STe poslušali novi album od Megadetha ? Prejeben je samo to vam mogu reć :pray: :pray:
Printable View
STe poslušali novi album od Megadetha ? Prejeben je samo to vam mogu reć :pray: :pray:
http://www.metalcamp.com/nav.php?lang=sl= Citat =:
Izvorno postao Cassious Vexx
idi na program
Poslušo.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Odavno.
Duh...
Šteta što je novi album sranje.
e ovo je jebeno-Satyricon dolaze na metalcamp.jebada...
Ohoho - Sodom, Satyricon i Immortal, mozda ipak budem isao zbog ovih navedenih bendova, a dok bude svirao cradle of filth i slicni njima vjerovatno cu negdje unistavati jetru. Jos uvijek ima neke nade da odem, al preostaje mi najtezi dio plana, nagovoriti roditelje da me puste i da mi daju nesto para :cry:= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Jel zna netko kako to ide ako si maloljetan? Cuo sam da moras nabaviti neki papir koji moras pokazati na granici, naravno roditelji ti ga moraju potpisati...
P.s.
Jel netko zna sto je s Vargom, jel izasao iz zatvora?
Varg je jos u zatvoru,ali mislim da bi za 2-3 godine trebal izaci= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
ako si maloljetan trebas papir,da...ali to rijetko provjeravaju,bar se meni cini...
od njihovih žešćih bi preporučio Wheels Of Fire :pray:= Citat =:
Izvorno postao Voldemort
varg legenda:)
Mda. Ne diraj mi Kredofil. Šta bi tek bilo kad bi doveli Village People umjesto kredofila? Šta bi rekao na taj gay band?? :)= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Ontopik: e šta sam ja to čuo da je korn otkazan?? :twisted:
Ja bi reko: SEX OVER THE PHONE! YEAH= Citat =:
Izvorno postao Booby
E, i novi ManOwaRov album kojeg sam (tek) sad nabavio pwna.
isuse,...ja se manowara nasluso....prvi metal bend u zivotu koji sam cuo,vjerojatno i najdrazi,bas slusam blood brothers
ja još uvijek mislim da je Danni Filth član Village peopla, ali su ga otjerali jer je previše gay za njih= Citat =:
Izvorno postao Booby
Village People je isti kok ko kredle. Sam što su kredle Pederčine a ne gej..
ajde nemojte tolko kakiti po njima.neke im pjesme imaju skroz ok mjuzu,al vokal nije bas nesto
Ma ja se zezam malo.. Nego, ja idem na Maidene ako frend nabavi karte. Vidimo se?
.. tko voli travu :D
pušiti ili jesti ? jeo je nisam od kad sam bio klinac...= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ja mrzim cradle of filth, slipknot i slicne bendove jer to slusaju pozeri koji se nisu makli dalje od toga. Al prvi albumi filthova i nisu tolko losi, no novije stvari poput Nymphetamine suxaju totalno, to je po meni bend za goticarke.
Goticarke? Ma nije to, pravi gothic bendovi su Kamelot, Sisters Of Mercy.. IMO.
Cruelty and the Beast > Midian > Damnation and A Day > Dusk And Her Embrace > The Principal Of Evil Made Flesh etc= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Nymphetamine i Thornography su crap :(
Ali meni su oni i dalje najbolji band :>
e black,black.mlad si ti jos.previse se bavis etiketama "pozeri","goticari",bla bla.slusaj kaj ti je dobro bez obzira na zanr.bit ces mnogo sretniji u zivotu.a ljude koji slusaju gore navedene bendove netrebas nazivati pozerima,jer ne vidim nikakvo pozerstvo u tome kaj oni slusaju tu mjuzu i dobra im je.mjuza je tu da covjeka ucunu sretnim,bio to slipknot,hari mata hari,mocart ili đoni keš= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
jedno pitanje za sve vas, da vidimo koliko ste metalci :
zašto i zbog čega slušate metal ? ( ovo itanje postavljam osobama za koje sumnjam da je fejker )
Ha neznam, ali jednostavno nemoze se za nekoga ko recimo slusa slipknot reci da je metalac i to su vecinom ti "pozeri" koji slusaju slipknot, cradle of filth i slicne bendove. Nemam ja nista protiv njih, ali jednostavno ih ne smatram metalcima i to je to, to je moje misljenje pa kolko god ono bilo krivo ili glupo. Cak si i sam spomenuo jednom u Helloween topiku da ljudi koji slusaju metaliku ne prate bas metal. E pa upravo sam na to mislio. Za mene su metalci ljudi koji prate nove metal bendove, a ne cuju samo metaliku i ostanu na tome.= Citat =:
Inace slusam metal jer mi se ta muzika svidja i uvijek se radje ispusem preko nje kad sam zivcan ili u nekoj drugoj fazi, nego da se idem s nekim mlatit, svadjat i slicno. Metal je glazba koja me opusta, dava mi energiju za svakodnevne napore i slicno, a i volim pretrazivati internet. Pretrazivanjem underground metal bendova i uvijek uleti neki dobar.
Kad sam pijan najbolje mi pase black metal.
Ja slušam zbog toga jer mi takva mjuza najbolje paše.volim žestinu,a opet melodičnost i onaj "misterijozan" prizvuk,pa i teme koje se obrađuju u pjesmama.Ali nikad nisam slušal samo metal,i nemam potrebe za etiketiranjem "metalac" ili "ne-metalac" ilitiga fejker.sve je to rock 'n' roll bejbi http://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gif= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
@BlackDCRO
Znaci ja sam pozer ako slušam CoF? Uz CoF slušam Finntroll, Korpiklaani, Ensiferum, Amon Amarth, Arch Enemy, Nightwish, Therion etc, ali CoF mi je najbolji band i ja sam pozer, nisam metalac? D:
Osobe koje koriste rijeci poput "pozer", "fejker", "true metal" ne treba ozbiljno shvacati niti uvazavati njihovo misljenje.
Znanstveno dokazano!
da metalac je ona osoba koja sluša metal samo kako bi se iskazao u društvu, a kad ga pitaš nešto on nema pojma, zna naborjat samo popularne pjesme, a članove banda nema pojma= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
Nisam govorio o tome tko je metalac nego o osobama koje koriste one djecje izraze.
Ne...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Da si mi ovako rekao:
Znaci ja sam pozer ako slusam CoF? Uz to slusam metaliku, slipknot, iron maiden, slayera, panteru i nista drugo.
S takvim ljudima ja nemam teme za razgovor. Imo sam takav slucaj kad sam se upoznavao s jednim tipom. Ja kazem dobro, a jesi cuo za Burzum? "ne, koji je to kurac"?, mozda carcass, "wtf"?. Po zakvim pitanjima odmah prepoznam dal je netko "pozer" ili ne. Kao i sto sam vec rekao, ja nemam ama bas nista protiv tih ljudi, ali ja ih ne smatram metalcima i to je to.
ok, sorry krivo sam shvatio.= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
Inače mrzim one "true" metalce, neznam šta je taj "true metal" nekakav sveti gral ? I onda kad mi počnu srat da nisma true metalac jer slušam heavy, da je black true.
Ja slusam Immortal,Metallicu,Iron Maiden,Slayer i Kiss.Ja nisam metalac,kene? oh ne...= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
KISS nije metal.
Bilo ko to može zaključiti iz bilo koje njiove pjesme.
di sam je to tocno rekel da je kiss metal?= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Di sam ja to reko :rotfl: ? Citaj gore "nista drugo", kljucna rijec.= Citat =:
Dosta o tome dal je netko metalac ili ne, to mozete zakljuciti sami po sebi.
ok,ajde ljudi,nemojmo po 100 put o tim šitovima.svako sluša kaj hoće.pis
Dobro, krivo sam skužio kaj si htio reći.
E, da, i Black, ti si pozer. :yuck:
Ako me ti smatras pozerom ja nemam nista protiv toga, aj dosta sad o tome...= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Evo sada cu ja nabrojati sta ja slusam i boli me sta drugi misle o tome!
Disturbed
GodSmack
H.I.M. - ne sve pjesme
SOAD
Slipknot
Papa Roach - same neke pjesme
Adema
tu i tamo Linkin park
a dobro ima tu jos necega ali ovo je sve cega se ja sada sjecam...
Slusam Metallicu, In Flames, Korn, Blid Guardian, Led Zepellin a ponekad upalim i Children of Bodom.
Moglo bi se reci da sam metalac u dusi,a ne izvana.
EDIT: zaboravih Opeth
Ok, onda ja slušam Hemafol, Blajnd Gvardijan, Helovin, Kamelot, malo Stratovariusa, Kruakan, Džudase, nekoliko rok i prog bendova i sve ostalo malo manje.