Mislis na ono F.A.Q. ? to sam poceo citati kada sam dosao na forum.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Printable View
Mislis na ono F.A.Q. ? to sam poceo citati kada sam dosao na forum.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kruže glasine da igra ima tako loše performanse zbog Win Vista. Kao na XP se dobije duplo više frameova...
BTW. http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378643
Lik ima konfu neku megalomansku i ne može na high :D
Da više je ljudi potvrdilo.Ljudi GTA 4 je trenutno teško neoptimizirana igra.Čekamo drivere ili patch :( :( :(
Prokleti portovi.
:(
Gadovi proleti,izbace igru samo da pokupe jos vise para,kao da im nije dosta.
Znaci, mogu se pozdravit s igranjem u prosincu :(= Citat =:
Izvorno postao amd freak
http://pc.ign.com/articles/934/934806p1.html
Ign review,obratite pozornost na reader's avarage ocijenu :(
Da i? Koga briga za to, tebi se svidja, meni mozda ne jer ne volim takav tip igri...to ti je to. Ako ima boga u ovom cu se do kraja dana ubijat od igranja :D
Reklama za Steam! Naime GTA IV se moze kupit vec danas preko Steama.
Ali to nije sve, ako narucite sada dobivate bonus ...
1. Grand Theft Auto IV se ne može kupiti kod nas preko Steama, već samo u odabranim zemljama i NA.= Citat =:
Izvorno postao Teon
2. Ne dobivaš nikakav bonus.
napokon izaso ima li kakvih komentara??
Sorry trebo sam stavit u navodnike, htio sam naime oponasat one reklame tipa na novoj za nozeve i te gluposti= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
Ali to nije sve, ako nazovete sad dobit cete uz to...
sad kuzim foru...
cekaj malo, pa ti GLEDAS novu TV?!!!
Zapravo, dok se preko Steama mogao napraviti pre-purchuse, kao bonus si mogao dobiti Grand Theft Auto: Vice City, sada više ne.
@Ice-Cube, čekaj da ljudi skinu igru, ima dobrih 13 GB
@Ice Cube, samperska dusha moja, upao sam ti u fbi, jado
a sto se tice toga, iskustvo mi je reklo da je bolje cekati 2 tjedna da se kupi igra, zbog patcheva itd....
Zapravo je (barem za mene) jako zabavno gledati što se upravo događa sa GTA IV.Mnogi igrači su je doslovno popljuvali, forumi su preplavljeni sa komentarima o (ne)optimizaciji.Iako je kao igra GTA4 odličan proizvod, takva bezobrazna neoptimizacija odgurava svakog fana od igre.Zanimljivo je, i meni drago, kako se igrači udružuju protiv Rockstara (ali i svih ovakvih tvrtki) koje se ne udostoje optimizirati igru, poput recimo Cryteka koji potom okrivljuje pirate za slabu prodaju.Ima mnogo igri koje ljepše izgledaju, a pristojno su optimizirane.(GRID, Tiberium Wars, RA3, COD5).
Žao mi je jedino zbog toga što tako dobra igra propada zbog tako traljavog posla.Ali, pazite, to nije LOŠ PORT jer je također i na PS3 zastajkivala.
EDIT:
THE GRAPHIC SETTINGS OF GRAND THEFT AUTO IV PC
Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.
Graphics settings are limited by system resources by default. 256MB video cards force minimum settings by default. If a user bypasses these safety measures using command line arguments and exceeds their system resources, the users gaming experience may be compromised.
Ova podebljana rečenica je jedna od najbezobraznijih koju sam vidio.Pola godine staru igru koja ide bolje na slabim konzolama (koje se ne mogu usporediti sa kompom od 9800GTX) zovu next-gen.
Kako žalim sada one koji su pohrlili kupiti original bez da su vidjeli kako se igra vrti. :rotfl:
I malo feedbacka sa foruma:
= Citat =:
And then finally you release some sh*t what is poorly optimized and full of bugs and sh*t so 80% of the people can't run it. Seriously this is the first time ever when I'm seeing something like that. 3/4 of the people can't run the this game!
And now even 280GTX and Quad Cores etc can't play it well. It is their problem. They made this mess and they are responsible of it. They have to make some patch or fix because GTA IV don't know how to use our computer resources fully and that is the main problem why even guys with High end PC's are not able to play this game normally. I hope we can see fix soon.
I'm reconsidering getting this game. If my laptop runs Crysis on High at 10FPS, I wonder what sort of performance I'll get out of this piece of sh*t?
so they are calling a year old game a next gen?
It's a bad port and it needs a patch ASAP.
A nekad im se zalomi dobar film, al ga reklamama ubiju a ja nadobudno idem gledat i na kraju ne pogledam ...= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
Javite dojmove ljudi cim prije nabavite igru!
[quote="wavefunction"]@Ice Cube, samperska dusha moja, upao sam ti u fbi, jado
ajd sad reci zasto vrjedas??@Ice Cube, samperska dusha moja, upao sam ti u fbi, jado??
Baš me zanima možemo li očekivati slabije prodajne rezultate GTA 4 od prošlih nastavaka?
Na PC-u očito loše prolazi, spašavaju ih jedino konzolaši sa next gen konzolama, kojih je pretpostavljam nešto manje nego vlasnika PS2 u doba izlaska San Andreasa na primjer.
RAGE je izgleda kriv :(= Citat =:
Izvorno postao Durin
NO, i jel tko probao?? Pa ja ne mislim jbt, da je tako kako kazu, da niko nemre igrat na high??..pa, ne vidim po cemu bi bila tako zahtjewna....
...samo se nadam da glasine nisu istinite....
-gledajuci zahtjeve, ja imam i vise nego recommended pa..(konfa je dolje navedena)...jedva sam docekao izlazak igre..i sad ewo.......
Daj jawite cim prije dojmove kad JE nabavite ....jer, necu riskirat pa da kupujem igru bzvz.....
Ti kupi pa nam javi :D
Zasto glasine nebi bile istinite kad je GTA forums pretrpan nezadovoljnim userima.
Zahtjevnost se ne mjeri gledanjem. I ja mogu napravit igru Vješala u Visual Basicu tako da bude zahtjevnija od GTA. :P= Citat =:
Izvorno postao miska10
Sve je stvar optimizacije.
znam....al jednostawno ne mogu vjerovat, da tako dugo cekam igru, pa da je sad ne mogu zaigrat...swe se swodi na to da su konzolasi na prwom mjestu gaminga...
ubrzo ocekujem temu GTA IV u pljuvačnici... jer kako se sadaSčini to i zaslužuje...
Crackat će kad tad, i onda će Rockstaru onih 200 000 $ za uber zaštitu pasti u vodu. :D
Ja bi kupio original da je igra uopće igriva mislim, igra sama po sebi je remek djelo, ali optimizacija je :(
ma, dilema iliti vjecno pitanje:
Orange Box ili Gta4?
(koja ce mi biti prva original igra)
ak mislis na fallout 3, ja ni crack nisam stavil, pa radi bez problema...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
i ak se ne varam, piratija je zabranjena, kaj, modovi spavaju ili su na godisnjem???
I kakva vam je prica u GTA 4?(ruska mafia i tako to...)
Pa i mora radit bez njega ako je original :)= Citat =:
Izvorno postao Doggy
I modovi ooraju geymat malo... :D= Citat =:
i ak se ne varam, piratija je zabranjena, kaj, modovi spavaju ili su na godisnjem???
Nemojte da moram poduzimat cudne mjere. :?
Prica mi ima nekako dobar koncept...
Zanimljivo je zapravo kako su male razlike između max/min, ako je ovo točno:
http://www.pcgameshardware.com/aid,6692S… ts/?page=2
ali ovo je vjerojatno samo distance quality.
Izaslo je "ono nesto",toliko o toj posebnoj zastiti.
NeOptizimiranost to je GRATIS :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
evo, stigao i meni, čim stignem (čitaj: u jutro) ću probati kak radi, pa da ljudi sa kantama poput moje isto znaju na čemu su... :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t..._Untitled1.jpg
Igra radi sasvim super, na Medium, vratija sam i Rendering na Medium jer ne primjetim nikakvu razliku u poboljsanju grafike.
Fpsi mi se krecu od 25 do 60ak, po danu su fpsi blizi prema 25 zbog sjena vjerovatno a po noci budu veci.
Jedino mi na zivce idu malo ove "spray" sjene po danu ali valjda cu se navikniti na to :P ili se nadam da ce izbaciti neki patch.
A fizika je zakon :pray:
Picim pun gas i slucajno stisnem F , Niko iskoci iz auta, auto odjuri prema nekim stepenicama, uzleti i odbije se od stepenice napravi flip u zraku i padne krovom prema dolje na grupicu lokalnih klosara koji su se tamo okupili :D SPLAT :rotfl:
igram na medium high,vecina slidera pri dnu 15-30fps na rubu igrivosti a igra izgleda ko drek
nadam se da ce uskoro izac neki patch ili tweak koji ce poboljsavat performanse
social club smrdi, igra steka, po defaultu mi da high a potom mi trza i nece loadat pola mape tako da furam po zraku, imam drunk camera... gg :(
Ako je tako onda :thumbs1: :thumbs1: za Rockstar...
sve opcije za grafiku osim tekstura imaju nikakav utjecaj na vizualni dojam, čak ni view distance, tak da sve slobodno stavite na low...
Igra je odlicna.... jucer sam je kod frenda igro..... najbolja koju sam igro!!!
Jel neko zna odakle mogu skinit eng patch za GTA IV i ako zna nek da link :P