Sad je uistinu prerano (iako bi mogao vec danas produziti ugovor) za neke dogovore... xD
Samo vi skupljajte pare, pa na jesen idemo u shopping. Ti bi cham3leon u tom slucaju trebao doci u ZG da ga preuzmes na licu mjesta... xD
Printable View
Sad je uistinu prerano (iako bi mogao vec danas produziti ugovor) za neke dogovore... xD
Samo vi skupljajte pare, pa na jesen idemo u shopping. Ti bi cham3leon u tom slucaju trebao doci u ZG da ga preuzmes na licu mjesta... xD
Nisam siguran isplati li se. Ako je za 2k kuna, onda još i može. Valjda xD
Jedan rakac u facu AppStoreu.
Sinoć ekipa sjedi na pruzi i svira gitaru i treba naštelvat istu za dgrugu vrstu pjesama. Odmah sam se sjetio da bi na streu mogao biti nekakav tunner za gitaru. ništa...
Kako ne, našao sam baš jednu takvu aplikaciju, i to besplatnu.
A za pare ti ima i Pocket guitar koji je meni među najboljim appovima koje sam vidio na storeu.
Vid stvarno ima ih dosta :)
Ma ovaj tupan mi je reko krivo ime. Reko mi je tunner a piše se samo sa jednim N.
Definitivno moram skombat neku predbilježbu ili što već u tmobileu...njihov sam pretplatnik valjda 10 godina xD
Ako je tako možeš uzeti one bodove unaprijed, pa ti onda novi bodovi krpaju minus dok opet ne budes na nuli.
Jap, tako je stari sredio mojoj seki 3GS 16GB za 100KN, na moj nagovor.
Jedino što sad treba opet čekat dvije godine da bi se opet ta funkcija mogla iskoristit.
Taman će u to vrijeme izać 4GS, pa ću si ga upecat xD
4GS dolazi već u 9.mj ove godine, uzimam ga negdje u 6.mj 2011, jer taman tad mogu produžit ugovor.
odakle ti ta informacija?
i btw... nije iphone 4g nego iphone 4.... stoga moze biti samo iphone 4s...
iphone 3g je dobio naziv prema podrsci za 3G mrezu... a buduci da 4G ne postoji... da...
Sestra ima bolji mobitel od tebe. Koja sramota!
Kažu, odnosno čitao sam da u ostatak svijeta dolazi u 9.mj a zasada, odnosno u 7.mj. samo u VB, Njemačkoj(Tmobile) i sl. Naravno, to nemora značit da će i kod nas doć u 9.mj al ne vidim razlog zašto čekat...
4g postoji. Upravo je htc izbacio Evo 4g u SAD-u sa podrskom za 4g mrezu.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
E da frend priča da apple traži od operatera da nadograde neke te mreže...
Može neko pojasnit NA HRVAcKOM ?
@wedran:
kakve to ima veze s iphone-om?
Jbg, bio je red na nju za novi mob :(= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
I sad stoji pun Bon Đovija i sličnih pizdarija... Moš mislit koliko mi je krivo... -.-
Glavno da nema Jelene Karleuše.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Kolko sam ja shvatio traze nadogradnju mreza zbog video poziva, a dok se to ne dogodi video pozivi se mogu koristit samo putem WIFI-a.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Video pozivi su moguće već neko vrijeme. Zašto iPhoneu treba da operater nadograđuje mreže?
lol, tehnologija video poziva je starija od 10 godina...
Sad odjednom je to tak vazno, a nisu se udostojili stavit kameru na ivelikiiphonekojinemozezvati
Aha da, nije pogodno preko veliko ekrana i preko neta :(
Ajmeeee kako glup razlog. Aj ko se od vas ikada u životu susreo sa videocallom i dali znate ikoga da je koristio videocall?
Ta tehnologija jedostupna i na "običnom" 3Gu ali iPple mora svom sranjetu omogučiti videopooziv u HDu. Nesme kod njih biti ništa manje kvalitetno.
Ma fuj :yuck:
Naso sam video.
2:20
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Stvar je malo složenija i Steve Jobs priča o američkom tržištu.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Apple tamo ima ekskluzivni ugovor s AT&T-om. Operater nije očekivao toliki protok mobilnih podataka nakon pojave iPhonea, i njegova mreža više od ne može podnijeti.
Zato npr. AT&T ima blokiran tethering (korištenje mobitela kao internetskog modema za prijenosnik ili osobno računalo). No to ne znači da se opcija ne može koristiti kod drugih operatera kod kojih iPhone ima ugovor.
Ista je stvar sad s Facetimeom. Naravno da može preko 3G mreže, no već u prvih mjesec dana od pojave iPhonea 4 se očekuje više video poziva nego ikad na svim drugim mobilnim uređajima.
iPhone traži nadogradnju mreža jer danas jako malo operatera pruža uslugu. Kad ste napravili video poziv? Kad ste uopće vidjeli da je itko ikad napravio video poziv? U hrvatskoj niti jedan operater ne pruža mogućnost video poziva preko 3G mreže, stoga ćemo i mi biti ograničeni na Wi-Fi.
Facetime je otvoreni standard i drugačiji je od dosadašnjih video poziva. Mogu ga uzeti HTC, Nokia i SE i impementirati na svoje uređaje, pri čemu više neće biti samo iPhone 4 - iPhone 4 pozivi, već standard kojeg koriste svi moderni pametni telefoni.
i sadasnji iphone po danu ima cist ok "za fejsbuk" ili "uslikat test" kameru...
mene zanima kako funkcionira to sve skupa sa flashom po noci, tipa u zamracenom klubu, i da li se zvuk jos uvijek brejka ako snimas neki koncert u zatvorenom prostoru...
Nokia a i ostali proizvođači su implementirali videopozive još kad je sveti petar hodao zemljom. VIP je kod nas pred dosta godina davao besplatne videopozive ali je interes bio nikakav. Kako je moguće da milijardu ljudi odjednom počne držati videopozive kao revolucionarnu stvar, pogotovo ako ide preko WiFija i ovisi o istom.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
sad samo cekamo da bude "iphone video sex" :D ...
Najbolje da nebude, k tome još u 720p kad se bude snimalo xD
A video poziv...to je zadnja stvar koja mi kod moba, pa tako i kod iphone treba.
FaceTime... coole ime. Šta će još napravit LiveBook?
Oh wait Face+Book :pray:
Zašto, al zašto krstiti nešto što več ima ime?
znači, čekaš da iphone 4 dođe u prodaju :D= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar