Level 60 sam. Upravo ubio kostursku družinu.
Printable View
Level 60 sam. Upravo ubio kostursku družinu.
Lol. Koliko sati imaš?
Devet.
To ionako zna prvih 12 sati unaprijed što će raditi i gdje ići.
Kako mu se da uopće igrat?
Zašto mi se ne bi dalo?
Jer ionako već znaš sve napamet
Dark Souls je pre duboka igra da se nauči napamet gledanjem you tubea. Znao sam kako izgleda par podrucija i gdje je jedan shard. To je to.
Taman sam se malo razjačao i ubio onog prvog heide knighta. Nisam imao ništa zdravlja kada je krepao i taman kada sam htio pokupiti za što sam kasnije saznao da je heide knight sword, ubije me lik sa lukom i strijelom, a drop je nestao kada sam se respawnao na bonfire-u :-(((((. Ajde, barem sam dobio soulse ali sad sam baš tužan.
Nemora ti bit žao, drekast je mač, puno bolji je fire longsword isto tamo negdje u tom području. Ja sam upravo završio Sinnera i još uvijek ga koristim, nisam ništa bolje našao. Jedina promjena u igri koja mi se ne sviđa jer ne pridonosi ničemu je durability oružja, na dosta područja nemogu doć od jednog bonfirea do drugog da se ovo ne raspadne. I timer na bakljama isto tako.
I oni Belfry gargoyleovi su totalno nemoguća misija za mog lika (two-handed, light armor), to možda tek na kraju igre odem počistit.
taj heide sword i fire sword su najjači u početku igre, ako igraš dual weild 90% mobova 1-hit
Odustao sam od dual-wielda jer je previše zahtjevno za raspodjelu statsova i neda mi se trošit duše i shardove na upgrade dva oružja istovremeno, a razlika u dpsu naprema two-handeanju jednog oružja je premala da izbalansira ove negativne strane.
niti trebal tolko tipkat, jednostavno napišeš
"preteška mi je igra onda"
Imam sada bastard sword i prilično sam sa njime zadovoljan. Trenutno se fokusiram na povećanje equipment loada da mogu old knight armor nositi.
Pa zato je i kupio super easy edition za PS3. Old Knight je smećast oklop nije vrijedan dizanja statova. Ima puno boljih kasnije.
Valjda si mislio za PS2.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...D1FB2855557C5/
Fashion souls.
Koji je to armor i mač?
Llewylywlaelawelaslen armor. Dropa od onih kipova prije Mirror Knighta. Ima ogroman defense za tezinu, ali nema poise. Mač je Murakumo. Kupiš ga od vrane.
Jesi morao ascendat kod farmanja ili si dobio sve dijelove u prvom spawn intervalu?
Inače, vrana je najbolji lik. Pristojna čak i kad ništ ne kupiš, a ne ko većina drugih.
Ksero fakat koristi najgoru opremu ikad.
Koristio sam odmah aesthetic jer sam mislio da mi treba za Ring of Blades +2, ali nisam morao. Ionako mi je samo chest trebao.
Straid bi bio najbolji NPC da nije crnac.
Feeble cursed one!
Straid je niger? Ujebote.
Meni je super kad se smije i viče VERY GOOD.
Znači uvijek ti je super?
Krenuo danas.
Deprived klasa.
Isuse. Bože.
8 sati i 118 smrti kasnije imam jedva običnu toljagu i uspio kupit royal soldier armor i falcooner helm plus onaj kite shield. Tesko je za popizditi bilo i tek sad mogu normalno u 2-3 udarca ubit neprijatelja, dosad sam imao dagger koji je puknuo, i broken thief sword koji je isto uništen a još ne mogu repair napravit lol.
0 duša imam, 0 ubijenih bossova, i niš frustravije jer je divna atmosfera i igra općenito. Još je jeftinija težina od prvog dijela al nea veze, kad sam Maluju vidio začarala me.
Sjedanjem na bonfire popravljas.