Ma na tmobileu sam imao jedan pin, naravno mislio sam da sam i taj stavio na vip pošto mi nije trebao od kad sam kupio mob, samo me dočekalo iznenađanje. Al dobro, riješio sam sad :)
Btw. baš sam instalirao jumpgate live wallpaper, baš je kul.
Printable View
Ma na tmobileu sam imao jedan pin, naravno mislio sam da sam i taj stavio na vip pošto mi nije trebao od kad sam kupio mob, samo me dočekalo iznenađanje. Al dobro, riješio sam sad :)
Btw. baš sam instalirao jumpgate live wallpaper, baš je kul.
Ja jedno 5-6 godina imam pin i nikom niti jedan puta ga nisam rekao... da ja umrem umro bi i moj pin samnom :D
Samsung Galaxy S on Gingerbread, benchmarked
Woohoo, još malo i doći će na GalaxyS. Trenutno je u Beta verziji. S time da 2.2.1 i dalje ima gotovo duplo veći score :( Ne znam kako su tako jebeni 2.2.1 napravili!?
PS: Mada Quadrant i nije bitan kad je složen za Snapdragon i krivo prikazuje rezultate za Cortex procesore.
Niko... HTC? Really? :D
Sta zelis reci?
Da GalaxyS možda dobi prije 2.3 update nego Desire serija :P Isto kako je dobio i 2.2.1 prije HTC-a... isto kako novi Samsung model već dolazi sa 2.3.3, dok je HTC još uvijek na 2.2 (tek DesireS, koji je u najavi!, vjerojatno dolazi sa 2.3) xD
Prednosti HTC-a - sexy dizajn... Prednosti Samsunga - sve ostalo :P
PS: Gore je riječ od Gingerbread 2.3.2 sustavu za GalaxyS, tko je voljan eksperimentirati, download link - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=974230
Da, sve ostalo ako si frik koji kriza dane na kalendaru do novog update-a. Ako nisi jedan od takvih onda te prednosti Samsung-a bas i nisu prednosti. Ha!
Hehe, još ne vjeruješ da je Samsung > HTC :D Pa onda idemo ovako - http://www.gsmarena.com/stats.php3
Najbolje ocjenjeni mobiteli:
2) Samsung GalaxyS
...
10) HTC Desire
Najbolje ocjenjeni brand:
1) HTC sa 300'000 glasovaSi ocjenom 8,17
3) Samsung sa 1'150'000 glasova i ocjenom 8,10S(gotovo 4x više glasova)
Brand prema interesu ljudi:
3) Samsung sa preko 400 milijuna pogleda
6) HTC sa nešto iznad 120 milijuna pogleda
Dalje? :D
Niš čudno, Samsung je sam po sebi opčenito poznatiji i ljudi mu više vjeruju, zato i ima više pregleda. Naravno, kvantiteta nije isto što i kvaliteta al tu je tanka granica između pojedinih brendova, barem u nekim stvarima.
Osobno, HTC sam uzeo jer sam već imao brdo Samsunga i želio sam nešto drugo, nešto što večina ljudi koje sretnem nema, a HTC, posebno Desire HD, je baš takav mob. Tko zna, jednog dana kad kupim neki drugi mob možda to bude Samsung, možda HTC, a možda i nešto treće :) Trenutno ne vidim po čemu bi me GalaxyS (ili bilo koji sličan mob) više zadovoljio od ovog kaj imam, meni dosta :)
I nemojte se tu bezveze raspravljat, i jedan i drugi imate svoje mišljenje a nikad se nećete uvjerit u suprotno :)
Aral, daj budi malo saveznik. Ova Samsung sekta stalno pumpa hype. Vec mi lagano dlake u usima rastu zbog prevelikog pritiska. Nitko nije rekao da je Samsung los, ali HTC je Bentley u svijetu pametnih telefona. Samsung je vise nesto u stilu Toyota/Lexus, tj. gura se u sve, ali nigdje ne briljira u potpunosti.
@Aral...
Ne, kupio si DesireHD zato što nisu imali dostupan GalaxyS, prevrti si film :D Još si došao plakati kako nema GalaxyS i pitao nas da li se isplati uzeti DesireHD koji je bio dostupan odmah :P
I da, ne raspravljamo bezveze već se prijateljski podjebavamo :D
EDIT: Riječ je o GalaxyS :D
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ista stvar je kod tebe bila sa iphoneom, na kraju si bio sretan kaj si uzeo galaxy :) Ja sam tak sretan kaj sam uzeo DesireHD a ne Galaxy :P Al ne, ozbiljno, sad mi je fakat drago kaj sam uzeo taj mob, držao sam galaxy par dana kasnije u rukama i nije mi to to, ne osjećam tu pouzdanost, kako bi rekao, izgled, čvrstinu, kad ga držim u ruci. Neću nikad priznat da je Samsung bolji, a bogme ni da je HTC.
Na kraju, bitno je da mogu razgovarat i slat poruke tu i tam :D
a najvažnije da se možeš čitkur po gradu sa njim :D
I za to ti treba crijep od Desire HD-a? :>= Citat =:
Izvorno postao Aral
Zato sam ja sebi zel Legenda. Te ti sve "must have" gluposti dosade relativno brzo i onda ti ostane kewl Legend. Unibody ownz any other body. You just gotta love it...
LOL. jeste jadni sa tim htc i samsungom :D :P (j/k)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
po ovoj statistici je SonyEricsson ispred obojice u obje rubrike..
ovdje valjda samo ja imam mobitel koji želim.. vi se svi zadovoljavate s nečim drugim jer primarni izbor nije bio dostupan
+1, kad je galaxy izašao to je bilo to, u obzir nije dolazilo ništa drugo= Citat =:
Izvorno postao Gwin
also, ovo samsung/htc postaje dosadno
Ajme kako sam glup bio :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ma zezam se, da se pravim važan xD I nije crijep, kad držim manji mob u ruci presmiješno mi je uopće nekaj radit na njemu više ^^ Uglavnom, zadovoljan s onim kaj imam, kao i ostali ovdje koji posjeduju android uređaje.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Btw. evo jedne korisne stranice sa android vijestima, Android Central. Imam ga na Pulse-u, ima korisnih stvari.
Android Quick-App: Launcher7
lol, ovo moram probat.
Gameloft developing four new Unreal Engine 3 titles for Android
Na kraju će android postat bolja gaming platforma nego iOS. Ne znam je li uopće izašla koja Unreal 3 based igra za iPhone osim onog sranja u kojem si samo mahao mačem i za koje sam zaboravio kako se zove.
Pa ono, iPhone 4 renderira 28 milijuna poligona u sekundi, a GalaxyS 90 milijuna poligona u sekundi... čiji uređaji su bolji za gaming, iOS ili Android? :D
tvrdiš da android ima bolje igrice? :P
Pa zasada koliko ja znam isti kok. Ljute tice i slični portovi flash igara i šačica tehničkih demonstratora.
Eh, da znaš kakavih sve igara ima za android...već zabava nego na kompu :) I to ne ove platformske, nego prave 3d pucačine, avanture, rpg-ovi i sl, fora u svakom slučaju za razbit vrijeme a ponekad i više od toga ^^
Virusi i trojani na Androidu
Lovi mi svih pet prstiju na Fruit Ninja, zakon igra :pray:
Fora je igrati sa 2 palca :D
Honeycomb tema za ADW Launcher >>> sve. Plus, ima toliko nevjerojtano fenomenalnih ikonica da mi mob sad tak brutalno izgleda da sve svi mogu sakrit :pray:
Daj okini SS... oh da :( Uslikaj ga, ako imaš volje :D Još nisam probao ADW, pre zadovoljan sam sa Go pa mi je mrsko mijenjati.
Ok, al sutra cu,sad sam vec u krevetu i prilagodjavam si sve. Imao sam GO neko vrijeme, ali nakon ADWa nista vise nije isto, ak ces imat volje probaj ga koji put, puno je ljepsi a funkcionalnost je ista, ako ne i bolja.
Ja da imam ženu u krevetu nebi ni pomislio da se idem igrati sa mobitelom :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Prije ti žena dosadi nego mobitel :(