Ja mislim da mama može pušit bez duhana.
Printable View
Ja mislim da mama može pušit bez duhana.
I kno right?
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
uzmi grumen...
...trebaceti app:
Tog sam se sjetio tek nakon sto sam popio 1 analgin. Da sam popio rakiju poslje, izvrnuo bi se. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
"The worst disaster in Poland's history happened today, when a two seater Cessna 120 airplane crashed in a cemetery. So far, 326 bodies have been found. Polish search and rescue teams believes the number will rise as they continue to digg"
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kakva jebena kiša sad pocela u splitu
Ukurac, stojim nekim ljudima pred kućom jer sam tek ovdje našo wifi u cijelom jebenom mjestu. Hvala ti apple šta ugrađuješ šupske antene u iPodove.
Gdje si na ljetovanju?
Ane, nikad nisam vidio tako nešto, sve je bilo kao pokriveno maglom. A nije padala, koliko, mjesec dana?= Citat =:
Izvorno postao hansi
Anyway, da kopiram sa fejsbuka:
The hell? Nemogu vjerovati da je bio tako glasan, taman ga nadogradio i od tada je bio tih :(= Citat =:
Ležin ja u 2 ujutro u krevetu, još nemogu zaspat, kad nešto počne glasno bučit, upalija mi se kompjuter. Sam od sebe. Dobro, ja ugasin kompjuter i oden leć. Ujutro se probudin i upaljen kompjuter. GHOSTS!!!
Kako kralj pise s n na fejsbuku :))))))))))))))
ane splico mod on
Punat, ko i svako leto. I sad sam bar našo hotspot na pristojnijoj lokaciji.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Hugh:
Mogao bih jedan dan svratit tamo. Nisam vec neko vrijeme izasao u Punat.
= Citat =:
Britney Spears: bi-sexual whore, promotes sexual immorality, lasciviousness, and feminist rebellion
:pray:= Citat =:
Rod Stewart: bi-sexual, promotes immoral sex
Kako sam umro na Freddyja Mercuryja i Ronnie James Dia :pray:
Crkle mi slušalice.
guitarist admitted to being 'possessed' while on stage. Band-name AC/DC purportedly stands for Assault Christians Destroy Christians. Promote pedophilia (guitarist dresses like a school boy on stage)
No comment...
Normalno da tebi istina smeta kad štuješ sotonu i imaš ljubavnike diljem svijeta!
Judas Priest: suicide, rebellion, objectionable album art (Hell Bent for Leather, Sin After Sin)
ocigledno nije neko znao da je glavni pjevac gay. doslovno
ane :D
Guglajte ime od autora.
Smeh.
Uzorit vjernik, nema sta.
ma briem da je to prije neka troll page neg nest fo real.
ko je autor? nsiam uspio ugledati ime u svom ovom skupu bullshita
Da nija. Reci nam kroati
Nije troll page :D .
David J. Stewart.
U vecini tekstova, odmah ispod naslova.
http://www.fmh-child.org/david-j-stewart.html
P R O R O K :rotfl:
EDIT= Citat =:
Brother Stewart – a professing follower of Jesus Christ...
Ja ne vjerujem :rotfl:
blok brate bruklin brate blok bruklin bato kakav brate bruklin brate blok je brate zakon
OBRVE :pray:
Sve :pray:
U kojoj ja ulici živim :pray:
Spoznao sam da jedan lik 2-3 kuće od mene ide u zatvor zbog pljačke dviju ban(a?)ka.
Susjed mi je lik koji je bio u zatvoru jer su on i žena bacili svoju bebu od pod jer je plakala, žena mu je još u zatvoru.
Par kuća dalje su likovi koji su valjda bezbroj puta išli u zatvor zbog dilanja droge, a inače su nasilnici. Preko puta te kuće je starački par koji je otjerao svoju vlastitu djecu od sebe, kao i ostatak svijeta, i nemaju kontakt s nikim.
Ispod mene je vjerojatno najzlobnije biće ikad, moja strina, koja ima običaj isisavati sreću iz svijeta i njen muž je rekao da bi se rastavio da nije tako star. U kući do mene su više-manje svi s kojima imamo kontakta, rodbina, ali isto i djed koji je pijanac.
Na početku ulice je lik kojeg vjerojatno nitko nikad nije vidio, ali znam da je star i da se kandidirao za predsjednika s tvrdnjom da će biti najljepši presjednik Hrvatske. Susjeda, u istoj kući kao i oni koji je bacio dijete od pod, je baba koja je rekla mojoj mami da je kurva jer je nosila kratke rukave...na ljeto.
Ne baš u mentalno poremećene, ali svakake u debilne se mogu i ubrojiti oni wannabe gangsta đikani s početka ulice. Znam ono, dvije normalne kuće, možda. To je što se tiče poznavanja mog dijela ulice, što je otprilike pola. Pitam se kakve divota skriva druga polovica. E da, i dječak koji na ulici priča sam sa sobom. Ne spada među debile, ali barem dok je sam...
Eto, motiviran neznam čime, odlučio sam podijeliti.
Kao da su za tebe pravili ulicu.
Aww, jel to sig za mene?
Ne.
Ti si ateista i taman se uklapas sa svim tim zlikovcima u tvojoj ulici.
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
I onda se ljudi čude kako imaš slabo srce :)
Koji armageddon u Splitu :pray:
Krupa, jebena krupa.
:pray:
Šta se dogadja?