Bude, brijem da sve osim F2P sranja zahtjeva PS+ za online igranje.
Znaci CoD, BF, FIFA, Killzone, The Last od Us itd.
Printable View
Bude, brijem da sve osim F2P sranja zahtjeva PS+ za online igranje.
Znaci CoD, BF, FIFA, Killzone, The Last od Us itd.
U Sloveniji u Mulleru kupio Last of Us bundle za 400 eura lel.
E to je već OK cijena.
Sad dođi gejmat multi na chatu.
Dugo si bio ohlađen od PS4 lol. Jesi to baš ciljano kupovao ili si naletio na taj bundle pa eto?
Stali buraz i ja u Muller vidjet čokolade i skužili videoigre i onda skužili konzole.
Bio me malo strah da je igra samo na njemačkom pošto je kutija takva i švabe su retardirani.
Na sreću u pitanju je normalna verzija.
Da sam bio solo vjerojatno bi uzeo Wii U sa Mario Kartom za 300€.
Koliko para koštaju gore igre?
A ko kod nas su.
Za PS4 je bilo u rasponu od 20€ (Killzone) do 65€.
A i ovi na game.co.uk su bogovi. Naručim polovni LittleBigPlanet i novu Sigmu Plus, otkažu mi narudžbu, potrpaju mi korištenu Sigmu, veću cijenu i šalju.:pray:
ja sam si LBP Karting na GamesCollectionu za 5 funti uzel...
Bio je na Plusu lol.
GameCollection ima lošu ponudu igara za Vitu. Zapravo svi osim game.co.uk i base više manje imaju očajnu ponudu za Vitu. Na PSN store me cijena ispadne ista kao na game, a onda bi rađe imao fizičku kopiju nego digitalnu.
Maloki zaš ne igraš PS4?
Pa nema kaj.
Nemam vremena trenutno. Jel tebi stigao Destiny? Meni će sutra.
Zašto kupujete generične šutere?
Žele isprobat najskuplju igru u svemiru.
Uzeo PS4, dojadilo mi čekati.
Sve gg, jedino me jebe loš wi-fi signal. Na kompu imam pristojan signal i standardnu brzinu preuzimanja od 1MB/s, no na plejki to je grozno sporo. Neke sugestije? (osim ethernet spajanja)
Od svih PS4 igara a da ih nema na PC-u jedino me donekle zanima taj infamous...iako znam da tih desetak sati igranja nije vrijedno kupovine. Razmisliti ću kod izlaska GTAV iako sam ohladio već od te zamisli.
Nisam u Varaždinu imao gdje uzeti bundle paket, a bio lijen ići negdje dalje.
Enikejs, ubost ću si odmah The Last of Us, za sada ubijam vrijeme uz Velocity 2x. Prilično zabavna stvar, u jednoj turi odradio 15 levela. :D
Destiny eventualno ako naletim negdje na dobar njuškalo deal, nezz baš da dajem punu cijenu za to.
@Maloki, vrijedi para?
I ne mogu se nadiviti koliko je ta konzola tiha.
edit: Uspio za sada riješiti problem s wi-fi signalom, pomaknuo konzolu u lijevi kut sobe gdje mi je zid manje do rutera. Signal varira sada između 50 i 60%, služi svrsi.
Do 400kn da, više od toga je previše.
Vidi jel ima na game collectionu.
da sam bar uzeo ps4 jebem ti sunce :(
370kn, s dostavom će me doći skoro 400kn.
A ne znam, vidit ću. Nekako me više volja sada odigrati TLOU, čekam to već godinu dana :(
Da fakat, ti nisi odigrao TLOU. Ajde to prvo, pa s nama na Destiny.