koja je prva? :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
koja je prva? :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni AvP (onaj originalni --> random spawnani Alieni)
A trenutno igram, posto su praznici bacio sam se na King's Bounty The Legend :pray: Osobno bolje nego zadnji HoMM
I Devil May Cry 4, super tabacina s kojom upogonim svoj gamepad :pray:
Obje igre su podosta teske i taman daju onaj challange da kad uspijem u necemu - osjecaj je jos bolji.
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
AvP 2 sa marincem :pray:
Ha ha, ja sam bio blizu. No, osobno je meni strasniji prvi dio posto se random spawnaju Alieni dok igras sa Marincem, jos k tome nema saveova a mape su daleko mracnije no u AvP2= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Rome Total War Realism platinum :)
Evo trenutacno igram Prototype koji je zauzeo moju potpuno pozornost, fenomenalna igra :) .
Također, pre dobar je taj prototype. Igrivost je prva liga.
Jericho.
U nekoliko mjeseci, uz druge obaveze, danas popodne svršio GTA IV, ponajbolji naslov u zadnjih pet i više godina.
Pravi omjer dužine, težine, širine i zanimljivosti, uz odličnog glavnog lika.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Igra je fenomenalna ali samo na konzoli .PC verzija nije ni približno toliko dobra.Preloš port.
PC verzija je uz osigurane uvjete čak i bolja od verzije za konzole.
1.0.3.0. patch
jak hardver
GfW kontroler
Sve imam. Uživao sam u svakoj sekundi.
Prednosti su instantno iscrtavanje, nema pop-upa, bolja preglednost, korisnički radio, brži loading, općenito bolji audio-vizualni dojam i štošta drugo.
Ti osigurani uvjeti su jako relativan pojam...konzolaška verzija nema takvih uvjeta i zato je jednostavno bolja. Loš port .Odlična igra ali loš port.Ne ponovilo se.
Ako gledaš isključivo sa strane portanja, ono je odrađeno kako treba. Igra nema nikakve nove bugove, kontrole su bolje nego u prošla dva nastavka zajedno, te je cijela grafička prezentacija dva koplja bolja.
Zahtjevnost je jedina boljka nove igre, no to nije loš cijelokupan port, već optimizacija.
Hipotetski, da su ga ostavili u Rockstaru da trune godinu i pol, te ga onda izdali, igrači bi prigovorili da su predugo radili konverziju, isto kao što je bio slučaj s Viceom čini mi se.
No u tom slučaju bi ga na prosječnim mašinama za 2-3 tisuće kuna igrali na max maximuma, igra kao i sad ne bi imala niti jednu manu, bug ili loše izvedenu dionicu i bila bi bog bogova.
Rockstar je glup jer je podilazio igračima, i izdao igru ranije.
Nisu oni glupi nego gledaju na kratkoročni interes.Izdali su brže bolje loš port jer su željeli zaraditi na trenutnoj popularnosti bez ulaganja u reklame te bez ulaganja u ljude koji bi ispolirali igru .Glavna preokupacija im je bila zaštita od pirata koja je ponovno potpuno neuspjela .Moglo bi im se osvetiti u budućim nastavcima .Jednostavno , nisu vjerovali u pc platformu i pala im je nekakav sedmi plan.
Edit.
Isprike Vedranu i zahvala Mirogamemasti ( on zna zašto ) .
Inastalirao ponovno GTA IV .Bio sam ga odigrao odmah po izlasku i dobro se namućio sa svinskim trzanjem na X2 5400 , 4 gb rama , 4850 grafa.Potaknut ovom raspravom instalirao sam ga ponovno ali ovaj puta sa 1.0.3.0 pattchom.I :o :o . Isti komp i igra mi se po difoltu namjestila na 1680x1050 , teksture na midium ,voda very high , sve ostalo na high a oni slajdri na 25-35 .I igra hebeno nevjerovatno više ne trza .Osjeti se tu itam neko usporavanje ali nema trokanja. Ide sasvim ok.
E igra je upravo postala remek djelo u mojoj knjizi. :pray: .Nikada , ali nikada me ni jedan patch za neku igru nije toliko pozitivno iznenadio.Jednostavno je sramota da nisu igru odmah izbacili u takvome stanju...znači može se kada se hoće :killyou: .Prvi puta sam ga odigrao na tipkovnici...sada ide sa gamepadom ...i ljepše mi tako :D .
Sta je istina, ako je tako onda cu i ja dati GTA IV jos jednu sansu.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Prototype, PvZ, The Path, Aveyond (mogao bi ju već jednom i počet pošto mi već tjedan dana skuplja prašinu :) )
Evo igram Prototype, Plants Vs Zombies i Far Cry 2 sam dao jos jednu sansu.
Uskoro mozda i GTA IV.
GTA IV je kod mene po difoltu postavio nativnu rezu i medium detalje. To je bio žešći fail. Trenutno stoji na disku da Vemil napokon dobije radnu pa čem ga zaigrati. I da, 1.0.3.0 je prokleto remek djelo od patcha.
Trenutno igram Prototype, Bioshock, Fable:TLC i večeras ću instalirati Overlorda.
Ma totalni preporod ...koji je sad gušt igrati ovu igretinu .Prezadovoljan.Da sam ju barem u ovakvim uvjetima igrao kod prvog prelaska kada je i najzanimljivije...
Bezimeni, inspirirao si me.
I ja se vraćam GTA4... prvi put sam ga igrao samo s 1. patchom kod kojeg se nije osjetio nikakav pomak tako da će sada valjda biti bolje.
Sto tocno ispravlja taj zadnji patch?
http://www.rockstargames.com/support/IV ... index.html= Citat =:
Izvorno postao Constantine
WAR i dotu...
It's summer timeee!
Mass Effect, Assassin's Creed, GTA IV, STALKER: CS, Prototype, CoD4 MP, Sims 3.
X-Men Origins:Wolverine
9/10
Silent Hill 3.......remek-djelo serijala(ali odmah poslije SH2:))
Dark Messiah of Might and Magic 1.02-iopce mi nije jasno zasto svi misle da je ova igra podbacila meni je ekušuli čak i dobra
Prototype- ali polako, polako guštam-a ne ko ovi luđaci u Prototype temi koji su je vec prosli ja sam tek negdje na 40 %.
Ponovo instalirao Crysis i Unreal Tournament 3.
Da me zabave dok ne nabavim neku novu.
Instalirao Mass Effect i opčaran sam. Čim finiširam Prototajp posvećujem se u potpunosti ovome.