evo ja sam neki dan narucio iz cro vortexa ono complete collection gw-a pa bih htio da me uputite koju klasu i tako to da uzmem...nedavno sam otisao sa wowa pa rekao sto ne ovo...:)
Printable View
evo ja sam neki dan narucio iz cro vortexa ono complete collection gw-a pa bih htio da me uputite koju klasu i tako to da uzmem...nedavno sam otisao sa wowa pa rekao sto ne ovo...:)
moja preporuka za pocetak ti je ranger= Citat =:
Izvorno postao dare=)
ako ti se on ne svidi, probaj onda ele
onda idi ili warrior, dervish, ritualist ili necro
malo vishe iskustva traze monk i mesmer
a assasin i paragon nisu najpozeljniji u PvE
e hvala..i razmisljao sam o rangeru posto sam na wowu igrao huntera .....:D....a na kojem serveru ima dosta domacih ljudi??
ovdje nema serverea kao na wowu= Citat =:
Izvorno postao dare=)
svi ste zajedno
samo je podjeljeno na districte (europe, america, asia i international)
europe ti se dijeli po jezicima (english, german, itd...nema HR)
uglavnom ti domaci igraju u europe english (a kada nesto prodajesh/kupujesh, onda ti je najbolje otici u americke jer ima vishe ljudi tamo - jer nisu podjeljeni po jezicima)
Kada se ide na dungeone ili nesto tako mi se vucaramo po russian
:)
Najbolji i najtisi distrikt u igri ...bas se cudim ko vas je navukao na ruski.. :P= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
pozdrav svima evo poceo sam igrati..ranger/necro skoro 5 lvl :D.....u america-english-district 1....dali mogu u neki domaci gild...ili koga da vispam?
Posalji poruku na forumu od CM-a http://croatian-maniacs.comSili kontaktiraj M A R A B U S, ostali HR guildovi su ti vise manje RiP= Citat =:
Izvorno postao dare=)
ne znam dal je netko pitao ali dal ima mountova?
Nema= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
kako čovjek može dobit key za trial verziju igre???? Ono, skinem client, a ne daju mi key. :(
EDIT: Ah. kužim, moram ga kupiti ili mi ga neko mora pokloniti... LOL.
Je ima neko trial key viška?? :D
odi na guildwars.com i tamo dobijesh trial CD key za free= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
jeli, kako da dobijem onaj festival hat od onog lika, ja mislim da se zove ludor?
Te hatove dobiješ na eventovima(halloween, wintersday...) i onda dođeš do tog lika s hatom i popričaš da ti on "zapamti" taj hat. Tada će ti on raditi taj hat.= Citat =:
Izvorno postao paya123
Jel se još mogu negdje nabaviti preorder ili prerelease EOTN i Nightfall s onim /bonus itemsima?
I jel se mogu instalirati ako već imam cijeli EOTN i Nightfall?
Ufff...Jaaaako teško. Možda ako je netko sačuvao... I ja mislim da ne možeš dodat ako već imaš tu kampanju/expanziju.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Jel mi može netko dati dobar Water magic build koji funkcionira u većini PVE-a?
I ne govorite mi da gledam na wiki, jer tamo ih nema, a ako ima, onda ne valjaju.
Pffff... Ko još koristi water magic? To sam jedino vidio u PvP-u. Nikad u PvE. :?= Citat =:
Ma dosta mi je već firea.
Rastura, ali htio bi malo promjene.
Pa onda uzmi Earth magic. Sandstorm i deri :)= Citat =:
Ma dobar je i earth, ali baš sam htio probati water, da vidim jel valja.
A i zanimalo me jel ima koji water build koji bi bio koristan protiv destroyera, burning titansa i slične vatrene gamadi.
No čini se da ne.
A ništa, vraćam se Searing Flames rasturačini.
Ljudi uglavnom za njih koriste ranger skill "Winter" koji pretvara sav elemental damage u cold damage(ilitiga water damage).
Ja sam koristio ovaj build na heroju:
Mirror of Ice, Water Attunement, Deep Freeze, Ice Spikes, Blurred Vision, Glowing Ice i Freezing Gust, Rez skill.
Pristojan damage, i što je još važnije usporava protivnika što omogućuje lakše tenkanje i spriječava proivnike da izađu iz jačih AoE spellova tipa Sandstorm ili Savannah Heat.
i ja sam počeo igrati od neki dan, warrior/elementalist na 12lvl.u cro-maiacsima sam. :)
Skoro svi smo kroz CM prošli,dobra guilda za nove,samo što je prije više bila noob-friendly.
A valjda starijoj ekipi dopizdilo,wiki i piči jel...
i sad je noob-friendly= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
:P
S obzirom na količinu podataka koje 2 wikia nude o igri nemožeš ih ni kriviti.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ah,istina.
@Dropper,vjerovatno jer su stari oficir otišli jer im dosadilo,ironično otišli su u YaRR
:)
:P
= Citat =:
Izvorno postao ssalG
3 wiki-a kontajuci pvx
PvX po meni i nije tako dobra stvar za nove igrače.
Istina lijepo je kada imaš gdje pronaći buildove s kojima ćeš naći grupu za FoW, DoA, UW...itd., no s druge strane uništava užitak slaganja vlastitih buildova i općenito smanjuje broj buildova koji se koristi u igri.