Šta je nogomet:) Kakav promašen zicer Milana, Barca si ne smije dopustit ovakve kontre i rješila je prolaz do 90. minute.
Printable View
Šta je nogomet:) Kakav promašen zicer Milana, Barca si ne smije dopustit ovakve kontre i rješila je prolaz do 90. minute.
Kakvo jedenje. xD
Posljednji pozdrav smrdljivom talijanskom bunkeru i svima onima koji su otpisali Barcu nakon 3 loše tekme, govorili da je pročitana, Messi da je svoje dao itd itd. Nitko na svijetu (osim trenutno Reala, Bayerna i možda Juvea) ne može izdržati dvije tekme protiv Barce. Kakav gušt.
Barcelona je pala. Mislim da je već i najvećim fanovima evidentno da je era moćne Barcelone gotova te Messi nije vanzemaljac niti bilo šta slično, već zabija isključivo Getafeu i Lev...
Ups!
Šalu na stranu, bilo bi tužno gledati catenaccio umjesto Messija u nastavku natjecanja i večeras je Barca na neki način spasila nogomet.
Messi :pray: :pray: :pray: Bog nogometa!
Nisam mislio da će uspjeti iako je bilo očekivano da će pobijediti. Milan je previše griješio u obrani i u napadu kad su napokon dobili loptu. Oba gola Messija su bila majstorija i opet je dokazao da bez njega nema ni Barce.
Fino da su dokazali da još uvijek mogu. Nešto su se uobrazili ostali u zadnje vrijeme da Primera nije više toliko jaka.
Nisan gleda utakmicu al oni prvi gol je stvarno majstorki pogodia.
http://ompldr.org/vaHFseQ/ibvhS3n8dibdD1.gif
Mali sprintić u 90+
Evo i ostalih...
Čudno, sve izgleda bolje kad Iniesta igra prirodnu poziciju, Fabregasa nema, a u igri je dodatni napadač da rastereti Messija... Tko bi to očekivao...
Nene, ne kužite vi, Primera je najslabija liga Petice.
A juve prvak svijeta
Lijepo je vidjeti da je ovaj tred o meni :wink:
Milan nije pogodio ono sto je morao i to ih je kostalo prolaza. Niangova stativa je rijesila sve. Messi dva puta pogadja sa dva odbrambena igraca odmah ispred njega. Juve nije prvak svijeta ali onakve golove pored Barzaglia i Chellinija te najboljeg golmana ikada ne bi primili 100%. Barca i Messi odigraju dobru tekmu u zadnjih deset i djeca opet pocinju drkati :(
Daleko od toga nije zasluzila prolaz ali Milan ima jako losu odbranu i jeftino su primili golove. Morali su vosocije izaci pred igrace Barcelone sto sam ocekivao jer su to uradili u prvom susretu, ali nisu i popusili su 4 komada. Najjaca odbrana svih vremena mora popustiti kada tako igra.
Iznenadilo me jako dobro sudjenje.
Primera, i da Barca i Real budu u finalu je idalje najslabija liga. Liga 2 tima. Real je holivudski blocbuster i klub koji bez milijardi ne bi bio ni u primeri. Taj klub je poput ovih naftaskih samo sto je takav od postanka pa ima istoriju. Barcelona je mocna ekipa. Moras biti jako nerealan da to negiras. Ima par mrlja u svojoj eri vezano za sudjenje i zbog toga je dosta ljudi ne voli.
A da joj vec naredna utakmica nece biti lagana pout ove veceras sam siguran,ma koga dobili.
Mora se izaci visoko i agresivno pred njih i tu se pogube. Milan to veceras nije uradio vec ih pustio do sesnaesterca i trebali su 10 komada primiti radi toga.
SERIE A MASTER RACE
JUVE PRVAK SVETA
meni je genijalan ovaj pas jebote, kako ga je nasao :)))= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
http://www.juventus.com/juve/en/news/13 ... davids_eng
Sretan rođendan jednom od prvih nogometaša zbog kojih sam počeo pratiti nogomet...
Jao, ta nizozemska generacija <3
Ovog sam obožavao:
Vječni luzeri, mislim na Nizozemce, ali izbacili su hrpetinu jebenih igrača.
Očajan Bayern danas, valjda su igrali minimum minimuma koliko im je trebalo... Drago mi zbog Malage, čekamo ždrijeb:)
Šteta što im nisu dali još jednog u završnici, katastrofalni Bayern večeras.
Nakon 17 godina Englezi (najjača liga svijeta) nemaju predstavnika u osmini LP, a Španjolci (najslabija liga svijeta) imaju 3 predstavnika. Čekamo Marvina da objasni ovaj paradoks.
Mislim da bi Bayern bez 2 najbolja igrača u većini slučajeva slučajeva odigrao ovako kao večeras. Šteta što nisu ispali. Jedva čekam ždrijeb.
Inače, onaj start Martineza me je jebeno podsjetio na Nanijev. Vrlo visoko podignuta noga.
Sad, za mene je to i dalje žuti, mada je potpuno nepotrebno ispružio na kraju...
Nema tu nikakavog paradoxa. Engleska liga najjaca? Prvi puta cujem za to. Mozda je to pomijesano sa cinjenicom da je to liga koja najvise ulaze u fudbal sto nema veze sa realnom snagom klubova iz te lige. Ove godine samo United vrijedan spomena. Nego... Porto? Sjecate se toga? I ko je bio drugi finalista... Da mi je ko rekao da ce Porto uzeti LP pored 10 neuporedivo jacih timova te godine nasmijao bi me. Shit happens ljudi. Pricamo o ligi prvaka. Puka sreca cesto odlucuje pobjednike. Bila je puno bolja Barcelona od Milana,4-0 bla bla...Stativa Nianga da je bila gol Nianga ona tekma imala drugaciji tok. Puka sreca za jedne,nesreca za druge. Da ove godine PSG uzme ligu prvaka sigurno da ne bi to bilo toliko cudno.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Bayern. Lose je ono sinoc bilo. U zadnje vrijeme sam gledao vise nego jadna izdanja Barcelone,Juventusa ili Reala ali onako lose kao Bayern sinoc nisam. Drugi tim Arsenala je ono bio,koji je jako los i sa prvim timom. Liga prvaka kao i uvijek potpuno nezvijesna.
Mislim da Englezi više nisu na vrhu što se uefinog koeficijenta tiče. Ako se ne varam, uzimaju se u obzir prikupljeni bodovi u europskim natjecanjima u zadnjih 5 godina i Španjolci bi trebali biti uspješniji jer se više ne računaju one sezone u kojima su Englezi dominirali. U zadnje vrijeme jedino je Chelsea napravio nešto konkretno od engleskih klubova.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2013.html
1. Spain
2. England
3. Germany
4. Italy
5. France
UEFA je u krivu, ovako ide:
1. Italy
2. Italy
3. Italy
4. Italy
5. Rest of the Europe
juve najači
juve ce osvojit ligu prvaka ove godine, onda kupuje falcao-a i osvaja prvi LP dvije god. za redom.
http://forum.net.hr/cfs-filesystemfi.../1033.tito.jpg
Yeah, no.
o bože isuse kriste, ti stvarno nisi jebeno normalan :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
U njegovu obranu, vjerojatno je mislio na lige Petice. I dalje je presmješno, al' nema veze.
podjebava marvina, ali nedaj se marvine, smijat cemo se mi njima kada Juve osvoji LP.