-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ček, šta je nakon Obliviona Carstvo propalo? Što se dešava u Tamrielu nakon toga? Ko je na vlasti?
Ocato ne uspjeva zadržati Carstvo stabilnime i Septimsko carstvo se raspada.
Fighter's Guild i Mages Guild, frakcije koje su bile podržavane od strane Carstva su propale.
Mages Guild u Cyrodiilu se raspao na Synode i College of Whispers. Mislim da su jedni Anti-Necromancy a drugi podržavaju mjere koje su bile prosutne prije dolaska onog Archamagea koji je bio prosutan u OB-u, ali nisam siguran.
Utjecaj u provincijama:
- Carstvo gubi kontrolu nad većinom Elsewhyra i samo još nekako drže sjever
- Summerset i Valenwood proglašavaju nezavisnost i obnavljaju stari Aldmeri Dominion koji je Tiber Septim uništio pomoću Numidiuma koji mu je dao Vivec. Cilj im je vratiti Tamrielk u stanje u kojem je bilo prije prve ere
- u Black Marshu stranka An-Xileel je dobila ogromnu popularnost jer su vodili Argoniane tijekom Oblivionske krize i sami samcati natjerali Daedre da zatvore dveri. Kako je stranka protu-Imperialistička, Imperialistima je život u Black Marshu pogoršan. Black Marsh se odvojio od Carstva
- u Morrowindu narodova ljubav prema Vivecu je nestala (jer je nestao) što je uklonilo onu magiju s meteora iznad grada Viveca te je meteor nastavio padati brzinom kojom je padao prije nego ga je Vivec smrznuo. Udarac u zemlju stvorilo je potres radi kojeg je Red Mountain eruptirao jače nego ikad i skoro cijeli Morrowind je bio opustošen
- nakon te kataklizme, An-Xileel iskorištava priliku i Argoniansku mržnju prema Dunmerima i Argoniani napadaju Morrowind, osvajajući većinu provincije i masakriravši ogroman broj preživjelih Dunmera
- na Soltsheimu, Skaalovi uništavaju Fort Frostmoth. Kasnije, većina preživjelih Dunemra iz Morrowinda bježi na Soltsheim i zajedno s lokalnim Nordovima stvaraju novu državu
Imperialski Titus Mede i Eddar Olin mešusobno ratuju i Titus pobjeđuje i postaje novim carem. Ipak, to je umirujuće Carstvo i ni blizu slavi starog Carstva. To što Titus nije Dovakhiin kao što su bili Septimi vjerojatno isto ne pomaže.
Sad, ovo je stanje samo 40 godina nakon OB-a a Skyrimova priča se događa 200 godina nakon OB-a.
Znamo do sad da je Skyrim ostao dio Carstva ali smrt Skyrimskog Kralja i nedostatak nasljednika prouzrokuju građanski rat između nordova koji žele nezavisnost i Nordova i Imperiala koji žele ostati djelom Carstva. Mi ćemo se igrati po Skyrimu tijekom ovog zabavnog rata.
= Citat =:
Also, baš me zanima taj Fast travel, što točno znači da je prisutan i MW i OB stil?
Možeš kliknuti mišem na mapi kao u OB-u ali možeš koristiti i javni prijevoz kao u MW-u pretpostavljam.
-
-
Isse, ovaj krijumčari lubenice u rukama. Imperial?
-
-
-
-
Odlično izgleda, možda ćemo moći jahati mamute. :)
-
Ja se više nadam da ćemo ih moć koristit za izradu oklopa/odjeće. Ili barem u konzumacijske svrhe.
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
I ja tebi.
:p
-
= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Ja se više nadam da ćemo ih moć koristit za izradu oklopa/odjeće. Ili barem u konzumacijske svrhe.
Ogromne konzumacijske svrhe. Možemo prehraniti čitavo selo sa jednim mamutom.
Encumbrance 50/400
-Take big Mammoth steak.
"You are over encumbered!"
-
Zamislite si kako bi super bilo da je taj jedan mamut stvarno maksimalno iskoristiv - da ga možete oguliti i od tog krzna napravit dio oklopa / prodat ga. Pa onda da sa mesom možete prehranit selo i dobit reputaciju, da kljove možete samlijeti kako bi dobili sastojke za alkemijske napitke, da od tetiva možete napraviti, jel, tetivu za luk, a od kostiju strelice (pod uvjetom da su vam svi ti skillovi dovoljno razvijeni ofc.) To bi onda fakat bilo imerzivno.
-
Ne nadaj se da ćeš te mogućnosti doživit u igri... pa, najmanje 20 god.
-
Crafting je skill i feature u igri pa možda bude nečega. Ako niš drugo, modove za to će biti lakše napraviti.
Oh, i Cooking je isto u igri ^_^;
Netko treba onome Dovakhiin screenu dodati kuharevu kapicu a mačeve zamjeniti mišajom i tavom :P
Optionally, add an apron
-
Očito su se ugledali na Risen :)
-
-
Akul je stavio na ovoj stranici.
-
Svejedno, te slike zaslužuju biti izvan spoiler taga.
Ne vjerujem da netko ima tako sporu vezu da ne može loadati slike.
A uostalom, većina posjećuje ovakve topice da vidi novitete o igri, a screensi itekako spadaju u to.
-
Spoileri služe za normalno pregledavanje teme, pošto su slike prevelike.
-
Yep, radi veličine rastegnu stranicu što zna biti iritantno onima koji nemaju ogromne monitore.
-
Sutra će stvari biti mnogo jasnije, kako to sve izgleda i radi, naime dobit ćemo demonstraciju igre od preko pet minuta :D
http://multi.systemlink.me/2011/06/skyr ... nutes.html
-
-
Samo 5 min :(
Najviše me zanima crafting, koji će vjerojatno samo usput spomenuti...
-
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
U koliko sati, i koji dan je to po našem vremenu ?
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
U koliko sati, i koji dan je to po našem vremenu ?
Isti dan kao i kod njih :D
Danas u 19h po našem vremenu, bit će na gametrailers.com vjerojatno prvo, kasnije youtube itd..
-
Odlično, onda se gleda danas :)
-
Za 5 minuta će izaći filmić od 5 minuta.
Can't wait :D
-
-
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html
KINECT, KINECT, KINECT, KINECT... ENOUGH KINECT!!!
Anyway, Skyrim još nije bio... hvala Bogu pa su rekli da neće biti na Kinectu... KINECT
-
Kako mi je slabo od Kinecta...jao ko majmun da skačem okolo. užasne igre. znam da su za djecu ali zaboga.
Evo sad Batman: arkham city slijedi na live streamu, bioshock infinite i onda skyrim :)
-
Jaoj, vražji referat, sad nisam u stanju pogledati. Hoće li to biti na youtube-u?