jakiro je ranged, a sto je tice heroja, slobodno pitaj koji item kojem heroju
za trexaricu najbolje je skupiti burizu pa butterfly
Printable View
jakiro je ranged, a sto je tice heroja, slobodno pitaj koji item kojem heroju
za trexaricu najbolje je skupiti burizu pa butterfly
traxex?.. sta ja znam..evo sta bi ja..
wraith bands, pt-(str or agi), butterfly, monkey king bar, buriza..heart...
mozda assault cuirass..
loooll...
ovako, za traxu na pocetku uzmes nekoliko (3) wraith banda i trids (agi ili str, zavisi o protivnicima) i onda skupljaš za butter (od stvari za butter prvo eagle uzmes)... nakon toga buriza, mkb, sta kod ti srce zeli... :wink:
moje srce joj želi skupiti pt-agg onda butter pa 2 HoT i onda 2 Divine :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
lool to isto je receno u postu prije.= Citat =:
nego zna li ko bazu kako lanaya sa burizom i sa basiliusom roshanu iz jednog udarca po hp-a skine? nije kritikala samo meld i basilius
lol, gde si to cuo?
[quote=Lord Myrkul]lool to isto je receno u postu prije.= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":3admzjpx
nego zna li ko bazu kako lanaya sa burizom i sa basiliusom roshanu iz jednog udarca po hp-a skine? nije kritikala samo meld i basilius[/quote:3admzjpx]
bug il treba nesto napraviti?
bug -_-'
[quote=WEASEL]bug il treba nesto napraviti?[/quote:3exj2b8t]= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
pa kak god okrenesh bug je :)
lol pa samo s basilusom ubijes bilo koga s lanayom s jednim udarcem osim ak ne backtracka il slicno
Imam pitanje: Koji je dobar anti-stunner heroj te koje iteme treba za njega? Dosta dobro igram DotU, igram je već neko vrijeme no ne preko GGCa zbog nedostatka vremena. AIa ponižavam (1 vs 3 mod aponlymid i dobijem ih), a ljude... ovisi o razlici skillova :D . Da li ima koja nova AI+ mapa?
Ponizavash AI :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Anti-Stunner? Neko ko moze dogdat stun :P
[quote=Systematic Rewerse]Ponizavash AI :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao "Iron Storm":3u2hssa5
Anti-Stunner? Neko ko moze dogdat stun :P[/quote:3u2hssa5]
Znači, agility heroj koji ima evasion (jer tada padaju šanse za stun), dajući mu još i Butterfly kako bi mu se povećao evasion? Naravno, ne grančice :rotfl: .
Blink, leap, ww, inv
mad daj malo system shta je ovo ovde! malchice neozbiljno zar ne mislish tako! nije lijepo kad ti chovjek kaze da nema vremena da igra na GGC a igra protiv AI!!! omfg looks like i'm gonna be sick.... bljavwwahhwwah
Butterfly se ne stacka sa Evasion! imaš 30% i nikada više
samo se sa backtrackom stacka
tu tu tu tu krivo tu tu tu tu= Citat =:
Izvorno postao KI KI
prvi dio posta je dobar o onog dijela "samo se sa backtrackom stacka"... :wink: stacka se sa voidovim backtrackom i spectrinim disperseom... :wink:
[quote=Karlo_from_Bjelovar]tu tu tu tu krivo tu tu tu tu= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":1duzbhvo
prvi dio posta je dobar o onog dijela "samo se sa backtrackom stacka"... :wink: stacka se sa voidovim backtrackom i spectrinim disperseom... :wink:[/quote:1duzbhvo]
to sam zaboravio
Ovako, prvo da razjasnim nešto. Nemam vremena igrati na GGCu, iz 2 razloga:= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
1) Škola je, te da nađem igrače treba mi više od pola sata, tim više što kad uđem u Europe DotA Room x (bilo koji) javlja mi BSoD, a AIa mogu u 5 minuta lijepo namjestiti te predahnuti uz partiju DotE.
2) Imam ISDN, te mi nipošto nije isplativo igrati DotU prije 19 h jer mi je tada skuplje nego kad igram poslije 19 h. BTW dobivam ADSL pa ću preko praznika svaki dan barem 2 meča preko GGCa odigrati.
Ovo što sad znam posljedica je laganog igranja na GGCu, vježbanja s AIem i traženja savjeta.
I koliko znam, dodaš li Lifestealu ili Skeleton Knightu još Satanic povećat će mu se lifesteal, ne? Jedino ako piše da se ne stacka, onda će samo jedno raditi kako treba. Isto tako se stackaju itemi koji povećavaju attack speed (Treads, S&Y, Assault Currias, Monkey King Bar itd.), ne? Ispravite me ako nešto griješim.
Kako Spiritbreaker može vidjeti Sand Kinga dok je ovaj u Sand Stormu, bez gema ili wardova? To ne mogu razumjeti, tim više što nigdje u opisu njegovih spellova ne piše truesight ("Can see invisible units").
Nisam siguran, mislim da grijesim ispravite me u sljedecim:
- Spirit Breaker vidi SKa ako prije no sto postane nevidljiv baci onaj charge na njega (kako se zove.. Shadow Charge il tak nesto, spell)
- Brzina se stacka preko razlicitih itema, znaci BoT + Yasha za 400ms :), al ti se ne stackaju bootsi (of speed/travel ili power treads) zajedno
- za lifesteal nisam siguran ... mislim da se djelomicno stacka
Nadam se da sam ista od toga pogodio :)
lifesteal se stacka li ovisi kakav
vladimirs+vampiric aura+satanic radi
vldamirs+od naixa lifesteal+satanic radi zajedno i to je imba
Nije imba, i nepotrebno je to raditi naixu= Citat =:
Izvorno postao KI KI
imba 100%lifesteala
i znam da nije imba
Mislim da novom dobro dodje lifesteal, jer sta nema on sad LS postotak od neprijateljskog HPa, a obican LS je postotak od napada, znaci sto je manji HP neprijatelju on manje uzima preko svog lifesteala a tu onda uskace obican preko itema ?
ovako, da vam objasnim nes... (jojte sto pametujem... ) :D
vladimirs ce se stackat s bilo cime, desolatorm, skadiem, satanicom bla bla, zato sto vladimirs offering nije orb nego je aura...
drugo, satanic+vladimirs ne treba naixu... mozda jedno od toga, ali ne i oboje... ja bi osobno rade na satanica otiso...
sto se tice movement speeda, ne budu ti se zajedno "zbrajali" (stackali) 2xboots of speeda ili 1xboots of speed+1xboots of travel... od itema (barem sto se tice movement speeda): boots of speed, boots of travel, power treads, mozes ti imat sva 3, ali stackat ce se onaj koji ima najvecu "brojku" ili onaj koji ti je na "najvisem polju" (iltiga prvi kvadratic) u inventoryu (tam de ti itemi stoje)... yasha ti ne daje direktnu "brojku" movements speeda (u daljnjem tekstu: MS//ms ) vec postotak... znaci, ako imas boots of speed koji daje 50 MS, osnovni MS xy heoja je 300 (bez ikakvih itema), i ako na njega stavis boots, imat ce 350 ms... ako mu jos na bootse i osnovni ms dodas yashu (koja daje +6% ms (ili 10%, ne znam sad, al nek za ovu priliku bude 6 :wink: )) ide formula: 350+ (350/6)
kosa crta ( / ) je podjeljeno... :wink:
valjda ste shvatili, lol...
Znam te kombinacije itema, kao što rekoh, nisam n00b :D
Znam da bi svi radije na Satanic išli zato što daje veći lifesteal (dalje: LS/ls), no budući da Naix i Skeletal King, ja bih furao LS što više uz AS (attack speed), na način power treads (strenght) + satanic + vladimirs + njihov običan lifesteal. Dalje, Night Stalker, obično idem na ove iteme (ako ih mogu skupiti): Treads, S&Y, HoT, Satanic, MKB te Assault Currias, jer sam shvatio (ah što pametujem) treba Stalkeru furati MS, AS, te čisto radi dužeg života, velikog strenghta te velikog ASa lifesteal.
[quote=Karlo_from_Bjelovar]tu tu tu tu krivo tu tu tu tu= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":3e6vvn68
prvi dio posta je dobar o onog dijela "samo se sa backtrackom stacka"... :wink: stacka se sa voidovim backtrackom i spectrinim disperseom... :wink:[/quote:3e6vvn68]
A sad da vam neshto ja kazem i da vas pitam samo zelim iskrene odgovore... hoce li neki heroj imati vishe shansi za stun ako ima 6 bashera ili isto kao i da ima 1??? (pitanje za karla i KI KI-ja)
Btw ja ovdje neprimjetih da nisi noob... S&Y su orb effect(at least u know that) a takodje i satanic(u know that 2 i think) pa zashto da neko sklapa 2 orb-effecta nekom heroju... hmmmm "odlichna kombinacija itema" as u can see! go play AI!= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
[quote=7DaysBakeRolls]A sad da vam neshto ja kazem i da vas pitam samo zelim iskrene odgovore... hoce li neki heroj imati vishe shansi za stun ako ima 6 bashera ili isto kao i da ima 1??? (pitanje za karla i KI KI-ja)[/quote:9vlt9520]= Citat =:
on če imati 25%
15%
15%
15%
15%
15%
i 15%
neče se zbrojiti ali svejedno če imati više šansi za stun
[quote=KI KI][quote=7DaysBakeRolls]A sad da vam neshto ja kazem i da vas pitam samo zelim iskrene odgovore... hoce li neki heroj imati vishe shansi za stun ako ima 6 bashera ili isto kao i da ima 1??? (pitanje za karla i KI KI-ja)[/quote:2jr0p3ps][/quote:2jr0p3ps]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":2jr0p3ps
on če imati 25%(ako je void ili neko sa bashom)
15%
15%
15%
15%
15%
i 15%
neče se zbrojiti ali svejedno če imati više šansi za stun
sorry na double post
mozzila zeza i napravi mi 2