bokić= Citat =:
Izvorno postao Ocean-Drive
Printable View
bokić= Citat =:
Izvorno postao Ocean-Drive
Isti avatar kao ja :) .
OMFG PP!!! inace kaj visageu?! ja mu idem na dmg i lifesteal! znaci!
BoT, asoult, mkb, buriza, EoS, satanic
HoT dobro ide uz Visage-a , a dobro je nabaviti i mekansm.
kaj ce mu HoT??? satanic je dobar i netreba mu 3k hpa
visaž? radiansa...
kakav build ide za maginu?
Da vidimo... otprilike ovako:
Magina: PT, Butterfly, S&Y, MKB, Radiance, te item po izboru
Razlog: Maginin Mana burn i MAna void. Dakle, dižeš mu as da protivniku što više burnaš mane (zato mu Manta ne treba) da ga možeš dokrajčiti Mana voidom.
Visage: BoT, Butterfly, EoS, Satanic, MKB, Radiance
Razlog: Visage ima ranged napad, a Cold Attack i Lifesteal se kod ranger perfektno stackaju. Ostalo je samo po sebi dovoljan razlog.
sange i yasha je orb efect i onda nece imat mana burn gj :pray:= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
pt,2 wratih banda, vanguard, 2 bashera ili 1 butterfly i hot
MAGINA SA S&Y XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jaoo :pray:
System ti znaš da ja tebe obožavam... TI SI BOG!!! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
A sa iron stormom sam trebao igrat ali posle ovakvih izvala nije bash da mi se igra dota uopshte!1!! (jel mogu napisat neshto, a to je ovo), nije bash da mi se igra dota uopshte!1!!eleventyone!11!!!11
magina: basheri, butter, vladimirs...
My mistake za S&Y, zaboravio sam da je Maginin Mana burn orb efekt. Umjesto S&Y Basher, te šesti može Linken ili Vladimirs. Za razliku od drugih, ja priznajem svoje greške, a tko ne želi igrati sa mnom, ne mora, klat ću ljude na Battle.Netu.
jedan prosjecan (losiji igrac) iltiga ja, u 20.-30 min bi trebao imat tredse, 3 wraitha i vladimirs...
nakon toga butter pa basheri...
Magina : Basher , Treads , Butterfly , Radiance.
Magina:
pt
butterfly
vladimirs
mkb
buriza
custom item
Za MAginu definitivno prvo vanguard (u slucaju mele protivnika) ili hood (u slucaju castera), tada 3-4 wraith banda, PT, butterfly, hot.
ovo mi je dobro no neznam bas za bashere, jer i kad bi imo 2 i svaki mi davao po 15% onda bi se to trebalo zvrojit(ako se ne varam) pa bi imo 30% , ali bi moro prodati wraithe jer ne bi bilo slotova...= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
budem probo sve sto ste nabrojali pa cu vidit kak mi najlakse igrat...
fala
P.S. jel ima neki site gdje mogu skinut repleyse od ovih dobrih klanova (MYM...)
thx :wink:= Citat =:
Izvorno postao M3lkor
ajde mi reci zakaj hood? ima on 40% magic resistance i + armor kaj daje je savreno! hood jedino ako su svih 5 big time castera sa refresherima i imabe ultijima!= Citat =:
Izvorno postao M3lkor
vangaurd je ok ali ja ga rijetko radim! i zakaj HoT? netreba! ima kojih 1500hp-a minimum + veliki armor i lifesteal!
ofc, pa neces ih zadrzati na lvl 25 xD= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Zato sto jedina stvar koja magini fali survability.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Ukoliko su i vasi i njihovi casteri, hood je must, jel magini daje jedino ono sto mu fali. Laneanje i farmanje je vrlo bezbolno i omogucava mu da uz taj survability i regen dode do late gamea sa pun kurac para.
HoT je OBAVEZAN (ili BkB ali to samo ako je zbilja potrebno), jel je magina šrot u velikim fightovima ako padne brzo.
da ali ako dobro igraš i znaš koristiti blink! meni su 3 int big time heroja castali ultije!(lich, thd,cristal) ja blink i jedva 200dmg su mi naperavili! mi imali push a ja blink iz bitke! situacjia se smiri i ubil ih sve!
Blink nije survability. Kao ni lifesteal. To su samo bjezni mehanizmi. Kada te neko hexa, ajde se ti blinkaj. :P
Da ali ako se blinkas u pravo vrijeme mozes izbijeci hex i sve druge spellove.
Onda nisi u fightu... Kada se pusha trebas ostati sto duze vrijeme na fronti i dpsati. Ako se odmah blinkas jel ti hp pool ne dozvoljava da ostanes, gubis dragocjeno vrijeme.
Naravno ako nisam kupovao hp iteme, imam previse dmga, ali zato u team fightu nemam apsolutno nikakvu svrhu, jel sam previse vourneable. Ali ako kombiniram obadvoje (butter + hot) to se bude odrazilo ne samo na mom hpu nego i dpsu jel cu duze ostati i prati njihove heroje a ne blinkati se kao idiot okolo.
pa, blink ima cooldown od 5 sek, pusti centaura il nekog takvog da tenka, kad vidis da su potroslili par magija na njega blink in i mana burn. Ja mu obicno kupim dva bracera i više manje nemam nikakvih problema sa hpom
Nitko nece spammati najjace magije na tanka kao kentaura, njega ce vjerovatno cc-ati (recimo eulat) ili nesto slicno. Nisu tako glupi da ce ici svi na lika sa najvise hpa.
I vjerujem ti da nemas problema sa hpima. :P
pa obicno se napadaju NAJJACI a ne sa najvise HP-a! ali ako cent owna i ima 4k HP-a + 250dmg + lifesteal + fast att speed! normalno da ce svi na njega da idu
LOL dakle vi imate centa sa svim tim, a oni nemaju nista? Tocnije ti se pouzdas u to da ce tvoj cent biti najjaci, oni ce prvo njega tuci i onda ces ti doci i lupati.
Mi ovdje pricamo opcenito o heroju, ne o fisknim i objektivnim situacijama.
Mislim ono ak imate takvog centa, mozes i ostati u bazi, biti ce ti isto.
da
hvala svima ali ja se i dalje drzim onog builda, nekak mi najvise odgovara, probo sam i ovo, al ono mi vise pase.
nekak mi zeznuta sa maginom, jer nisam bas vjest sa meele herojima osim s yurnerom, a i tesko mi se nekak lvl-upat, uvjek bi nekak gubio korak dobro poceo ili ne...
aj ti kad te hexa ista radi -.-= Citat =:
Izvorno postao M3lkor
mozes nesto!!mozes tih 3 minute ako ih prezivis mozes razmisljati i sve i kako pobjeci i sve!
magina->permabash ftw...gg
:)= Citat =:
Izvorno postao KI KI
sorry 3 secunde! inace glupost sam reko!
Kaj si rekao? Ne kuzim te...= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
To je dobro za 1v1.= Citat =:
magina->permabash ftw...gg
Za 5v5 suxa.