Grand Theft Awesome je najjači ipak. Ali ja avatar ne mijenjam.
Printable View
Grand Theft Awesome je najjači ipak. Ali ja avatar ne mijenjam.
Heart attack fora je urnebesna zajedno sa "You like men!"... pokidao sam se bio. :)= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
E ma pogledo sam ih sve 100 puta, al meni je definitivno Metal Gir Ovsom najjači od svih :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A i Awesome's Creed, Rezident Awesome, i Awesome Brothers... Ma svi Awesome su Awesome
:pray: :pray: :pray:
@ Arbiter
Dark Cheif died of Heart Attack... I... I don't know what happen
A onak krvav po faci i sav sretan sere ovome kao srčani udar
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Snake(osobi lijepseg spola): Holy shit Jesus you're fucking hot!!!11
Jesus: Thx bro.
meni awesome center redux owna sve živo :D. Onaj "ouaaaaa" od doktora je epic.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/81 ... kebab.html
:pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
To meni sve liči na nacizam,začas će počet trpat strance u logore...i ostatak znate.
Ajd da barem pokušam vratit temu. Prijatelj: u mene pare kao i u ženske menzis, pet dana iman a posli mos me j**at. :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Pitao me frend:Imaš kakve igre za posudit?
Ja:Red Alert 3.
Frend:To ne želim,ne volim strategije.Tu treba misliti,a to mi se ne sviđa.
a tu je smešno šta?
Danas mi na engleskom. Imamo uber glupu zamjenu, a lik iz razreda već zna da pada razred i ide u popravni pa ga boli prozor za sve u školi. I on cijeli sat izvodi sranja, dere se... I dođe ona njemu zapisat ću te, a on njoj onako sav hladan: ma samo probaj. I ova krena prema imeniku, a on se skoči i zgrabi imenik i kaže: nema šanse. Ja samo bio :rotfl: :rotfl: Onda se počeo derat na nju, ona na njega.... Ugl veri zabavno :)
Što bi trebalo znažit ovo ja sam bio?= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Edit:Aha ti si crko o d smijeha....I ja sam malo glup :scared:
evo čitam sad 24 sata i provala,tj.više događaj
Tom Cruise bi u Brazilu na nekom dočeku,pitaj Boga kaj, i pozdravio narod na španjolskom,nije znao da tamo govore portugalski
lol, FAIL
Haha,djedice nije ti to televizija :)
To je Vuk Drašković :)= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Prvi put cujem za njega...Ne zanima me politika a kamoli izvan zemlje u ovom slucaju srbija
Kaže frendu jedna treba onako, sva uplakana kao: "Ja bi htjela bit s tobom..."
A on njoj: "A čuj... Ko nebi jebote!"
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jesu na kraju skupa?
Zenska iz razreda se napizdila na nas par muskih jer ne kuzi nase interne fore (koji btw ima pun k), i sad je mi tijekom malog odmora ubijamo u pojam a ona meni dolazi:
-"Ha ha, jadan li si s tim djetinjastim forama, nikad neces dostići moju razinu"
-"Znam, nikad necu tolko nisko pasti"
a ona ono sva uživljena misli da ce mi svjetski spustit prodere se : "Ma kolko god ti nisko pao opet nećeš dostići moju razinu!!!!111"
a mi u krš i lom :D
:pray: :rotfl: kako se burnala
lik 1. -koliko si glup, ti nemožeš 2 stvari skužit
glupan-a ti nemoš 5
Profesorica: Sutra ce te imat nenajavljeni kontrolni....
I još jedna provala da ne bude off-topic:
Jedan klinac nekidan:Aj isprintaj mi GTA3 (mislio je na ono-što-ne-smijemo-spominjati).
Maminho je malo bolestan u glavu. Najjača mi je ona izjava: "Nije naš nogomet ono šta je nekad bio, nije to to, ono kad Goca Jurić u tunelu zasuče rukave, da si onaj šećer u ruku, i kaže AAAAJJMMOOOOOOO!!!!"
Danas u vijestima u 10 na HRT1:
"Chavez je došao na vlast 1998,a na mjestu predsjednika ostat će do 1912."
Policajac koji je uhitio ubojicu Ivane Hodak,jučer u Dnevniku Nove TV:
"On je tu spavao,jeo,srao..."
E baš sam jučer gledao vijesti i kad sam to čuo prvo sam bio :shock: , a onda :rotfl: .= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
kako mrzim ove zatucane tipove iz razreda
kako ne kuzite da je http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifSsarkazam, a ne pravo plakanje
http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Kupio fred novu fotelju i ja bio kod njega tek sad dođe drugi frend i pita kao: "Jel ti to nova fotelja?"
A ovaj mu odgovori: "Nije nova, oprana je Perwollom!"
:rotfl: :rotfl:
Isto tako je i bilo kad je mene jedan frend u mraku sreo i pita kao mene: "Lorlone, jes to ti?"
Ja: "Ne, to nisam ja - to je moja šauma..."
Lino Červar, maloprije na Nedjeljom u 2:
"Stipe Mesić je, među ostalim, i zadnji predsjednik starog sustava."
Koji stari sustav, čovječe?! Šta pričaš ti?!
(ovo sljedeće ne znam na koga se točno odnosilo, mislim na Bilića)
"... on je dobar čovjek, pametan, (...), i nije ljevičar"
Ovo je jednostavno FAIL.
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...s/facepalm.gif
Znači da je osoba koja je bila politička aktivna u Jugoslaviji što ga čini još uvijek "mentalno spojenim" na taj sustav.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ali nije bio predsjednik u tom sustavu. Hell, pola HDZ-a je iz bivše partije...
dosta o politici
Nije, zovu me prezimenom al nisam htjeo to napisat u post pa sam stavio Nick koji korsitim na forum/msn/ i te pizdarije= Citat =:
Izvorno postao dal3
Već si bio napisao svoje ime
:(
Ali inače malo je to retajno od ekipe kada to kaže,a svi imaju redovno fegbuk i postaju ga u fegbuk topiku
:(
Danas mi na matematici i sad profa nešto govori o vektorima. I sad počela šetat po razredu gledat šta svi radimo. I dođe do mog frenda, kojemu šestar ne valja, i počne ga ispitivat zašto ne radi, bla bla bla... I nakon što je popričala s njim okrene se i kaže cijelom razredu: Ja ne tražim od vas da imate skupe vektore. Ja i prijatelj smo bili :rotfl: :rotfl: .
:pray:
jel šta popila :P
Ma stara babuskara. Valjda ju je zbunilo što je taj sat jedno 50 puta rekla vektor.= Citat =:
Izvorno postao sabbath32
:D
naš profa kad je objašnjavao težište tijela... držo je neku letvu na srednjem prstu :pray:
Pa jesam pa su me neki ljudi zvali prezimenom tu na forumu, a i u ostalom koga još zanima moje ime i prezime? :?= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Sestra (7) je bila u blizini kad sam se motao po forumu i ugl. naletim na sliku pedobear-a, a sestr će:
"Jaaaooooo, kako slatki medo, ja bi jednog takvog"
Umra sam od smijanja, a u isti trenutak sam se i zabrinuo!