imam piratebay tv :(
Printable View
imam piratebay tv :(
Guzeru.
Meni počinje tek za desetak tjedana. :(
sve više i više mrzim jofreya!
Pogledao sam prvu epizodu,od novih likova koje su prikazali Melisandre mi je najbolja :oops:
Steta sto nismo vidjeli Patchface i Shireen,valjda budu u sljedecim epizodama.
svaki puta kad se pojavi u kadru j**** mu sve po spisku :D= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Melisandre nije dovoljno jebozovna.
imho cak je i previse jebozovna, ne mogu se koncentrirat na radnju :)
Taman je Melisandre
uf jebote dobro je počelo :D mada se slabo sjećam po knjizi što je bilo, al onak polako mi dolazi iz dupeta u glavu hehe :D
jebena reklama za Dubrovnik moram priznat :D
vidim da su štedili na CGIu, falilo im druga dva zmaja :D šalu na stranu, očekuje nas dobra druga sezona :D
Emilia Clarke <3
zmaj izgleda bolje nego u prvoj sezoni
Meni najdraži lik.= Citat =:
Izvorno postao armagedon
Joffrey ti može biti najdraži lik samo ako se forsaš da budeš drugačiji. Nisam gledao seriju, ali u knjigama, Joffrey bez problema upada u top 10 najvećih i najiritantnijih fikcionalnih douchebagova, bez obzira jer pričamo o pisanoj, filmskoj ili glazbenoj umjetnosti.
:D
A odlično ga glumi Jack Gleeson, nema šta... iritantan baš koliko treba bit :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
E točno to.
Iritantan baš kako treba, zato jer to mora biti.
A svi ostali su iritantni bez razloga, iako to ne bi trebali biti. No, jesu (osim male Arye, ona je zasad još simpatična).
Nije to još Walking Dead tip iritantnosti, ali je ipak prisutna.
Jedina serija gdje su mi likovi sve više simpatični te me sve manje iritiraju svakom novijom epizodom je, začudo, Fringe.
Melisandre je :pray: . A malog Joffreya treba na kolac. Koliko je lik antipatican i arogantan. :hangin:
Kako je teško odoljeti spoilerima u ovoj temi :D
Sve ću vam odati!
Muhahahaha!
vidim po netu leakana druga epizoda ?? ili je to bilo ko i prošle godine kad su dali na HBO dvije epizode jednu za drugom ?
Jeste leakano
Pa kaj nisu u Dubrovniku na premijeri bile prikazane odmah 2 epizode?
Očito se netko dočepao snimaka :D
Izgleda da su stavili na HBOGo u Nizozemskoj, valjda greškom ili nešto
Druga epizoda mi je meh, Asha je ružna,a onaj dio sa Melisandre je nepotreban.
Hvala na informaciji! :D ... Sad ću pogledat tu drugu epizodu.
Oces da, sa nizozemskom sinkronizacijom.
Ima i na engleskom
Nije slučajno, upravo našao ovo
"The HBO subsidiaries in certain European countries (The Netherlands, Poland, Slovenia, etc.) have released the second episode of season two a week early on HBO GO. According to reports, they will release every episode this season a week early on HBO GO."
E sad, nije službeno ali eto... ne znam koliko im je to pametno ako je istinito :S
:( "This city stinks." Na prvi kadar Dubrovnika.....žešći fail.
Lol, pa to je fikcionalni grad u filmu, a ne Dubrovnik, pa koga briga :)