk je odličan, humor je savršen - par puta sam gotovo plakao od smijeha, akcija je vrlo dobra, ma sve je na nivou. Sviđa mi se što su odvojili ta 2 relma gdje je jedan nabijen akcijom i dramom, dok je drugi nabijen akcijom i humorom, totalno razbije monotoniju i diktira odličan tempo u filmu.
Onaj gay robot što sam rekao, na kraju nije tako gay, zbilja je awesome :D A Thor, jebome pas ali da sam žensko i ja bi slinio za njime, lik zbilja je macan :D Odabrali su odličnog glumca i lik odlično nosi film. Loki mi je također bio odličan, a Odin... kad Anthony Hopkins nije briljirao!? Natalie bi nategnuo, ali je sve jedno odlična glumica.
... uđe u pet shop i zadere se "I need a horse!", a lik mu odgovara da imaju samo mace, peseke, papige i sl., a Thor na to "Nema veze, daj mi nešto od toga što mogu jahati!" :rotfl: :pray: Umro sam, nemre se ta scena prepričati da bude smiješna xD
Ne sjećam se kad me zadnji put neki film ovako oduševio. Nisam veliki obožavatelj crno bijelih filmova, a i sama radnja mi nije zvučala pretjerano zanimljivo pa je dosta dugo bio na hardu.
Što reći osim da film u kojem 12 ljudi sjedi i priča sat i pol u istoj prostoriji, niti trenutka nije dosadan. Odlična gluma i dijalozi. Preporuka svakome tko nije gledao.
9/10
30-04-2011, 19:18
Death By Sexy
Jep, mnogo rula taj film. 10 je meni.
30-04-2011, 22:33
Electromaster
Gledam sa Ghost Rider na novoj, koja trešina bokte.
Paul.
Apsolutno nikakve dojmove nije ostavio na mene. Dovoljno da me drzi budnim tih 100minuta. Nije los,al niti nije nesto sto bi 2 puta gledao.
01-05-2011, 09:22
Aral
@Bartuc: Kaj si dva puta gledao film, odnosno imax i obicni 3D? Drago mi je kaj si pohvalio film,ja ga ipak necu ic gledat jer se spremam za fast five i pirate s kariba, Thor ce se pogledat doma.
Fora mi je ovo za imax,nisam nikad gledao niti jedan 3d film u cinestaru, tak da se nadam da ce imax ispunit moja ocekivanja :-)
01-05-2011, 10:43
Bartuc
Ne, samo u IMAX-u. Thor će ti se ziher svidjeti, ali ne isplati ga se gledati u 3D, bilo bi fenomenalno da dođe u 2D verziji u klasik Cinestar. Za Fast Five i Pirate nemam pojma, ako su isto kao thor samo postprodukcijski 3D, onda se niti oni ne isplate gledati u 3D-u.
Ako ti se svidjela KungFu Panda 1, onda odi pogledati dvojku u IMAX kad dođe. Nebo i zemlja između pravog 3D i ovog kvazi 3D-a. Zato bi volio vidjeti Avatara u IMAX-u, s obzirom da KungFu panda izgleda jedno 10x bolje od Avatara u klasičnom Cinestaru.
01-05-2011, 12:31
Sgt. Bull
Fast Five nije ni sniman u 3D-u niti će biti konvertovan. Što se tiče (jebala vas cenzura) Pir.ata ne moraš se brinuti za 3D.
= Citat =:
On May 17, 2010, Rich Ross confirmed that Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides would be shot and released in Disney Digital 3-D.
Knjiga ti je poprilično suhoparna. Napisao ju je novinar koji je pratio Mccandles slučaj, tako da je knjiga više manje samo faktografija mjesta kojih je posjetio i ljudi kojih je upoznao tj. kao malo puno veći novinarska reportaža, nema tu štofa što bi se reklo, tako da ti je i ne preporučam baš, ali ajd, ak' oćeš...
02-05-2011, 14:08
Wishmaster
Koja slučajnost, navečer razmišljam koji film pogledati i reko ajde da repriziram Into The Wild. Ok, pogledam ga na kompu i sat-dva kasnije kad sam upalil TV vidim da je i na TV-u.
Watafak...
Inače film je 10/10.
02-05-2011, 14:53
Bartuc
Donnie Darko
Film je strašno kompliciran i na prvi pogled izgleda kao hrpa glupih i nepovezanih scena, ali na kraju apsolutno svaka scena nosi ogromnu težinu u vjerojatno najgenijalnije osmišljenom vremenskom paradoksu ikada. Pravi lutkarski show - deus ex machina.
I da, razgovor o seksualnosti štrumfova je savršen :D
Ako ne skužiš film = 2/10
Ako skužiš film = 9/10
The Crazies
Više manje generički "zombie" film.
5/10
02-05-2011, 14:53
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pogledao Into the Wild sad na RTL 2. Kako retardiran termin za ovako predivan film. :'(
mislim da si gledao reprizu...
Tko bi ga znao, gledo sam im na netu raspored programa i totalno je u prozoru- kad sam ja gledo film, na rasporedu je pisalo da su Rejmond i Princ iz Belejra.
02-05-2011, 15:09
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Donnie Darko
Američka pita za "alternativnije" tinejđere. Jedno od najprecijenjenijih smeća ikad. Odličan opis preuzet s jednog drugog foruma:
= Citat =:
ja mislim da su profulali svi koji film nisu dozivjeli kao gawth verziju americke pite. jebiga. ne znam, poprilicno sam siguran da su "misfit" tinejdzeri bila ciljana publika. ono, teen angst i pretencioznost bez pokrića, neka jeftina fora sa vrlo stravicnim zecom i onda ubij boze nebuloze i pretencioznosti i nadasve naslov "the philosophy of time travel". ono, filozofija, fizika, astronomija, astrologija i mistika ujedno. ali neeeee, pa to je moguce! bas ono, jeftine pretenciozne teen spike.
.
02-05-2011, 15:14
Bartuc
Znači ti spadaš u skupinu koja nije skužila vremenski paradoks (i svu silu time loopinga) :D
02-05-2011, 15:17
Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Donnie Darko
Američka pita za "alternativnije" tinejđere. Jedno od najprecijenjenijih smeća ikad. Odličan opis preuzet s jednog drugog foruma:
= Citat =:
ja mislim da su profulali svi koji film nisu dozivjeli kao gawth verziju americke pite. jebiga. ne znam, poprilicno sam siguran da su "misfit" tinejdzeri bila ciljana publika. ono, teen angst i pretencioznost bez pokrića, neka jeftina fora sa vrlo stravicnim zecom i onda ubij boze nebuloze i pretencioznosti i nadasve naslov "the philosophy of time travel". ono, filozofija, fizika, astronomija, astrologija i mistika ujedno. ali neeeee, pa to je moguce! bas ono, jeftine pretenciozne teen spike.
.
Kako se čovjek uživio u "pretencioznost" xD
Nikako da odgledam taj film =/