srećom da nisu previše pohlepni :D
Printable View
srećom da nisu previše pohlepni :D
Pa nije to T-Com. :D
ispravak :D= Citat =:
Izvorno postao C
da ne duljimo u offtopic, znači ono što sam napisao da platit 5 eura za ameriku je dobro ili postoji još neka caka ?
Okej daklem imam problemčić sa zvučnom karticom. Iako je instalirano sve ok i piše da radi i radila je dugo vremena, zvuk se ne čuje sa iste pa sam primoran koristiti integrisanu (meni su obje potpuno iste, bratu nisu), ovo se već jednom desilo pa su čikice u servisu popravili zajedno sa ostalim problemima. Elem, zvučne koje su trenutno u kompu su C-Media CMI8738/C3DX i još neka, Intel 82801GB IC H7 ,kaže Everest HE.(ako sam nešto pogriješio,a velike su šanse da jesam, oprostite jerbo ne snalazim se baš najbolje na ovom polju).
Onda je velika mogućnost da je riknula zvučna. Mom rođaku je riknula integrirana, sve je uredno instalirana i softwareski radi, ali hardwareski ne radi nikako, kao i kod tebe. Eventualno je moguće da je DX totalno skurio njezine drivere, što se dogodilo meni jednom i mom rođaku dva puta, a i još nekima, da jednostavno prestane raditi. U tom slučaju se može uninstalirati kompletan DX, i instalirati sve moguće verzije DX-a, i ako ne upali, tj. ako zvučna ne radi i dalje, onda se mora staviti Windows na novo, ali to je samo ako je kvar kod DX-a. U Everestu se to može bilježiti kod DX opcija nešto poput Sound-DirectX Interrupt. Ponekad banalni reinstall DX-a riješi stvar, a nekada ništa, pa onda moraš Windows-e na novo staviti, čak ni repair ne pomaže, ni bilo kakvo karikiranje. Ali ponavljam, to je samo ako je DX zaribao stvari. Znači prisjeti se, dali si igrao neku igru, izašao iz igre i od tada zvučna više ne radi. U tim okolnostima najčešće zezne zvučnu.
@Dreamer Deceiver - Ne znam ti ja to. Ono, zvuči mi primamljivo. $5 za mjesec dana razgovora s Amerikom za tel./mob./fax.
Svakako treba probati reinstalirati drajvere.
Možda bi i meni dobro došla zvučna kartica, jer bojim se da ovo integrirano rješenje u nekim igrama pokazuje svoje mane. Točnije, bojim se da ću pokrenuti GTA 4 kao i kod frenda, da sve radi ali bez zvuka.
Ali opet se bojim da mi neće stati pored ovog krmka od Radeona. Bar ne dovoljno da se Radeončina adekvatno lufta :D
Ne pomaže reinstal, već sma pokušavao. I ja i moj rođak. Kod sebe sam sredio stavivši najnoviji DX, kod njega prviput morao je staviti sve moguće DX-eve da bi sredio, a drugi put je morao rušiti Windows.
Molim vas ako mi mozete reci koji je ovo windows: b9ifQvQCO7Y&feature=related
Gledajte od 1:10 min pa mi recite koji je to win,prekrasno izgleda pa bi zelio da ga imam.Thanks
Longhorn je Vista, ne?
Thanks,da LongHorn je,otojc vidio slike i video.Thank you much :D :D .= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jes mi dobar Eng jezik :D :rotfl: :rotfl: .
Edit: Jel se ovaj OS ima gdje nabaviti.
Ja sam na Longhorn-u od 2005 godine (inače, izašao je 2006 godine, ali ja sam tada bio debelo u ilegali da sam ga nabavio godinu prije 8) ), svaki dan, i dan danas sam na njemu. :wink: Praktički, XP ni ne znam, ali su u principu na istu foru uvijek, pa ovako kažem da koristim XP, ali u biti XP sam koristio od 2002-2005, a od 2005 pa na dalje Longhorn, i ne znam do kada ću ga koristiti, ali pošto sada imam i LaPy, onda sam na njega za sada stavio Vistu, u devetom mjesecu ću staviti W7, itd., ali na stolnom mi ostaje Longhorn, za sva vremena. Napravio sam si sve da 50 GB-a svega stavim za 13 minuta. Točnije, sve na novo instaliram u 13 minuta, sa svime sređenim, do te mjere da se instalira već defragmentirano, a da ne govorim za podešenja. Jedino nakon toga update i cipanela, tako da je uvijek spreman za rad i ne mislim ga mjenjati. To je samo još jedan plus razlog zašto ću i dalje ostati na Longhornu.
Znaci ako si od 2005 na LongHorn-u onda mi reci jel sve ono stvarno sto sam gor postao na youtube link,gledaj od 1:10 min pa mi reci jel otako prave kod LongHorn-a,da ne bacam pare ako nije.
Vidiš, meni je npr. cilj koristiti komp s čim rjeđim reinstaliranjem OS-a, tako da sad čekam 9. mjesec i sedmicu.
Pred jedno 5 - 6 godina kad sam bio n00b koristio sam 5 godina iste Windowse 98 :rotfl:
lol :pray: :pray:
Nije to nista,ja win xp koristim odkad je izasao.Prije 3 mjeseca sam prvi put vidio Windows Vistu :rotfl: :rotfl: .zamisli do prije 3 mjeseca nisam se odmakao od Win XP :rotfl: :rotfl: .
Ovo je zakon : vTncFQszgiU&feature=relatedS :pray: :pray:
Kolega "C" govori vec jednom jel tacno ono sve u videu,poludicu vise,moram LongHorn imati do navecer. :D :D
Edit: Ima nekakvih build-a tona,neznam ni koji je kao gor u videu.
Edit2: Ovaj je zakon : http://i.zdnet.com/blogs/longhorn-reloaded.jpgS :pray: :pray:
Mi moze netko ovdje preporuciti free/share program koji moze otvarati .SIF fajlove koji su multi channel jer ovaj programSnemoze otvarati vise subimageova odjednom.
I po mogucnosti da ne zauzima vise od 1gb.
@Ghost_Rider - Nije. U biti, sve je isto tako, ali vizualizacija je manja (slaganje slika i videa sam primjetio da se full slaže kada se otvara), ili ja kroz ove 4,5 godina nisam uspio naći gdje se to uključi. XD
Gdje mogu ponistiti account kod windows live messingera. Problem je u tome sto nemam opciju forget me, a buraz ne zna sifru.
http://www.imagesforme.com/out.php/t539404_untitled.JPG
Pa logiraj se sa onim ispravnim i idi da ti nejga zapamti. Tako će zaboraviti ovaj koji ste i vi zaboravitli. Možeš povratiti pass sa opcijom da si zaboravio pass.
Onaj ispravni je vec unutra. Problem je sto je napravio 2 ista accounta. Ako na Warcraft_maps pocnem pisati @hotmail.com onda ce mi izbaciti onaj gore gore koji je vec unutra.
Da li se u Program File-u mogu naci accauntovi i izbrisati? Otisao sam na windows live folder i nisam nasao accountove.
http://www.imagesforme.com/out.php/t..._Messinger.JPG(slika je drukcija btw)
Da mi je znati kako ga je uopce upamtio ako se nije uspio loginati sa tim accauntom?
Očisti PC sa programima za čišćenje, i da ti MSN bude ugašen. Znači sa CCleaner-om, Glary Utilities-om i sličnima. Oni bi trebali očistiti sve od MSN-a, i sl. Nakon čišćenja resetiraj PC i pokreni MSN, trebao bi ti se na novo cijeli konfigurirati, to je kao nakon instalacije MSN-a prvo pokretanje, i tada će ti biti potpuno čist. Podesi ga na novo, unesi svoj ACC i sve OK. ;)
Ok.. Imam problem. Imam wireless konekciju. E sad. Zna me bez ikakvog razloga diskonektat i onda kad kliknem na konekt.. neće. I tak podosta vremena. Jedino tu i tamo pomogne ištekavanje USB-a i ponovno uštekavanje ili čak search for avaivable wireless networks.. pa sam konekta. Zna neko razlog tom čestom diskonektanju i nemogućnosti ponovnog konektanja?
Sam wireless nije najstabilniji nacin povezivanja.
Preporucam zicu.
Brat mi je napokon uspio nemoguće-uništiti Mx518 star manje od godinu dana. Zanima me kolika je mogućnost popravka usb konektora, ima li šanse, ili ima previše malih žica
@The Jackal - I ja bezžično koristim već skoro godinu dana i to mi se dešava, ništa čudno, čak i kada ti pokne veza, a i dalje si konektiran i imaš npr. 94% jak signal, a protoka nema, to je sve normalno kod bezžičnih stvari.
@Anarion.Umarth - Nema previše malih žičica i moguće je popraviti. Sada ne znam koliko se servisi time bave, praktički bi samo jumper novi zavarili i stvar riješena.
ma, nož i izolir traka i problem riješen.
ako mi se skine, malo ću lemilicom učvrstit spoj, pa onda na to izolir, ali čini se dobro
Pa da. :wink:
Ljudi jel ima ikakav tool koji moze vratiti formatirane fajlove.Imam jedan veoma vazan file izbrisan formatiranjem harda pa je onda vista instalirana,prije otga je bio xp,pa sam sada ope na xp.Znaci fajlovi su pretrpili dva formata,jel moguce ikako ih vratiti.PLS help,bicu do kraj zivota zahvalan onome ko mi pomogne :roll: .
Naravno da možeš, ali to bi ti trajalo možda mjesec dana, s time da bi ti vraćeni file bio po imenu "FILE################", i bez ekstenzije. Tako da bi ti vratio sve što si ikada imao na HDD-u u tim sektorima, ali ni jedan file ne bi imao svoje ono pravo ime, program bi mu dao broj u zamjenu za #. Tako da bi ti vratio par TB-a fajlova svih mogućih, i svaki pod nekim brojem, pa ga trebaš ručno tražiti, npr. koliko je taj file bio velik, ili svima dati ekstenziju i pokretati ručno redom par trilijuna fileova, ovisno koje sektore želiš preroviti, ako je to baš cijeli HDD, onda će to biti ola la svega.
Jel mozes navesti bar ime nekog dobrog Recovery-a.
file scavenger...
Edit by C: Da se postam...i BadCopyPro...