Kako ne? igra je razvijana iskljucivo za xbox, a PC su zapustili. Istina i CoD4 je patio od toga ali to je uvelike ispravljeno u ProModu.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Kako ne? igra je razvijana iskljucivo za xbox, a PC su zapustili. Istina i CoD4 je patio od toga ali to je uvelike ispravljeno u ProModu.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Skoro 100k potpisa u peticij,mozda bude nesto ^^i
u ovoj godini jedino sam tu igru cekao........= Citat =:
Izvorno postao Morph_OS
sva sreca pa se n9isam preprcao kao neki i kupio si neku masinu od kompa samo za modern warfare 2........
shize..... :-x
Sažetak: srednjak hardcore igračima, dobrodošlica casual ekipi. Oboje očekivano.
Meni savrseno odgovara, MP(preko neta) nisam nikad posebno volio, to je jedna sasvim druga komponenta igre koja nema veze sa pricom. Zao mi je ove ljude kaj su igrali mp al tak to ide. Za mene se nis nije promijenilo, i dalje sve po planu ^^
Normalno, casual igrači su 90%, koga boli kurac za ostalih 10%
Odigrat ću SP i ništa drugo, igru naravno neću kupovat.
MP kod coda jer apsolutno najvaznija komponenta,da ti pojasnim,prosječan dugoročni igrac coda ima oko 500h u igri,od toga je nekih 10-15h singleplayer a ostatak multi,sad ti promisli sto je od toga vaznije.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ubijanje pro igraca da napokon prestanu tr00 l33t spike.
Svaki dan u svakom pogledu sve vise i vise volim IW.
I da, pokusaju uvesti nesto originalnije i cak naprave sasvim solidne alternative da na kraju ispadne da se moraju boriti protiv tr00 l33t harkor konzervativnih gejmera.
Ili kako je Iggy rekao:
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
IW je efektivno uništio pirate.
IW for the win.
Rijesio se pirata sigurno..
Mislim da ce stvar dobro funkcionirati..vidjet cemo.
E: ...lol..nema veze..skuzit cete :rotfl:
Hmm.. a mogi bi ovo na kraju sto je covjek rekao napraviti. Da naprave oba servera pa nek se igraci djele na pro i casual, sta onda.= Citat =:
Why not have both? West does not want to include dedicated servers alongside the custom-built backend, stating that it would just "bifurcate the community."
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Zanima me hoćeš li istu stvar reći kad budeš trebao private za 10ak igrača
onda bi svi igrali na dedicated serverima,ono,da ima izbor između pro u casual jendo 99,9% likova bi odabralo pro :/
Private room.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Vidi se da ne citate sav tekst.
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
:(
Zanima me kako će to ić kad se 10 ljudi bude spajalo na tvoju konekciju.
Zanima me hoćeš li istu stvar reći kad budeš trebao private za 10ak igrača[/quote]
Private room.
Vidi se da ne citate sav tekst.[/quote]
Zanima me kako će to ić kad se 10 ljudi bude spajalo na tvoju konekciju.[/quote]
da mislim da ti croat1 ne citas sve i nerazumijes
da aj mi reci kako ce ti bit na serverima di neces imat nikakvih pravila
Woot?= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Weki ti se smilovao (vjeruj mi da Tsumetai nebi^^) pa mi je dao pravo da te samo upozorim. Pazi sta pricas.
Vrjedi i za ostale.
o cemu ti to rajderu?
O tome da ce igrat igru, a nece ju kupiti.
Mislis kao nekih posebnih pravila koja ogranicavaju slobodno igranje sa svim opcijama ili nesto identicno tome?= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Eh, vidim da sam zaboravio c/p'ati tekst ovdje.
Ok, mi moze netko objasniti sto su svi zapeli oko dedicated server stvari.
Ako ima neki dublji smisao, neka mi ga kazu, jer mi ama bas nitko na jebenom internetu nije rekao zasto je dedicated tako vazan i da je potrkijepio argumentima.
Nitko.
I da konsta, ponovi mi te tvoje argumente koji se ticu samo dedicated.
Pri tome ne mislim to sto ces ici na random servere sa random ljudima, nego samu cinjenicu da ne postoje dedicated serveri.
sto ce biti dok jednom zazelis igrat na nekom serveru bez neznam GL-a i marty ili koji ce vec perkovi i oružja biti poprilicno nepopularni,sto onda,mozes naravno pozvat 10 svojih prijatelja koji ce naravno svi kupit igru pa ces bez problema napravit server i ping bude odlican zahvaljujuci tvojoj superbrzopj konekciji,jelda?
a sto ce tice argumenata,napisao bi neki opsiran tekst ali nemam volje pa cu samo kopirat jedan post sa PCE-a:
jest da nije sve potpuno tocno ali skuzis poantu.= Citat =:
1. kupiš igru - ovo nije nikakav problem
2. odigraš SP za koji će ti trebati između 6 do 10 sati -
3. sada želiš odigrati MP na pabu kak veliš - e pa nema više pubova tu je IW.NET kod kojeg neko hosta igru na svom kompu - lag ping
Pitanje je uopče koliko igrača može igrat.
4. ajde sve si to progutao - i hočeš igrat sa frendovima - E NE MOŽE - ako nemju isti nivo/level
5. ako imaju isti level kao ti treba kristalna kugla i čarobne moči da se uspijete nači na istom serveru/komp hostu.
6.ako si i ovo progutao (ovo je več sado-mazo) htio bi igrati na nekom serveru koji recimo nema neke perkove - E NE MOŽE - takvih nema.
7. nedaj bože da pomisliš o nekom klanu ili klanskim borbama - E NE MOŽE.
8. (teški sado-mazo) ako si sve ovo progutao i još se boriš sa vjetrenjačama - sad poželiš neku custom mapu- NEMA VIŠE!
9. (............) možda neki mod - NEMA VIŠE!
10 (............) izlazi map pack sa par novih mapa - NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ - KUIŠ PARALELU SA KONZOLAMA...
11. (...........) izlazi patch - E PA NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ....
12. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
13. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
14. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
EDIT: skoro zaboravio - skill više ne igra nikakvu ulogu - znači ako zalutaš na server gdje bauljaju ljudi koji ne kuže ni cilj igre (gametype) - BAD LUCK!
15. ALI NA KRAJU DANA SVE SKUPO PLAČAŠ DA BI PROLAZIO OVAKVU TORTURU!
ETC ..........
a ovo mi je najbolje:
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao IW
znaci ja se moram u potpunosti oslanjat na taj valve anti cheat system koji ce naravno radit savrseno bez ikakvih problema i nemoram se vise oslanjati na te bezobrazne admine koji kickaju cheatere i nadgledaju server,jej.
prvo nisam imao para za kupit mw2 ali sam ga htijeo pa makar 2 mjeseca gladovao, sad imam pare al se premisljam o kupnji >.< damn luck -.-
Cekaj, sad ti meni govoris kaj bi meni trebalo bit vazno? Pa ja to jako dobro znam, znam to bolje od 95% ekipe ne ovom forumu. Igrao sam mp kad tu pol "badass cod igraca" nije imalo ni kompove. Kazem samo da mi to kod cod-a nije bitno, i ne samo kod coda nego i opcenito, nemam vremena za mp matcheve preko neta jer imam zivot i nemam vremena za takve stvari, oni kaj su usli ili izasli tek iz puberteta imaju vremena sigurno na pretek ^^ Al za odigrat sp cu nac vremena, tu i tamo ;)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Zadnje kaj sam posteno halao preko neta je q3 i tu sam se zgustao kak treba. Al to su bila druga vremena, sa vise freetimea. Zao mi je kaj su tak odlucili al ocito se takve promjene moraju dogadjat, pocevsi od kojih ono sve igara...L4D2, Starcraft2, Diablo3 mozda...list goes on and on. I ja bi pizdio da igram mp pa da se tak nes dogodi, to je normalno.
A to kaj je 100k igraca ili vise potpisalo peticiju, za ostalih 10,9M primjeraka, u kolko se prodao prvi mw, postoji velika sansa da ce bit razgrabljeni. I cak vise od toga. Naravno, tu se racunaju konozole a one nemaju problema sa onim velikim negativnim nedostatkom na PC-u, o kojem sad necu pricat. Uostalom, zar vi stvarno mislite da bi oni ubili mp igranje prvog mw kao takvo da nemaju neki dobar razlog za to. Pa nisu oni glupi.
Mozete kukat kolko hocete ali sve se okrece komercijalizaciji i tome da cemo za 10-15god placat ama bas svaka sitnicu koja ima veze sa mp-om, posredno ili neposredno, bila ona besplatna ili ne u bilo kojem obliku. Vremena se mijenjaju, taman kad se ljudi naviknu na nesto onda dodje kajla od developera...takva nam je karma ocito xD
Ajde da ne solim pamet o stvarima koje me se previse ne ticu, sretno s ovime i nadam se da ce na kraju nesto dobro ispast od svega ;) Ipak, igra ce se prodavat a to dal ce MW3 ikad izac, a pogotovo vidjet svjetlo dana na PC-u, je vec upitna stvar. Osim ako se neke stvari ne promijene u buducnosti.
raspravljivo :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Dobro ajde, morao sam neki argument napisat. Nemozete samo developere krivit :D
100-200k ljudi nece kupiti igru. To im je gubitak od 6 do 12m $.Sve ovisi o tome koliko ce profitirati na konzolama i koliki ce biti gubitak na PC u odnosu na prvi dio.
3. Može koliko hoće jer host neće moći biti bilo tko nego samo onaj sa super brzom konekcijom= Citat =:
1. kupiš igru - ovo nije nikakav problem
2. odigraš SP za koji će ti trebati između 6 do 10 sati -
3. sada želiš odigrati MP na pabu kak veliš - e pa nema više pubova tu je IW.NET kod kojeg neko hosta igru na svom kompu - lag ping
Pitanje je uopče koliko igrača može igrat.
4. ajde sve si to progutao - i hočeš igrat sa frendovima - E NE MOŽE - ako nemju isti nivo/level
5. ako imaju isti level kao ti treba kristalna kugla i čarobne moči da se uspijete nači na istom serveru/komp hostu.
6.ako si i ovo progutao (ovo je več sado-mazo) htio bi igrati na nekom serveru koji recimo nema neke perkove - E NE MOŽE - takvih nema.
7. nedaj bože da pomisliš o nekom klanu ili klanskim borbama - E NE MOŽE.
8. (teški sado-mazo) ako si sve ovo progutao i još se boriš sa vjetrenjačama - sad poželiš neku custom mapu- NEMA VIŠE!
9. (............) možda neki mod - NEMA VIŠE!
10 (............) izlazi map pack sa par novih mapa - NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ - KUIŠ PARALELU SA KONZOLAMA...
11. (...........) izlazi patch - E PA NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ....
12. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
13. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
14. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
EDIT: skoro zaboravio - skill više ne igra nikakvu ulogu - znači ako zalutaš na server gdje bauljaju ljudi koji ne kuže ni cilj igre (gametype) - BAD LUCK!
15. ALI NA KRAJU DANA SVE SKUPO PLAČAŠ DA BI PROLAZIO OVAKVU TORTURU!
ETC ..........
4. Ne moraju biti isti level...
5. U lobbyu im pošalješ invite... oni ti se joinaju i onda svi zajedno odete u neki match s playliste koju vi odaberete...
6. Svi perkovi su napravljeni da se koriste...
7. Može, tu su zato private matchovi u kojem možete birati pravila...
10. vi ništa nebi plaćali... još bi igru besplatno ako može....
11. patchevi se ne plaćaju... to nema smisla....
Više od 80% ovoga je netočno...
da, a inače je poznato da (pogotovo mi u Hrvatskoj) svi imamo super brze veze, pogotovo se odnosi na upload. :facepalm: