Pingvine, sine, kako li si? Kome treba naštimati sliku još? Još se nekome gase računala?
Printable View
Pingvine, sine, kako li si? Kome treba naštimati sliku još? Još se nekome gase računala?
Ne, idem krmit, dižem se za 5 i po sati. Pusapusa :*
:wink:
Baš mi i ne liči na to, ali ajde :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
EDIT: Zanemari, pogledao sam više slika, to to je... :D
EDIT2: Ponovno pogledao video, to ipak definitivno nije to :D Slično, a opet niti slično... Ono na videu niti nema noge, puno deblji rep te je full mesnatno dok je ovaj rak cijeli čvrsti...
Ima noge, ali su mu stisnute uz tijelo. Ne kažem da je to to, ali da je vrlo slično, a ne "do sad nikada viđeno zomgbbq!11" :)
Darth Vader opljackao bankuS:rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
O_O
Mandžin frend skroz puk'o
http://www.net.hr/sport/page/2010/07/23/0335006.html
Hrvat izumio auto na vodu
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0
"Proizvodi plin iz vode". Aha. KOJI plin? Iz vode sigurno ne dobiva propan :)
Ma to ovaj čiča ima u autu lonac graha i onda ga jede dok vozi i prdi u cijev koja je spojena direktno na turbo punjač. Prđaš, a iđeš... xD
Daj ajde kaj ti je bilo kad si se odlučio ovo stavit na forum. :thumbs1:
@hedhanter
Jel mogu reportat post da te netko bena? http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Možeš za početak prestat spamati, pametovati i drugima nametati svoj anime ukus. Koliko si TI vijesti postao u ovoj temi? Hm? Ako ti nešto nije zanimljivo ne tjeram te da čitaš, ali ti s ovakvim spam postovima koje si uredno mogao poslati na pp tjeraš mene da te žalim...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Postam koju vijest tu i tamo.
I onak, var je zabranjeno komentirati tuđe postove.
I lol, tko mi govori o spemanju i pametovanju.
E, vidio bi ti kad bi svi kojima smeta komentirali tvoje postove :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zdravko Mamić – američki san na hrvatski način
Karijera jednog od danas najmoćnijih ljudi hrvatskog nogometa započinje dolaskom karizmatičnog trenera Miroslava Ćire Blaževića u Zagreb.
Tada 23-godišnji Zdravko Mamić radio je kao trgovački putnik jedne srbijanske tvrtke iz Vranja. Živio je u Sesvetama, gdje se doselio iz Bjelovara sa svoja dva brata, Stojanom Antom i Zoranom. Bez oca, koji je, da bi ih uzdržavao morao raditi u Njemačkoj, braća Mamići svoju su priliku za bijeg iz siromaštva vidjeli u nogometu. Dok je Stojan Ante nastupao čak i u šampionskoj momčadi Hajduka iz 79., a igrački put puno mlađeg Zorana tek je bio pred njim, Zdravko se prestao aktivno baviti nogomet, ali je još uvijek bio prisutan na utakmicama Dinama u kojem je nekad i trenirao. Tribine maksimirskog stadiona bile su njegov poligon. Kako danas zna često reći, kada ga Bad Blue Boysi uzmu na zub, da ne razumije zašto to rade jer je i on ponikao upravo iz njihovih redova, je zapravo istina. Premda tih godina organizirani Dinamovi navijači kakve danas poznajemo nisu postojali, Zdravko je upravo to pokušavao napraviti. Mogli bismo ga nazvati moderatorom tadašnje zagrebačke publike, izrađivao je transparente, okupljao plave «drukere» i putovao s Dinamom na gostovanja.
ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE...
KLIKNI OĐE
Opaki Janez :D
http://www.24sata.hr/news/fbi-uhvatio-s ... us/184112/
"Najjači kompjuterski virus na svijetu"
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
'fala Bartuc, oraspoložio si mi jutro....nisam ovako plakala od sinoć kad sam luk rezala
Ako se sjecam dobro, o tome je Smrtić izvjestavao live iz Ljubljane u Dnevnik :)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Da, da, daaa...Smrtić!!! Kako sam zaboravila na njega, jao, jao...Live iz Ljubljane, hjoj živote vegetantski
edit: Hrvat izumio auto na vodu!!! Darth Vader opljačkao BANKU!!!! Hrvatski lokal patriotizam prštiiiii :pray:
ne mogu se prestati smijati, baš mi je drago što ne čitam online novosti
To govori koliko Crkva(organizacija) ima veze s kršćanstvom.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Cool story bro.
Nije ni čudo, btw. Otkako je ovaj papa na dužnosti, navodno slabo paze na financije.
Martina (16) i Ivana (23) iz ZagorjaSsu u braku s braćom Željkom (28) i Ivicom (36) Koprivnjakom. Zajedno su se udale, a skupa su i rodile djecu.
KLIK
Age difference, much?
16?
a bokte :shock:
Dva brata oženili dvije sestre koje su rodile na isti dan i svi će živjet u istoj kući. BOKTEMAZO!
Zamisli kako je Pinguu samo.= Citat =:
Izvorno postao Interceptor