ali glazba pri kraju je predobra :pray:= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Printable View
ali glazba pri kraju je predobra :pray:= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Inače ako voliš filmove tog tipa definitivno pogledaj Sex DriveS( iako mislim da sam to tebi bas vec rekao i da si pogledao :D), I Hope They Serve Beer In HellS- Podsjeca me na mamurluk, onako solidna komedija. Grandma's BoyS- Neloše također :D. Hot FuzzS- Ovo je posebna priča :P. AcceptedS- Prolazna komedija, ali dobra za izgubit jedno popodne s ekipon. Zombieland - E ovde san piša gaće, predobar film. :D, Let's Go To Prison - Inace znam da nebi treba, ali meni je odlican film, zanimljiv i smiješan. Odlican, svakako pogledaj to. ;)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prestige kad ga se malo bolje promotri ima puno rupa, ali je i meni bio odlican film. Inace ako voliš njegove radove pogledaj The Following.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nisam gledao 2 filma sa liste, hvala na preporuci. Budem ih vjerojatno pogledao sljedeći vikend. Danas mi je na meniu Leon The Professional.
Pogledao bi i onog Hičo: A dog's tale, ali vidim da je film 2009 što bi značilo da još kod nas nije bio u kinima!? Ako nije, pričekati ću pa ga u kinu pogledati.
Hachi ti je bio u kinima, koliko se sjećam. Ako te je dio sa psom u I Am Legend uspio rastužit, za ovaj pripremi maramice. :)
Leon je također odličan film, vjerojatno jedan od najboljih svoga žanra.
The Fourth KindS8/10
http://i134.photobucket.com/albums/q...ourth_kind.jpg
Iako je film patka, vrlo uvjerljivo dočarava efekt stvarnog događaja. Odlično posložen i vrlo suptilan.
Top Gun.
Gledao po treci put.
Iz licnih razloga,6.0/10.
A ne, "rosile" su mi se oči pošto je vučko nosio čitav film na svojim leđima. Imao je više karizme od svih ostalih glumaca u tom filmu :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ma ja sam plako zadnjih 15 minuta ko zadnja beba, užas, koliko ti je puno više stalo do psa nego do živih i mrtvih osoba...
Jedini filmovi na koje sam plako su oni u kojima pas krepa/ode negdje :)
Ja na zelenu milju i terminatora 2 :(
Pa kad je pas bezuvjetno odan bez obzira na sve i sigurno te ne bi napustio radi nekakvih gluposti ili te zajebao kao što bi manje više svaki čovjek napravio ukaže li mu se prilika :wink: Ne kaže se uzalud da je pas čovjekov najbolji prijatelj :wink:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Odgađam već duže vrijeme gledanje tog filma i odgađat ću još duuugo jer ne volim tužne scene koje uključuju pse :cry:
Daj kakve vi gluposti meljete. U I am Legend su stavili odvratnog vučjaka, što je uvjerljivo najodbojnija pasmina. Bilo je olakšanje vidjeti da više neće smetati u scenografiji.
ehm koji je tvoj problem vedrane? :o
Mora nas uvjeriti da je on objektivno u pravu.
Inače, psi su zakon.
Imaš pravo, trebali su stavit zlatnog retrivera. :|= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mislim da su trebali staviti velikog crvenog trola, jer je on ipak mnogo manje naporan od psa.
Za njim bi plakali jedino u slučaju da ostane živ :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
Najdraži peseki su mi jazavčari. Meni je najbolji film s životinjama Veličanstveno putovanje, s onom mačkom i 2 psa..ne sjećam se vrsta..mislim da je mačka perzijska, jedan pas je retriver, a jedan mješanac....ima 2 dijela film... i bio mi je fenomenalan.
I am legend mi nije neki film... kaj ja znam....već su mi dosadili ti zombiji...S:P
Ghost in the Shell
http://i33.tinypic.com/2h38scx.jpg
Vrlo dobar cyberpunk film koji je među ostalima, kasnije poslužio kao inspiracija Matrix-u. Sada konačno shvaćam kako naslov savršeno odgovara pitanjima koje film postavlja i koja isto tako ostavlja nerazjašnjenima. Očekivao sam doduše malo više simbolizma, minfucka i svega što dolazi sa time. 9/10
Onaj dijalog puppetmastera i sefa policije mi je nesto najace ikad.
Daj ga c/p ovde ako ga nadjes
EDIT
ili youtube link
Pogledo si ga prije mene. D:
A bar mi nije već dva tjedna "u pripremi". ;_;
Pretpostavljam da misliš na ovaj. :)
@ predo- tematikom je sličan Serial Experiments Lainu, tako da će ti se vjerojatno svidjeti. Jedino što je GitS malo više fokusiran na akciju, dok je kod SEL-a sve u atmosferi, dijalozima i simbolici što ga još uvijek drži na no1. mjestu kod mene.= Citat =:
Puppet Master: As a sentient life form, I hereby demand political asylum.
Chief Aramaki: Is this a joke?
Nakamura: Ridiculous! It's programmed for self-preservation!
Puppet Master: It can also be argued that DNA is nothing more than a program designed to preserve itself. Life has become more complex in the overwhelming sea of information. And life, when organized into species, relies upon genes to be its memory system. So man is an individual only because of his intentional memory. But memory cannot be defined, but it defines mankind. The advent of computers and the subsequent accumulation of uncalculable data has given rise to a new system of memory and thought, parallel to your own. Humanity has underestimated the consequences of computerization.
Nakamura: Nonsense! This is no proof at all that you're a living, thinking life form.
Puppet Master: And can you offer me proof of your existence? How can you? When neither modern science nor philosophy can explain what life is.
E to, hvala
Leon - The Professional
- odličan film. Genijalna gluma, vrlo dobra akcija, nesvakidašnja "romantika", zanimljiva radnja.
9/10
Basic
- pogledao sam ga već par puta, sviđa mi se film. Travolta je do jaja glumac i svaki film savršeno nosi. Radnja je zanimljiva iako dosta nategnuta zbog previše twistova sa previše rupa, ali ajde :D
7/10
http://1000filma.files.wordpress.com...mento_ver2.jpg
Zanimljiv,pametan i orginalan triler,sviđa mi struktura filma i kraj,cijeli film je sličan stanju kojeg ima Leonard.
8,9/10
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sad brzo pogledaj seriju i sljedeća 2 filma :)
Serija (GITS: Stand Alone Complex 1,2) i treći film (GITS: SAC - SSS) su nevezani za prva dva filma, ali svejedno su toliko sje*ani (u pozitivnom smislu) da vjerojatno nećeš skužiti o čemu se radi ako ne 1) pauziraš svakih 15 sekundi da pohvataš dijaloge, 2) ideš svakih 5 minuta na wikipediu da skužiš o kojem bogu to pričaju :D
E da, mislim da je drugi film (GITS 2: Innocence) bio jedan od 2 finalista za nagradu u Cannesu 2004 :D
Nhf al koji bi kok to itko zelio. Pa idem gledat film ne istrazivat.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Stiže nešto novo... nešto mocno.. kupaci cuvajte se :D
Jej, pogledao i ja~= Citat =:
Izvorno postao Raz
Očekivao sam malo više epic scena doduše. :/
Ocjena, također 9/10. Čekiram ostale nastavke prvom prilikom.
Mda, ja sam ekšueli ovdje očekivao i više akcije... No, sve je to okej. Svidio mi se film, ali da, i meni je Iwakura [barem zasad?]Si dalje na prvom mjestu. :3= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pa onako, vjerovao ili ne, ali postoje ljudi koji vole razmisliti glavom :roll:= Citat =:
Izvorno postao Paran0a