ovo ljeto ću imat šta radit :))))))= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Printable View
ovo ljeto ću imat šta radit :))))))= Citat =:
naprotiv,ac2 je ZNATAN napredak u odnosu na jedinicu.
Ubisoft i EA rade u savršenoj simbiozi. Kao yin i yang. Kad jednima ide loše, drugi prave fantastične igre, i obratno. Trenutno EA prednjači, prije par godina je Ubi bio taj, prije deset godina EA, i tako. Na etape se ide.
Je si ti uopće igrao igru?= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Odlična je u svakom segmentu osim DRM-a, ponavljanja nemaa tvoj argument da je svako predškolsko dijete može proći je smiješan.
Dečko, skotrljaj se.
Igra rula samo tako. Ako se ne varam prodano je već preko 6M primjeraka. Grim, fakat ga hraniš :D
biće da je DRM učinio svoje ^^= Citat =:
Izvorno postao Aral
inače odakle ti taj podatak?:S
Pretpostavljam da je mislio na sveukupnu prodaju.
bas steta sto su stavili taj DRM,koji katastrofalan potez,da je igra prosječna koga briga,ali upropastit takav odlican nastavak DRMom zbog kojeg mnogi igraci nece kupit igru iz principa.
As evident above... oh, wait.
uups,skuzio sam sad :(
6M primjeraka na konzolama ne na PC-u.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ali je gg igrati gusarske, izgleda.
Sumnjas u postenje i principe forumasa?! :D
neda mi se pisati pa ti evo frajer je sve reko kak i treba:= Citat =:
http://www.escapistmagazine.com/vide...assins-Creed-2
btw preso sam igru i pozalio izgubljenog vremena
Loše vjesti Yahtzee uopće nije popljuvo igru barem ne kolko inače pljuje igre znači da mu se sviđa i još je reko da je dosta bolja od prvog djela koji mu je također bio dobar.
Necu rec sta mislim o ovom postu da ne poberem ban, nego cu lijepo otic van i skresati Slayeru sve zivo.= Citat =:
Izvorno postao Slayer
The shooters are Croatian, genijalna reca. :)= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Ali uglavnom, opet ono što si rekao nema smisla, igra je genijalna, nemožeš pljuvat po manama koje ne postoje. :roll:
Ja ne sumnjam da ih oni nemaju, as seen above.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Nebitno, igra na konzoli je ista kao i na pc, znači igra opčenito.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Assassin's Creed II Sneaks Past 6 Million Sold
Naravno da je bitno kad je u pitanju budućnost DRM-a. :eyebrows:
Na konzolama nema drm-a, ovdje pričamo o samo igri. Prodan je kolko je prodan, drm je tu samo da zaustavi prodaju pc igara, ili barem smanji, te da se implementira u ostale igre te da totalno ubije sales rating u nekim zemljama, tipa Hrvatska, BiH te Srbija :rotfl:
Mene taj drm dira tolko kolko imam crno po noktom. Al opet, bitno je za budućnost PC gaminga te kak će se stvari dalje razvijat u tom pogledu.
Prestigo si me.
Ipak je puno više primjeraka prodano za konzole jer su oni dobili igru par mjeseci ranije.
Naravno, to bez sumnje, sigurno nekih 90% je otišlo na konzole. Ali, do I care? No.
DRM postoji na Xbox-u 360 100%, a na PS3 ionako nema piratskih igara.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Dobro, znaš kaj mislim, postoje zaštite oko kojih se ne vode nikakve rasprave nit su neki woooow. Na xboxu igraš piratiju dok ne pocuclaš kolac, a PS3 je priča za sebe. Damn, ili mrđajte onu temu o drmu ili pričajte o igri, nemrem vjerovat; ko da je DRM sveta krava.
Riješio zasad samo 4 grobnice, moram sve do mogu dobit "onu" predivnu stvar :)
Da Indijci vide što radite toj svetoj kravi, bili bi ljuti :P= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ovaj novi FF na XB360 ima zaštitu veliku 1.5 GB :D
Ja sam rijesio 2 grobnice, idem polako. Bas me zanima sta ce bit dalje, jer sam ubio sve likove za koje sam mislio da su glavni, a tek sam u sequenci 5. a ima ih