A mislim, u jednoj tekmi je sve moguće. Naravno da ih možemo pobijediti. Ali ako ih i pobijedimo to nam ništa ne znači ako Belgija ne kiksa prije. Skoro je nemoguće da nadoknadimo zaostatak u gol razlici.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Printable View
A mislim, u jednoj tekmi je sve moguće. Naravno da ih možemo pobijediti. Ali ako ih i pobijedimo to nam ništa ne znači ako Belgija ne kiksa prije. Skoro je nemoguće da nadoknadimo zaostatak u gol razlici.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Jako dugo sam igrao nogomet do ozljede.Jednu kup tekmu sam igrao protiv Dinama,imao sam ok 15 god. tad.Sjecam se da sam ga cuvao i bio je prilicno zajeban.Na kraju tekme je sportski pruzio ruku, tako da mi je ostao u super sjecanju.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
da je niko gospodin, zna se :D
Da, na žalost nije dovoljno brz da igra lijevo krilo, ali to ne znači da nema mjesta za njega. Jebemusve, oćeš reći da ne može igrati umjesto Sammira? Ne zaboravi, Kranjčar ne igra samo lijevo, nego i centar, a Damir je ovu tekmu igrao ko zadnji idiot - pasovi direktno protivniku u noge, pucanje lopte na tribine. Kranjčar bi bio daleko, daleko bolja opcija.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pranjić kvalitetan bek? Ti se ne sjećaš ove tekme?
https://www.youtube.com/watch?v=c7kvDm5kKiw
Od 4 gola, 3 s njegove strane.
Ili, pak, ove tekme: https://www.youtube.com/watch?v=c7kvDm5kKiw
Walcot i ostali crnci (ne mogu se sjetiti koji su bili na njegovoj strani) su bili, onako, slobodni više od debele cure na maturalnoj večeri. Pranjić ne zna igrat beka. Zna igrat bočnog.
Nema teorije da bi ovu ekipu BIH prosli. Imala je BIH i ranije solidne ili odlicne pojedince u ekipi ali nije bilo zelje da pobjedjuju,vecina ih se ocigledno cuvala povreda kako ne bi ispastali u timovima u kojima igraju... Medjutim ovi momci pored toga sto su ih bar petorica vrhunski igraci imaju zelju da igraju za reprezentaciju i brane boje ove drzavice.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne kažem da je Pranjić dobar bek defenzivno, već da je ofenzivno znao odigrati jako dobro, čitaj tekst. Strinić ne igra ni naprijed ni natrag. Mi lijevog beka nemamo i čini mi se da bi trebali otvorit školu za lijeve bekove i samo na njima radit 10 god da napravimo jednog kvalitetnog.
Kranjčar u ovoj formaciji nema mjesta u repki. Kovačić( igra odlično kad ga Štimac ne stavi na stopera), Modrić(klasa), Perišić(fantastičan kad se oporavi, mlad, karijera je pred njim), Vukojević(pitbull), Ademi( nova generacija pitbulla,mjenjat će Vukojevića), Badelj( dić formu i avion je, već je pokazao klasu u HSV), Rakitić( jedan od lidera španjolske lige po asistencijama u polusezoni, mora igrati u vezu, nikakvo krilo kao kod Štimca). Kud ga stavit? Bilo da igramo sa dva zadnja vezna ili jednim jednostavno nema mjesta, a krilo ne može igrat, trom je.
Neću ni pričat o nadolazećem Haliloviću, Šitumu, Antoliću.... To je budućnost, nikakav Kranjčar koji se zapustio i nema veze sa modernim nogometom...
Može biti najbolji u svemiru ofenzivo kad ne može zaustaviti ni lika u invalidskim kolicima kad protivnik napada.
Ako ima mjesta za Sammira koji je totalna tulipančuga, onda ima i za Kranjačara, jebemu sve. Ne pričam da treba bacit Modrića van, ali kad ti momčad OČITO ne funkcionira, nešto treba mijenjati. Očito "mora" izreklamirati Perišića i Damira, ali nakon užasnog prvog poluvremena u utakmici u kojoj nam je protivnik jedna od najlošijih momčadi Europe kojoj fali 13(!) igrača vadi te kretene na poluvremenu i stavi nekog drugog. Kovačića staviti na ofenzivniju poziciju (di je bio Perišić), uvesti Vukojevića na defanzivnog i Kranjčara umjesto Sammira. ALI NE, Štimac u svojoj beskonačnoj mudrosti odluči da je bolje staviti Kalinića u igru. Ipak je čovjek vrhunski golgeter.
Sammir najbolji igrac 1. HNL. Kvalitetna nam je liga, nema sta.
Jbg, takva je kakva je. Najgore je što je Sammir još bio i među boljima na terenu. Bolje rečeno, bio je među manje lošima/nevidljivima. Par puta je netočno predao loptu, ali u par navrata je i odlično zaustavio protivnički napad. Fulao je onu priliku, ali to je ionako bio poklon protivničkog golmana, nešto na što jednostavno ne računaš prije utakmice. Ono o čemu se treba raspravljati je zašto nam je to ujedno bila i jedina prilika do one iz drugog poluvremena u kojoj Mandžo nije stigao loptu pred golom. Također, šta je s iskusnijim igračima od kojih se očekuje da preuzmu odgovornost kad je najteže? Da, Kranjčaru se zalomi gol s 20 metara. Zalomi se i Perišiću. Zalomi se i Srni. Zašto onda nisu pokušavali kad su vidjeli da ne jednostavno ide? Možemo imati i 4 Roberta Carlosa u repki pa će biti uzaludno ako ne žele riskirati sa šutevima iz udaljenosti. I dobro je netko napisao, ništa od svega toga nije novo. Niti smo briljirali protiv Makedonaca, niti smo briljirali protiv Walesa, niti smo briljirali protiv Srbije. Rezultati su prikrili dojam, ali jednostavno nije moglo vječno trajati i najmanje su tu bitni Kranjčar i Svemmir. Jebote, pa Škotska je na onoj fifinoj ljestvici u društvu Jordana i Gabona, očito s razlogom, a ono u Zagrebu je bila njihova treća postava. Kad kod kuće izgubiš od takve repke, individualna kvaliteta igrača je zadnja tema o kojoj se raspravlja. Još ih je fino Šuker prije utakmice motivirao s izjavom da ćemo popraviti gol razliku na njima... To se jednostavno ne izjavljuje prije utakmice s otočkim repkama, osobito ne u situaciji kad se njihovi mlađi igrači moraju dokazati novom izborniku.
I to protiv repke s kojom smo dotad imali samo remije. Očito s razlogom.
A i to isto taj naš mentalitet. Sad su oni pod pritiskom zato kaj smo samo remije odigrali protiv Walesa pa onda kiksaju. Isto je bilo i 2008. na europskom il kad je to već bilo, dobijemo Njemačku zato kaj igraju jeben nogomet i ne očekuje se da ih dobijemo pa su igrači bez pritiska i boli ih kifla a onda protiv Turske za koju se očekuje da ćemo ih dobiti masno fejlamo.
U rangu barcine katastrofe
Šta im fali ?
http://1.bp.blogspot.com/-rQ-r4XZgxo...away_20021.jpg
Ništa im ne fali, imaju i kečap i majonezu.
Mislio sam na prošlogodošnje barcine.
Umro Josip Kuže. Nisam ni znao da je imao leukemiju.
Mlad čoek.
O jebote... Znao sam da je teško bolestan, ali nadao sam se da će se izvući. RIP :(
Jos da UEFA usvoji ovo
Alen Pamić (23) igrač Istre je preminuo na terenu. RIP :(
Katastrofa...
Pa koji kok se događa? Svako malo neki mladitj umre na terenu!
Pamic se 3 puta onesvjestio na terenu, i doktori mu dopuste igrat dalje. GG.
Nisu mu dopustili igrat dalje, zabranili su mu uopće fizičke aktivnosti jer očito ima ozbiljan problem, ali on je samoinicijativno išao igrati mali nogomet s nekom ekipom i tako je riknuo.
isprve si mislim debil, al ne bih se čudio ni da sam takoneš napravim, jebiga, nekad je jače od čovjeka... :/
Uglavnom se pisalo da su svi nalazi u redu zadnjih par mjeseci od kad se ponovno srušio. Sad nakon smrti je bila izjava nekog našeg doktora da je utvrdio da ima srčanu aritmiju i da mu je zabranio teže fizičke aktivnosti. Dal je to istina, ne znam.
Al opet, kažu da je samo stao na gol i srušio se ubrzo nakon toga. Nije da je šprintao pola sata. Ne vjerujem da je on sam bio svjestan koliko je ustvari njegovo stanje bilo opasno, a vjerojatno ni sami doktori.
Vrlo vjerovatno, koliko sam ja razumia nisu mu odredili točnu dijagnozu, al ne znan. Uglavnom shvaćam ga, teško je to kad se čitav život baviš nečim, u ovom slučajnu nogometom ostaviti odjednom potpuno sve to i tražiti nešto novo. Još stanje mu se vjerovatno popravilo, išao je malo zaigrati, možda to čak nije bilo niti presudno, uglavnom ako to nije stvar nekog propusta lječnika, nekog sportskog "tretmana" il tako nešto shvaćam donekle kako mu je bilo.
http://www1.skysports.com/football/news ... rlos-Tevez
Odličan transfer. Komotno mogu prodati sve ostale napadače koje imaju sad kad imaju njega i Llorentea. Prvenstvo bi ionako osvojili i s Barzaglijem u špici.
Al nebi bia na odmet i Jovetić, iako ja još uvik virujem u Gia, mislim da bi triba biti puno bolji u 4-3-3.
doć će vjerojatno i jovetić, ako ne, vučko je tu (ako ne ode u tottenham). btw, ako se ne varam, llorente, tevez, barzagli, pogba, pirlo i vidal za 22M eura došli :pray:
Ne znam šta će im Tevez sad kad ih opet bace u 15. ligu.
jk, odličan transfer
http://i.minus.com/ibjjxORMIE4Qjj.gif
vidim barcelona dobro skautira ;)
Odlično. Jebenu asistenciju je dao jučer:) Kako će kidati sve obrane svijeta on i Messi, milina :)
A je ubacivanje iz kornera jebena asistencija...
Toliko naočigled je jučer simulirao da je bilo žalosno gledati. Ne znam koji vrag mu to treba. Al ajd, bar je sad jasno da je rođen za Barcelonu.
Ma mislio sam sarkastično na prvi gol od golmana:) Ne trebaju mu takve gluposti, a opet kad vidim jednog Chiellinija da simulira ili Pepea, Ronalda, pa sve do malog Halilovića, ne znam šta bi rekao. Valjda koriste kredit kod sudaca dok mogu, problem će biti kad kredita više ne bude.
Jedan od najdražih mi igrača i ponajbolji playmaker ikad.
http://www.jutarnji.hr/halilovic-i-jedv ... -/1111825/
Da mi je znati šta je Mamiću u glavi... Kovačić i Halilović otišli (pre)rano, odlazi i Sammir po svemu sudeći... Nije da sumnjam u njega, ali ipak me iznenađuje sve to.