Ma imaš hrpu takvih besplatnih MMO naslova na internetu za download.
Printable View
Ma imaš hrpu takvih besplatnih MMO naslova na internetu za download.
pazi njega(a jesi jaro,e moderatori kad budete birsali njegov post[od gmtest a]izbrišite i moj)
Može preporuka nekakvog novijeg rts-a? Htio bi da igre bude teska, tj. da je AI na razini(sve rts-ove igram na hard-u jer volim kad mi je protivnik izazov). Ali rts ne smije biti jedan od navedenih jer sam te igre proso:
World in Conflict
Company of heroes
CC3 Tiberium Wars
SW Empire at War(ekspanzija Forces of corruption također)
LOTR:BFME2
Age of Empires 3
Ground Control 2
Empire Earth 2
CoH:OF
war of the ring
(nije baš najnoviji al...)
Mislim da ću isprobat Warhammer 40k, nisam igrao jos taj rts, a čuo sam da je jako kvalitetan. Isprobat ću demo pa ako mi se svidi kupujem igru...Vidio sam na temi DoW2 onu sliku paketa warhammer 40k igara...mislim da je to isplatljivo...
Obavezno zumiraj kad počne pucnjava Heavy Bolterima za gromotreskajući (yay, igram se lingviste) doživljaja nigdje viđenog van FPS žanra. :)
Ok, hvala na savjetu :)
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
@deadwalker
probaj nabaviti ekspanziju Warhammer Dow: Dark Crusade jer su dvije nove rase prehebene
Neka igra sa starijom tematikom, bilo koja ali ne RTS, takvih ima i na pretek. Igre poput Mafie, Guna, Godfathera i WW2 igara.
Call of Juarez?
Moze neka preporuka za igru sa pregrst bolt action oruzja... nesto osim CoD i MoH, ako je moguce...
Ubersoldier
Jedi knight 2 (dok dobiješ saber imaš boltera koliko hoćeš) i star wars republic commando= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
bolt action oružje:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oltcropped.jpg
bolter:
http://warhammer.hardwired.hu/wh40k/weapons/bolter.gif
go figure, ha?
bili mi mogo netko rec neku dobru rts a da nije war3, stronghold crusade
ovo već postaje zamorno..= Citat =:
Izvorno postao Jopax
kakvo računalo imaš? ako je štogod novije onda probaj Company of Heroes i expanziju, ili možda ako preferiraš masovne makljaže probaj Supreme Commander ili Command & Conquer 3: Tiberium Wars ako želiš malo tank rush (složi hrpu tenkova i zgazi protivnika) akcije...izbor je poveći...
ah racunalo pa kolko znam 1gb nvidia 8600 2.2brzina.neznam sve one kratice ali ovo znam.C&C 3 igro,coh imam problema na pocetku me muci nekakva registriranje ali mislim da mi je preslaba kanta jer mi je znalo stekat dok nisam imao internet.
Company of Heroes traži GeForce 3 u minimalnim zahtjevima...kanta ti nije preslaba...
Dajte preporuku najbolje igre koja je izašla u proteklih par mjeseci (godinu dana). Ne znam kaj da nabavim za odigrati.
Witchera jedino nebi pošto čekam Enhanced verziju.
I naravno, igra mora biti Single Player i fakat vrijedna spomena, pažnje, igranja i divljenja.
Puno hvala.
Wall-E :D opustit ćeš se...
A možeš probati Dark Messiah (ako već nisi), Kung Fu Panda (...) i šta ja znam - nisam baš u toku sa novim igrama (ili su sve na konzole ili je neki osrednji šrot). E da, Legend - Hand of God također.
Nebih baš Kung Fu Pandu i Wall-E-a :D
Budem pogledao kaj je to Legend...
A kakav je Mass Effect? Jel to ima Single Player? Jel valja? :D
Šta nisi još igrao Mass Effect?
Sudeći po reakcijama drugih moram i to preporučiti (iako nisam imao priliku još kupiti, je li).
nisam ni ja igrao...a Ray me nabrijao na to...a imam filing da bi moja low end kanta krepala...a očem ju igrati na full detaljima...morat će pričekati novi hardver... :(
Znači ima Single Player?
samo i ima single player...to je KOTOR-like RPG...
Odlično, zabrijao sam da je to neki MMo :D
WiC iako je malo stariji, strpi se do Spoera malo ili ako nećeš ništa daj meni komp ja ću ga iskoristiti :D