Monster OP
Printable View
Btw, što se tiče OP-a i ED-a... Kako mi je epic kada u nekim animeima svakih par epizoda bude drugačiji engleski prijevod, a ista pjesma. :rotfl: :(
Izašle su 3. epizode Shangri-La i Sengoku Basara :)
K-ON i Higurashi No Eden?
Vidim da se nešto spominje Sonic zadnjih stranica... U čemu je problem? :P
4. epizoda K-ona i 3. Higurashi No Eden izlaze u petak... makar za Higurashi No Eden nisam 100% siguran.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Predator želi da mu objasniš radnju u Strawberry panic :P= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Sonic,tko te bano?
Čiko Weky?
No need anymore. :P= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Breaking news - izašao i subban TTG-L film: Tengen Toppa Gurren-Lagann: Guren-Hen. :)
:shock: :shock: cimas me :o hoho fino fino, anime je ono, prebrutalan...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dosao K-On! & Eden of the East...
Prestigao si me :D
:oops: 8)
Da, ali još nema nigdje subbed verzija. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa neznam, ja sam je pogledao vec, subbanu. Btw Eden of the East je predobar, 3.epizodu pogledao sad, prica se sve vise i vise razvija, prestrasno nes.
Moze li neki storyline....ako je brutalan....mozda mi se i svidi= Citat =:
Izvorno postao Aral
Film ti je u biti kraća verzija 1. sezone anime-a tako da nije baš obavezan premda traje skoro 2 sata, ali anime definitivnoSpogledaj. Mislim da nema više badass anime-a od ovoga, baš čisto jer je izravan badass i ne skriva to (Kamina FTW!).
Inače, izašli su nove K-on i Higashi no Eden epizode.
Upravo sam dovršio gledanje X-a. Stvarno odličan anime, likovi su jako životopisni te se nemože zapravo reći tko je dobar a tko loš... svaka osoba ima svoje motive koji ju tjeraju dalje. Ima svega pomalo... lijepo ispričana i zanimljiva radnja, poneki komični trenutak, prilično akcijskih trenutaka od kojih zastaje dah i jako puno drame. Anime je grafički oku ugodan a soundtrack savršen... odlična instrumentalna glazba koja vrlo dobro dočarava događaje te se točno može osjetit kako se trenutno osjeća određena osoba :pray: . Osim svega nabrojanog lijepo je vidjeti neke likove iz prijašnjih Clampovih uradaka koji imaju ulogu i u ovom animeu.
Sve u svemu... definitivna preporuka :thumbs2:
Idem gledat K-on da se malo oraspoložim, još sam uvijek pod utjecajem X-a :D
Evo jucer malo razmisljao o OP i ED, pa da stavim koji...
Znaci, od Gundam 00, najbolji OP i ED unazad godinu dvije, kao i anime uostalom:
OP:
1.SIz prve sezone, druga polovica: WAjly_Zf ... E8&index=3S---> Artist & Music: The Brilliant Green - "Ash Like Snow" P.S.SAvailable in HD
2.SIz druge sezone, druga polovica, ovo mi je fav: xOmCc-qPZQAS---> Artist & Music: Stereopony - "Namida no Mukou" P.S.SAvailable in HD. Ova nema prijevoda al ga imate pod stavkom 3!
3.SOvo je ista ta, samo druga verzija, obavezno pogledat da cujete glas ^^ : TS4BCangOxISP.S.SAvailable in HD
ED:
1.SIz prve sezone, druga polovica: 8KVzl1G5 ... re=relatedS---> Artist & Music: Stephanie - "Friends"
2.SIz druge sezone, druga polovica, ovo mi je definitivno best of: q2ETbAXp ... L&index=11S---> Artist & Music: Yuna Itou - "Trust You" P.S.SAvailable in HD. Ovo na pocetku je Anew Returener.
A evo i onog lika koji je uglazbio skoro svaki anime na violini, lik je luuuud: oVJ3xmr7Atg
I malo filmica jos:
VgIk2ivQQmAS- Seraphim Trial Field Activated, epska pjesma i scena --->Available in HD
T3_aLN8w ... re=relatedS- Zadnji Cherudimov fight, bolesni potez ---> Available in HD
emts9Ow- ... L&index=31S---> Setsuin Trans-Am burst, totalno epic! ---> Available in HQ
xE5PcuRM ... re=relatedS- Final Fight ---> Available in HD, mislim da je ovo blaga edit verzija.
Pogledao 4. epizodu K-On!, i sve što mogu reći je da sa svakom epizodom sve više awesome. S obzirom da ću ispaliti na živce u isčekivanju slijedeće epizode, počeo sam čitati mangu.
Btw, jesam li u pravu ako kažem da se Mio pomalo zateskala u Yui?
Uf, ja necu citat mangu, radje cu ovak cekat :D Odlicna je serija, nema sta. Inace, danas izlazi Hatsukoi Limited, 3. epizoda ^^
When you go to the doctor... you'll find barnacles growing on your knee :rotfl: :pray: .
Darn... sad se nemogu strpjet do sljedeće epizode :D .
@predator- nisam siguran ali mislim da možda malo je.
- Hand over the film.
- <choking> It's a digital camera.. </choking>
:)
Inače, još jedan zanimljivi i slični anime je Kannagi: Crazy Shrine MaidensStako da možete i na to baciti pogled ako imate vremena, zajedno sa Manabi StraightSako naginjete na pedo stranu (više zbog dizajna likova). Inače, Eden je bio dobar... epizoda možda nešto smirenija i lakša od prethodne dvije, ali radnja se dodatno zakomplicirala i otkrivamo još novih stvari. Biće zanimljivo.
Jesu li ta dva ongoing animei ili dovršeni ?
4. epizoda K-ona je bila puna wina.
Moe, moe - KYON! :)
Ova dva su kompletna, sa tim da će Kannagi sada dobiti kao neku specijalnu 14. epizodu.= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Upravo sam pročitao prve dvije epizode K- On! mange... Krenuo sam od početka, iako je priča potpuno jednaka onoj u animeu, glupo mi je sad čitati od četvrte epizode...
Nego, jednu stvar ne shvaćam... Stvarno sam zahvalan na trudu likovima koji sve to skeniraju i prevedu na engleski, ali zašto pobogu mora prvih desetak stranica biti u boji, pa zatim ide 5- 6 crno- bijelih, pa još dvije u boji, pa opet par crno- bijelih... Što, ponestane im boje u skeneru? http://www.imagesforme.com/out.php/i464489_wildy.gif
Inače, kad ste se već svi uhvatili quoteanja:
Ricchan: -This is... The smallest one? 0.0
Erm... Budi sretan što si našao mangu u boji, isse, to još nisam vidio.
A i to što kažeš...
Btw, bi li mi ti, kao stučnjak u tom području, mogao odgovoriti na ovo pitanje... :P
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
*oči mu zasjaju*
DA BAR, E.