Idem šetati psa, osječam se dobro.:)
Printable View
Idem šetati psa, osječam se dobro.:)
EMO= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Što si ti glupa jebote. I nepismena.
OT: Čilam. osjećam se kulno.
One must ask: zašto roni suze ako je ONA prekinula s dečkom (po rečenici zaključujem da je ona njemu dala nogu)?
Does not compute.
Ma sere, pusti je na miru.
Ja sam ostavio svoju curu i u životu nisam tako jako plakao. Iskreno se nadam da to nećeš morati computati :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Svejedno se ne computa. Ako si je ostavio valjda si imao neki jaki i valjani razlog zbog kojeg si to napravio koji je opravdao prekid. Ako si plakao onda je sigurno bilo zbog toga jer ćeš morati ponovno u lov sad kad je suša nastupila, a ti se već navikao da dobijaš kad hoćeš... to već shvaćam.
Jaki i valjani razlog ne znači da i dalje ne voliš tu osobu :)
Onda nije dovoljno jak razlog... osim ako nije u pitanju spašavanje svijeta Armageddon style ili tako nešto.
Geografska udaljenost NIJE dovoljan razlog. :eyebrows:
Pričam o bivšoj, nisam sad prekinuo s curom :)
EDIT: I da, razlog je bio poprilično dobar :)
Dođi na MSN ako hoćeš detalje :P
Lol ^^ Ja nit neznam kak je to prekinut sa curom, kad sam imao 15-16 nit se ne sjećam a moja žena me već usrečuje dobih 7 i nešto godina tak da ono, ne želim pomišljat kakav je prekid :)
@Pingu:
Ne morem sada. :)
@Aral:
... nikada nisi bio pravi lovac. BEGONE! :)
Eh Arbie, jedno su osjecaji, a drugo nekakva ajmo reci "realnost". Osjecaja se jako tesko rijesiti :)
Užasno bolestan. Spremam se gledati Naruto, a imam još i 2-3 filma na dnevnom redu.
@Grammar nazi - Želim ti sam' on' upol' kak' se osjeć'm, i k'o što sam'o tir većh jedn'm rekl, okan' me se jer s' dosada' za pop'zd't. ISPRAVLJAJ OVO MUTHERFUCKER-u!
E upravo to...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
:ekipa: OSJEČAM SWE KO EKIpa
Pijem čaj, igram Empire:Total War, sretan sam što je petak napokon.
Gledam Ultimate Survival.
Pijem toplu čokoladu, pričam sa frendovima prek msn-a i slušam mjuzu. Uobičajeno
Čekam da mi dođe frend online na Steamu pa da bacimo partiju L4D2, dok čekam čilam uz Casha i kriglu Cedevite.
Liječim se uz Karlovačko i The Clash.
Predosadno, boli grlo i glava, šmrčem...opet će mi bit problem spavat.
Pijem čaj, slušam Casha, razbuđujem se i čilam.
Grime upisaces se
To sam mu i ja reko ne sluša čovjek.
Slušam Ensiferum i spremam se da odem vani da se vozam ko konj kad je prelijep dan ovako, osjećam se dosta dobro.
I odakle vi znate da čika grima nema kantu pokraj sebe ili neku sličnu napravu :D
Kateter neki, a? :P
Ili je na wc'u. :)
(Teske probavne smetnje, jelte)
Čitam novi PCPlay.
Idem po novi PC Play. ^^
Evo taman se vratio, nisam odavno se vozao pa sam malo zakržljao jedva sam se na bijeli popeo, ali uredu je fin je dan i dobrodošlo mi je malo svježeg zraka, sad jedem jabuke i kivi i odmaram