Baš je pozirao, prelijep je.
Printable View
Baš je pozirao, prelijep je.
Mica!
Seksi Dajana.
Prestani haha :D Nisam to ja!
Pics or it didn't happen.
Frendica? Još bolje moš nas upoznat.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Khm...to je od frendice dečko :roll:
kućni ljubimci :pray:
8)
slikano mobom i oblačno pa je tak kak je, malo mutno
samodjed!!
Jel izgubi on sta dlake preko ljeta?
dva puta ga se češlja tjedno pa se tolko ni ne primjeti, ali kod svakog češljanja se napuni jedna vrečica dlake, sa kojom bi uredno mogal napravit jedno dobro pakovanje vate= Citat =:
Izvorno postao Carp
:D budem baš uslikal sljedeći put kad bum ga češljal da vidiš :D
Samojeb!
Strasno. Nadam se da ovo moje cudo ne bude tako.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...32694139_n.jpg
hahahahahahahaha, odlično. Još malo pa će trebat veći krevet :D
Jos malo cemo se mi morat selit iz kuce. :D
bit ce ti zao ako ga steraš van :D
mi smo svog isto naumili da ce bit vani
došal je u vrijeme jake zime, baš je bilo tih tjedan dana haldno, -10,-15, i pripremili smo mu u "vikendici" koju imamo u dvorištu, (nekad davno to je bio ured od dede bla bla,pa to sad od milja zvemo vikendica), i sve mu lijepo pripremili, deke stavili, očistili, ma super
klinac bio je pola sata tamo, i ajt u kucu, tak ostalo do dan danas :D
a bilo nam žal ga ostavit dole samog, preplašenog, imal je ma nepuna 3 mjeseca :D
eventualno ga ostavio preko dana na terasi, ak dođe zmazan doma pa dok se malo ne osuši, al je 24/7 u kuci, tak da nema teorije da ga van steramo u kučicu, a i babi je ljepše kad nema nikog doma pa se razgovaraju njih dvoje hehe
Nas je samo po noci u boksu, i to od prije par dana, ostatak dana je u dvoristu/kuci, posto su vrata od balkona stalno otvorena. Ne znam kako ce bit po zimi, iako nam je uzgajivac rekao da on svoje drzi vani, i stence i majku.
a sve je stvar navike
ne kažem ja da naš se nebi naviknul, možda bi dan dva zavijal i tugoval, al brzo bi skontal da nemože nutra više, neg nama u kuci više nebi bilo zabavno :D
jebiga član familije je sad :D
A mi moramo, jer ovaj vec sada glavu stavi na kuhinjski stol. :D
Kak su psi veseli :D
To je zato što je mislio da ću ga prošetat.
A nisi :/
Pa neću ga osam puta šetat.
Teško mi je povjerovat da ti imaš tak zakon peseka.
bome
daj pogeldaj te armirane žice, kaj drži u tom kavezu ?
nešto što hrani cuckima ?
Ne smijem ga šetat u neko normlano doba jer je previše krvoločan. Kavez ga jedva drži.
Vidi se.