Mislim da mu muški daje glas, ali da stvarno previše liči na ženu.
Eh, da. I Shangri - La je izašla :)
Printable View
Mislim da mu muški daje glas, ali da stvarno previše liči na ženu.
Eh, da. I Shangri - La je izašla :)
A Souten Kuro, on se cini prilicno dobar, zanimljiviji od S Basara...
Ako se ne varam Souten Kuro je nešto ozbiljniji anime od Sengoku Basare.
Inače, završio sa gledanjem Chobitsa. Zadovoljan sam s krajem, baš mi je jedan takav trebao nakon zadnjih par odgledanih animea :)
Nego u Sengoku Basara, jel je još nekoga osim mene ova scena podsjetila na Serious Sam (beheaded bomber... ili kako se već zovu xD) ?
http://www.imagesforme.com/out.php/i...237C212519.JPG
Jako dobar anime, ali nisu u istoj klasi i zato se ne mogu uspoređivati.= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
Prvenstveno jer se Kouro trudi ponuditi sve, a Basara se fokusira ekskluzivno na dramatičnu akciju i tu isporučuje fenomenalno.
@Raz:
Ne znam, mene je više podsjetilo na klasični anime pristup lopovima (ono, marama na glavi zavezana ispod nosa), samo s leđa... ili na Giblijev dizajn likova. :)
Dolazi druga sezona Darker than Black-a, predobro :pray:
Wth??? Jel se zna kad to pocinje?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Mogao bih si avatar peina iz naruta stavit :P(šta je s tim sasukeom i curama,koju bitku on majicu neskine da mi zgadi ručak i večeru)
Nemam pojma al ono, objavljeno je, imas na netu, malo guglaj ;)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Izašla je i nova epizoda Guin Sage.
Pogledao i Chibits (6 minutna epizoda Chobits) te 27. recap epizodu.
Ukratko o animeu Chobits:
Priča prati studenta imena Hideki koji baš i nije imućan te si jedva može priuštiti školovanje i stan a kamoli persocoma (robot oblika čovjeka), no na putu kući slučajno nađe jednog u smeću. Pokupi ga, te se polako zaljube jedan u drugoga... da sad sve ne opisujem: anime je klasična komedija/romansa pomiješano sa malom dozom sci-fi/misterije. Priča nije nešto strašno posebno, no dovoljno je primamljiva da vas nastavi da dalje gledate šta će se desiti. Grafički je oku ugodan a animacije lijepe. Glazbena podloga paše u pozadinu, a Op i Ed pjesme su kao i u većini animea vrlo dobre. Odnosi između likova su opet na zavidnom nivou kao i kod ostalih clampovih uradaka te mi se sviđa kako su kritiziranjem ljudsko-robotskih odnosim ustvari aludirali na današnje stavove u svijetu prema homoseksualcima.
Eto, pošto sam sad pogledao sve epizode, dajem animeu ocjenu... 8/10
Pratim to, na 7. epizodi sam. Raz je sve opisao, ima scena da se potrgate od smijeha, najzesce je kad se oba dvoje valjaju po podu od jada, ili Hideki ovo, Hideki ono...svako pogledati!
Da, ili one fore s "yummies" :rotfl:
Izašla je i nova epizoda K-On! :)
Veritas postaje sve bolji i bolji,sviđa mi se prilično.
Samo da nema onog prokletog čitanja s lijeva na desno,totalno me sjebe na prvih par stranica.
(kada automatski krenem s desna na lijevo kao pravi otaku :( )
Upravo pogledao epizodu 10 K-On! http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Fora epizoda, dosta smiješnih scena, i puuuno fan servicea... Doduše, u animeu su i ovaj puta neke scene srezane i/ili izmjenjene, to jest, one u kojima se pojavljivala djelomična golotinja i slično... aww.
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ion0809004.jpgS http://www.imagesforme.com/out.php/i528187_booty.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i528186_grab.jpg
http://www.sankakucomplex.com/wp-con...agidefiled.jpg= Citat =:
The incredible reaction from otaku upon learning that Kannagi’s flat chested goddess Nagi-sama had a boyfriend, and may in fact be “second-hand”, even when the manga still has not resolved the issue, continues to attract much attention.
The latest development is that some virgin obsessed wretch on 2ch has taken the extreme step of publically destroying his copies of the manga, in order to fully express his ire at being betrayed by his 2D wife.
Ludi otakui :rotfl:
To je staro, zašto oživljavaš opet... i nisu samo ti otakui ludi, nego su svi otakui na svoj način malo "maknuti".
Pojam jedino van Japana nema negativne konotacije i na neki je način čak i kul biti Otaku van istog. U Japanu nije. Uopće. :)
Ah, staro je... nisam znao, došlo mi je da podijelim to sa ostalima. Ma znam, jedno je biti fan nečega ali otakui stvarno sve to "ozbiljno" shvaćaju. Drago mi je da nisam jedan^^
Za one koji su gledali X, a žele vidjeti još alternativnih završetaka evo i 2 endinga iz igre.
X/1999 PS Heaven Ending
X/1999 PS Earth Ending
Earth ending mi se više sviđa iako u njemu pogine više meni dragih likova.
Danas sam spoznao da Asura Cryin', premda prosječan anime, ima dobar OP, prvenstveno zbog izvedbe Angele čiji sam fan postao još od kada sam čuo njezin OP za Heroic Age zahvaljujući njezinom relativno dubokom glasu koji je rijetkost među ženskim izvođačima. Ali da ne blebećem bezveze:
Asura cryin OP Full
Heroic Age Full Op
Jooj da, Heroic Age, kako je to prestrasan anime...brrrr! Obavezno pogledat!
A ne, jedini problem koji ja imam sa Heroic Age je općenito lagano... čudan tempo. Ne znam, nije baš uobičajen.
E da, pogledao novi Eden. Prokleto mračna epizoda u kojoj dosta toga doznajemo (premda još ne znamo zašto si je Tak pobrisao pamćenje bar doznamo da nije odgovoran za nikakve smrti, naprotiv), doznajemo tko je lansirao rakete i upoznajemo jednog badass Selecaoa koji ne preza ni pred čime. I prvi važniji lik umire, gotovo neočekivano (baš je car bio).
Moram nadoknadit to sto nikad nisam gledo Naruta , pogledo 100 prvih epizoda ... i nastavljam dalje ,)
Meni sada žao što sam gledao Naruto,a zadnja chapter mange je preloš...
Ubiš sve likovi i onda ih ressurectas...
Jadno.
SPOJLER i meni je to jadno, ali mi je nakak drago što je Kakashi opet živ, on mi je najdraži lik u Narutu
Pogledao sam Welcome to the NHK do kraja. Ustavio je vro dobra dojam na mene, posebno mi se je svidio kraj (JOŠ JEDAN SPOJLER Snavikao sam na sretne završetke no ovdje se ne dogodi se nikakvo čudo, niti se život glavnog lika naglo poboljša, jedino što mu se dobro dogodi jest da se je oslobodio svog hikikomori načina života, te nastavlja svoj jadan život bez neke nade u bolju budučnost). Osim što sam uživao gledajuči anime, dosta sam naučio o japanskom društvu i njihovim problemima. 8.5/10 :thumbs2:
Nisi pratio dobro,pogledaj na Wiki šta piše za kraj.
Ne piše ništ specijalno na wikipediji pa sam ponovno odegledao kraj zadnje epizode. Možda jesam malo pretjerao kad sam napisao da nema nade u bolju budučnost, ako na to misliš, jer kaže da će postepeno doči do napretka, no ja sam to napisao zbog toga što na kraju kaže da će vjerojatno do kraja života mrmljati kako im nije dobro i da će se potruditi izdržati kolko može (živjeti valjda).SAj mi kopiraj sa wikipedije na to što si mislio.
EDIT: ah vjerojatno misliš na ovo: Later when Misaki is about to commit suicide he confesses she is important for him, trying to stop her from committing suicide. It is assumed at the end of the anime that he and Misaki will support each other until Sato saves enough money, Misaki finishes high school, and they both have finished college.SIstina je da taj dio sa ugovorm (dok nisam pročitao na wikipediji) nisam baš najbolje skužio
Planiram pogledati Monster, pa me zanimaju vaši dojmovi, jer dosadi nakon nekog vremena (ipak ima 74 epizode)?
Nisi mi bas trebao spoilat 8) Al nwm, idem sad pogledat.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
@mronki: Ja sam pogledao prvih par epizoda monstera i meni je fenomenalan, ono taman kad pogledas DN slijedi ti ova divota. Inace, dobro da si me podsjetio da to pogledm u skorije vrijeme.
Nije namjerno bilo (ionako si to do sada već predvidio), ali sve već pratimo Eden tako da... nema beda što znaš malo ranije. :)
@mronki:
Ja bi rekao da većini brzo dosadi jer ima razgovora više nego akcije (psihološki triler i to sve), ali meni je osobno fenomenalan.
Idem i ja paš pogledati Eden. Nova epizoda K-on! i Shangri - La su bile zakon :pray: .
K-On! je bio urnebesan, a Shangri - La je bila dosta mračna (pogotovo dio s žrtvovanjem djece :shock: )
Super, kad pogledam Samurai X bacam se na Monster. Ako mi je Death Note bio odličan, ne vidim razloga da mi i ovo ne bude.
Dovoljno je da procitas sadrzaj, sve ce ti biti jasno. Inace, taj anime nije za svakog, ali tko voli DN i takve slicne anime ovo je prava stvar. Jedino ima 74 epizode, da mi je znat kaj su tolko rastegnuli :o Mislim, nije to lose, bar imam kaj gledat.
Poceo gledat klasik nad klasicima iz 1998...Outlaw Star. Koja atmosfera, detalji crtanja...vecina danasnjih animea moze samo gledat i plakat. Volim te "stare" anime. Od novijeg cu skicnut Gigantic Formula.
Pogledao prvu epizodu Avatara. Jako dobar, nastavit ću ga gledati.
Izašle i Shangri - La, Guin Saga te Hatsukoi Limited.
Kaj je Avatar dobar? Brijes...
Čitam trenutačno Dogs-Bullet and Carnage.
Pročitao sam prequel,a one-shot nisam,a ni neću.
Zasada mi je dobro,pašu mi likovi,akcija i semi apocalpytic atmosfera.
Haine <333
Za sve koji su gledali 5 centimeters per second... što mislite o kraju, jeli vam se svidio, bi li šta izmjenili da bi mogli?
SPOILERS
Što mislite hoće li Takaki ikad preboljeti Akari? U zadnjoj se sceni jasno vidi da je ona produžila i nastavila sa svojim životom, no to se nebi baš moglo reći i za njega, pošto je nastavio čekati. Doduše onaj je smiješak malo olakšao tužan kraj.
Po meni netreba ništa mjenjati, kraj je savršen. Da su se opet sreli onda bi se ustvari izgubila poanta filma; da bi nam prošlost trebala ostat u lijepom sjećanju no da nebi smjeli nastavit živjeti u njoj. Život teče dalje...
Doduše, možda su mogli stavit još scenu da na primjer vidimo da je prišao onoj curi koja mu je pisala poruke i nastavio sa životom, no možda je i bolje ovako. Bar imamo o čemu razmišljati =)
SPOILER END
Mi moze netko dati otprilike granicne linije za Hellsing koje sve chaptere pokriva pojedina serija iz OVA serijala?
Hehe, evo poceo i ja gledat Avatara, malo promjene...americki anime :rotfl: Gledam prvu epizodu, zanimljivo je!
Dakle, nagovorio sam Raza da pogleda Avatara, a on je [pretpostavljam]Snagovorio Arala... Win!
Očekujem komentare o razvoju radnje! :P
Avatar je dobar, ali jedino što mi se stvarno full dopada tamo su borbe koje su predobro napravljene. Od likova mi se isto tako najviše svidio Zuko jer je jedini koji stvarno prođe dramatičnu promjenu po pitanju karaktera i faktoru kulnosti (njegov dio zadnje borbe je finger lickin' good, vjerojatno najbolja borba u čitavom serijalu).