Danas jos nije zavrsio :P
Printable View
Danas jos nije zavrsio :P
vrijeme je relativno, dokazat cu to kad researcham Teoriju relativnosti kroz par turnova :D
......
usporite vise malo ja se cak pokusavam ubaciti natrag u igru a uvijek kasnim sa updatom ili dva jer pozurivate -.-.Nisam postao svoje turnove vec 6 godina...idem raditi sad update al onda vise ne radim dok ne napravim svoje updatove i dok mi Stips222 ne baci rollove tako da se i ja povratim u igru..ffs
ajd mi daj rollove, nisi mi ih ubacio u update :D
inace hvala, srce si sto radis updejt ;D
O da, kotač, TREMBLE BEFORE MY AWESOMENESS!!!
A sad ozbiljno, veliš da mi sinvi dobe +1 bonus na atribute? Onda biram +1 na defense.
oh my, Rota tu volubilis
Sad cu provest jos jedan turn u izgradnji quartera...
i jel jos moram skupljat hranu u prvom selu, jer imam 4+ na hranu sad tamo?
Selo ne treba +4 nego samo malo hrane...kad selo dodje do 50 odraslih onda ce trebati +4 hrane
Kako mi nejde vojska isse. :(
Ja imam 6 vojnika... sa otrovnim kopljima...
'nuff said.
Meh ja idem polako..koža,2 barake i rude :P ima vremena za vojsku
Napokon nekog napretka sa ovim svojim gušterima. Ako neće živi sve ću ih istrijebit :D
@ sick - mogu li sljedeći turn pokušati izmisliti lončarsko kolo, premda nemam glinu kao resurs?
Pottery? Moze...al neznam koji bonus da dam na to
Food preservation?
Heh, jedva cekam da se neko susretne sa nekim drugim plemenom pa da vidimo culture shock :D
Oh definitivno cu te shokirati :p....cavalry shock that is
ah da, oni tvoji predimenzionirani, čudno obojani pilići?
Naći češ ih na putu do njega.
lulz, probat cu posjest Aerdause na one bivole koje sam otkrio, could be fun :D
This gonna be fun. :D
Ja barem imam cavalry :P ti jos trebas stables napraviti,dresirati ih and so on and on...i to su velike krave one nemogu chargati XD...oni...idu..polaaaakooooo= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Ali krave su izdržljivije od ptičica. :D
To ce biti al zato nece moci chargati bas..mozda i oce al nece imati attack bonus od toga kao i ptice nego samo first strike i mozda minus na defense kada udare lika....i bit ce ih tesko dresirati..kao sto je meni bilo tesko ptice :P
Čini se da se sick odmara...
obviously odlično vrijeme za trazit update :D
Tacno tako.
Ajd sick,davaj update.
pere se čovek, onda ce mozda doc i napravit update :D
(al ga vise ne smemo smetat preko Messengera)
Hrco imas +4 hrane,vise nemres traziti sve minuse na to nego minusi idu tamo di ja kazem jer si vec previse iskoristavao te ogromne bonuse na hranu you sneaky bastard.
Sad si se digao na noge pa vise ne trebas raditi te fore i forice zar ne?
@Outmind-losi rollovi al imas stitove.Stavit cu ti da su ti ovi Sinovi acolytes pa da treniras raznovrsnije Sinove.Npr ovi tvoji sada su dobili teoretski obican trening pa imaju def i att = 2. Mozes napraviti neki trening da se nauce boriti sa dugim kopljem i stitom (falange) pa ce moci nositi i stit. Al dobro zato Sinovi imaju otrovna oruzja :P.
imam pitanje, ove kuće, ako stane cijeli narod, ja sam predvidio tri quartera za kuce, al ak ce bit dovoljan jedan da onda prenamjenim ove (ili posto neznam sta da vise stavim unutra da se pravim da su sve tri izgrađene?)
Zamisli u sebi da su napravljene sve kuce XD nove kuce gradi kad dodje populacija preko 100 onda mozda dobijes +1 na bebe jer sad vec imas dovoljno
budem onda ostavio prazno, postavio par kipova il nest, pa onda kad bude zatrebalo cemo jos kuca napravit
Ja samo cekam da Jopax pocne isto raditi...ne da mi se stalno updatati :P