Da, ova prva je dobra! :D
Printable View
Da, ova prva je dobra! :D
Bilo je to u 5. razredu. Moj prijatelj cijeli sat okolo priča i ništa ne sluša. Odjednom se profa zadere:"Jakove!!!! Brzo!!!! Koja je zbirna imenica od janje???!!!"A on onako zbunjen: "Janjetina!!!!!!!!!!!!" I dan danas se tome smijem :rotfl:
Danas na poslu, slušam Johhny Casha na MP3 playeru, i dođe mi jedan radnik, malo mlađi, kao, što slušam ?
Odgovorim mu da je trenutno Johnny Cash, a on me pita jel to onaj zagrebački reper :( http://img169.imageshack.us/img169/3271/facepalmgs2.gif
I ne, nije se šalio, čovjek stvarno nikad nije čuo za Casha, ali zato je čuo za onog netalentiranog izbljuvka pod imenom Ante Cash. Gdje ide ovaj svijet...
Booožeee!!!! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Johnny Cash je legenda !!!! :bravo:
Ko je Johhny Cash? :?
Iskreno nikad čuo za njega... :hangin:
EDIT:
Pitam ja brata:
-Jel znaš ti kartat bele?
-Beograd
:rotfl: :rotfl:
Nije me dobro razumio... Pitaj boga šta je on mislio da sam ga ja pito xD
Pa kaj se to događa, pretpostavljam da se ti namjeravaš bavit glazbom, vidim da dobro gitaru sviraš, i nisi čuo za Johnny Casha, jednog od najutjecajnih glazbenika cijelog 20. stoljeća, pa to je opća kultura.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Evo ti pa čitaj malo: http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_cash, sigurno si puno puta čuo neke njegove pjesme, bilo na radiju ili da netko drugi sluša, pa bi bilo lijepo da znaš tko je zapravo zaslužan za njih.
sve mi se ćini da je Neven<R> bi u pravu
nhf
viewtopic.php?f=1&p=851812#p851812
Sve mi se čini da se ljudi ne znaju šalit :(
Idi molim te i pitaj Bartuca o tome malo :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
omg , ovo bi isto išlo u provale stoljeca , neki wnb metalac/roker/alternativac pa nezna tko je johhny , moja bivša koja je slušala cajke je znala tko je johhny...
pa obicno se za bivše tak govori. Lana je voljela duge šetnje po plaži...S:D= Citat =:
Izvorno postao flander
viewtopic.php?f=9&t=158&st=0&sk=t&sd=a&start=3435
Majko mila, kako sam se strgao na D.E.M.O.ov post... Nije provala, ali ipak :pray:
Lol, kako pametnih ljudi ima, što sve neću doživjeti preko PP-a :D
= Citat =:
Izvorno postao _cryphx_
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Cjoj, kako volim kada "pametni" ide napadati pametnoga :rotfl:
Brat (10 g.) :" ....i naša san neki ljubičasti pendrek pod tuševima u policijskoj postaji!"
igrao je GTA:SA
Neki dan jedna plava iz razreda vice:"Profesorice, ja mogu glasno citati."
Izađe na ploču i pročita rečenicu kad razred: "Uh, što se iz šupljeg čuje"
Danas sam se tako nasmijao e. Imamo profesora povijesti koji meni i mom frendu jako liči na Jean-Luc Picarda. I sad dođe on do nas, hoće nam nešto reći, a moj frend mu kaže:
"So, we finally meet again, Jean-Luc"
:rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
sad sam se sjetio provale od Housa kad je radio u klinici,
Pacijentica : dali mogu zatrudnjeti ako sjednem na WC?
House : Možete, ali onda između vas i WC-a mora sjediti dečko, ali da možete....
xD
= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
U srednjoj smo imali profesora geografije koji je bio pljunuti Picard. U prvom razredu sam sreo kolegu iz osnovne koji je krenuo u istu srednju i pitam ga "koga imate iz geografije?"
Kaže on hladnokrvno: "Picarda." ja sam bio gotov. :rotfl:
kad god bi dolazio u učionicu, ja kažem "captain on the bridge!", hehe.
carski ^^
kad je jedna ženska doznala da znan sve države ona mi kaže:
''aj nabroji mi sve države.''
JA:a je sad,da ti ih nabrojin.
ONA:pa šta,ima ih samo tridesetak.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Pa ima ih 50.
zadnji put kad sam pogledao globus mi se ucinilo da ih je bilo vise :o
zapravo službeno ih ima 193/4, a drugih samoupravnih objekata 53(ka npr. aland,aruba,makao,nova kaledonija,hong kong i dr.)
pitam jednu curu na kojem je kontinentu država Australija. i ona kaže "ni na jednom, to ti nije kontinent, to je sam država" i onda se još išla svađat da je to istina. :(
a imam i aj frendicu kojoj baš ne leži zemljopis
ovo nije da ti ne leži zemljopis, nego osnovna logika
ma znam, al kažem, to isto spada pod zemljopis
moj lega je reko pod zemljopisom da je Maroko u Italiji :pray:
Prošle godine pod geografijom izvuče Picard kolegu pred kartu i počne ga ispitivat, jer dotični ima skoro betonsku jedinicu.
... eh, dobro... A što se to izvozi iz Slavonije?
Cijeli prvi red šapće: "Žitarice! Žitarice!"
Kaže on: "... hm, šalice?"
Mi u smijeh...
A lol, ma to ti se ona upucavala!= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Treba si reći nešto tipa: "Meni je dovoljno da znam za Hrv. jer si ti u (na?) njoj"!
:D :D