Da, moram čuti gitaru da bih mogao uživati u rock glazbi, kakav sam zahtjevan luđak.
Printable View
Da, moram čuti gitaru da bih mogao uživati u rock glazbi, kakav sam zahtjevan luđak.
Nikad nisam bila na pank koncertu gdje se nije čula gitara. Pank. Ne rock. Ne proklete obrade Zeppelina, fcol.
Onda nisi čula što je to loš razglas, i ne vrijedi ti komentirati :D
Ma ja kontam da ne pričamo o istome :) Al' imaš pravo ^^
joj daj ne seri sonik, di si ti bio da nisi cuo gitaru. ako se ista cuje to je gitara, obicno su vokali u kurcu i previse se basa cuje, al ono ne znam kakav los razglas i los tonac mora bit da ne cujes gitaru. pa zna se da su gitaristi mahom egoisticne pedercine koje se moraju najvise cut app:
a i, razlika je u outdoor i indoor koncertima, tj. razglasu i to ne mozes usporedjivat.
i da bar nisi otiso na pank koncert i ocekivo kvalitetan zvuk : ))))))))))))))))))))))))))
Ja kažem kak meni bude na koncertima u gradu. Dođem i čujem samo bubnjeve i nedefiniranu buku, ti reci šta oćeš. Meni to nije slušljivo.
Ironija je da na jednom festivalu koji se održava u obližnjem selu usred ničega bude skroz oke razglas.
to je punk :twisted: :twisted: :twisted:
mozda bas zato jer je... usred nicega?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ne lomi se zvuk i nema limita na glasnocu?
Ne znam ja nista, meni je sinoc bilo super.
Nego, strajker jesi bio?
kajaznam lol ja sam naviko na pank koncertima u medici da je odličan zvuk jer ga rade odlični ljudi lol
sonik loše čuje onda :D
poslije par pivi sve se super čuje...
Tko želi perfektan zvuk onda neka definitivno ne ide na live nastupe i nek si nabavi neki genijalni surround sustav za doma :)
Kod koncerata mi je bitnija atmosfera i publika nego išta drugo (uz činjenicu da slušam nekog izvođača kojeg volim, jel).
Zvuk u KSET-u se ne može okarakterizirat kao dobar zvuk, ali na Dječacima sam se odlično proveo i uživao ko idiot.
Ako je muzika nebitna, onda koja je uopće poanta, bolje da puštaju na cedeu...?
zvuk je najbitniji.
pa u tome i je stvar, ne moze biti kao na playbacku i svaki put je drugacije. to je poanta odlazenja na live koncerte, maloki je dobro napisao, vise atmosfera u prostoriji igra ulogu nego sama muzika.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
nego.
večeras imate odličan koncerat u mediki.
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...ranj+hexis.jpg
blekara za pankere. SNIJEG.
vjerojatno neću doć lol.
dobra slika!
Hm, čudno da nitko još nije ovo spomenuo pošto dosta ljudi prati njegov rad ovdje na forumu. Il možda je...? Anyhow,
GZA/The Genius 23.02.2012 - VipClub Zg
Ulaznice od 13. ovog mjeseca u pretprodaji po 69 kn, na dan koncerta 90 kn.
A daj me nemoj jebat, koji je to kok s koncertima ove godine ?? Neznam, na ovo moram obavezno, ali vidjet ću kak ću bit s lovom za 3 dana.
EDIT: Odlično, i ovo propuštam.
Ahahah, to i ja govorim :D
Isto i kod mene.
Ajt da sam u Zg-u, il iz bliže okolice, za kartu bi se već zalovilo nekako pošto je 69 kn stvarno prihvatljiva cijena (ako ništa, prodaš nešt lol). Al ovako uz upad, još stotinjak novaca za prijevoz te pojest/popit nešto - ispod 250/300 kn ne mogu proć. Jemtisve.
...A 'imena' za ovu godinu se i dalje redaju. DI STE BILI DOK SE AUTOCESTA GRADILA ;D
ajmo ko ide na reu? dobio ulaznice pa idem sa frendom
Dobio ulaznice :( Blago tebi...ja planiram, al' eto, lova haha. Ova godina će me pojest'.
Stillness 13.4. i Dječaci 14.4. u Tvornici, nakon toga još Kyuss i Rokaj fest.
To je ono što planiram zasad, vidjet ćemo kaj će još bit zanimljivog.
Vratih se s "Varaždin Gori" festa. Bila 2 domaca benda, brkovi i Opca Opasnost. Brkovi su meni samo potvrdili da su uber losi.
ovaj put definitivno idem na maidene! tko ne zna, nova turneja je krenula.. (il ce krenut ubrzo)
jos nisu sve datume objavili. ljudi nagadaju da ce bit krajem ove il pocetkom iduce godine kod nas koncert.
Što nije to samo u Americi nova turneja?
Aha, našao:
Rest of world... we'll see you next year!
sabbathi otkazani :(
Jeste, ali koliko mi je poznato bit će svi osim Iommija, a na indexu piše da bi čak i slash mogao bit na nekim koncertima, ja se ne žalim :D= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
svi osim iommija i bubnjara. Slash-a ne mogu organski podnijeti, niti ga vidjeti na videu, a kamoli live.
Jesu otkazani samo u beogradu ili svugdje? Može link?
Meh, ionako bi bili s Ozzyjem, bilo bi bolje da su si našli novog pjevača, ali jebiga, pare čine svoje.
zato sam htio i ič na koncert, jer je reunion -.-
Da, ali Ozzy ionako poprilično saka zadnjih godina, tako da bi mene više razveselila ostala trojica i neki drugi pjevač.
Danas nijedan od tako starih i tako popularnih bendova ne može okupiti prvu i najpoznatiju postavu i održati turneju. Ovo je bilo predobro da bi bilo istinito...
= Citat =:
Izvorno postao Insert
A što se mene tiče, rađe bih gledao novu postavu nego staru ako je netko iz stare postave izgubio sposobnosti koje je imao pred kojih 30-40 godina...Na žalost, izgleda da ćemo dobiti upravo onoga tko je najviše propao (i Geezera).
Kako je taj Steven Tyler prokleto ružan ;(
sleep u tvornici.
Znači istina je!!! jej