Shvatio sam da je moj jedini pokret u prošla tri sata bio odlazak u dnevni boravak na ručak. :(
Printable View
Shvatio sam da je moj jedini pokret u prošla tri sata bio odlazak u dnevni boravak na ručak. :(
jesi ponosan? oces da ti aplaudiramo? oces jebenu medalju oko vrata?
Ajd daj.
Spoznah koliko je terabajt jebeno glup...
barem govorim istinu buraz
To sto govoris istinu ne cini te pametnim, znas?
I što ćemo sad?
Terabajta pere tinejdžerski angst
Strašno si iskompleksiran :( .= Citat =:
Izvorno postao blood4me
''Ane'' se u Splitu koristi češće nego ''fakat'' ili nešto drugo u Zagrebu.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Otkad znam za sebe, koristi se vamo.
Imam tri tisuće postova.
Mislis?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Sam to pokazuješ.
Kompleks manje vrijednosti i kompenziraš ga time što se nama ovdje na forumu predstavljaš u potpuno drugačijem svjetlu. Možda ti se čak i posrećilo sa nekom pripadnicom ženskog spola pa si apsolutno oduševljen onime što si otkrio pa ne možeš da prestaneš pričati o tome. Napokon si otkrio šta se dešava iza zatvorenih vrata pa si nafuran na to. Nešto slično kao kada prvi put probate alkohol pa vam se sve priče počnu vrtiti oko toga šta i kako pijete. Sa drogom isto, priče o tome kako ste napušeni itd. Sada samo nagađam ali je sigurno da si dosta iskompleksiran i da to liječiš ovdje na forumu.
niti je napomenuo da misli da je pametan :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ekšuli.. krivo..= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Neam opce kompleks manje vrijednosti, zapravo 90% ljudi misli da sam umisljeni debil...
Neg mi nekad bude dosadno pa pisem razna sranja ^^
A vidis to nisam znao= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Kao da me zanima lol.
Kul si i hladan, imaš probleme, riješi ih ali samo ne ovdje.
spoznao sam da jimi hendrix owna :pray:
I love you.
da me nakon 30-ak minutnog kreiranja lika u champions online, izbacilo zbog nekog errora...
Lé fu.
Sad kad je zima "gotova" ponovo mi krecu treninzi :(
Spoznah da je sutra ponedjeljak O:
Spoznao sam da trebam za frendove napravit neki RP, sva sreća, pa sam pun ideja.
A pola tih ideja su pervezije I assume :eyebrows: ?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Jedna od njih je, ali ta je za zajebanciju, imam ih još par vezane sa različitim temama, srednji vijek, antička Grčka, nešto vezano uz apokalipsu like Fallout..
Imam osjećaj da mi između desne šake i ruke ima u kosti neka mala udubina i nekakva mala udubina. :?
To je normalno,to je mjesto di ce ti se kasnije skupljati hrskavica kada budes sjebo ruku i onda ces ko ja ici operirati to govno i izvaditi ga i onda neceg u skolu ici tjedan dana jer te kao "boli" ruka....ili ce ti tu tumor narasti pa ces morati fappati lijevom rukom...nadaj se hrskavici radje.
Imam osjećaj da sam probudio nekakve traume kod tebe. :D
Meh ja sam stalno u traumama..samo ih dobro skrivam :D..needz more coffee O____o
Neki traume utapaju u alkoholu, a ti u kavi. :D