-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
The Big Bounce (4/10) -SSad na tv uvatia, vidia dobri glumci mozda bude nesto, al eto ni to vise ne znaci da je dobar film. Al eto moglo je i gore, kraj mi je cak bia solidan, ali isto bolje ne trositi vrijeme na ovo.
Interstate 60 (7/10) -SNeki dan slucajno pogleda ovi film, i znate ono kad neki film koji izgleda tak glupo i jeftino ispadne odlican, nema ih puno al tu su. Odlican scenarij, zanimljiva prica od pocetka do kraja, neocekivani zapleti i ocekivani raspleti, ali dobre ideje.
-
Jedva čekam da Inception dođe u kina,koliko vidim po kritikama mogao bi biti film godine.
-
Van WilderS- solidna komedija, fino smo se nasmijali - 7/10
Van Wilder 2S- odustao sam nakon pola sata
-
http://www.candyzanabria.com/print/_images/wtl_3.jpg
Odlican film!
Joaquin i Reese su fenomenalno odglumili :pray:
-
Wait... what, nisam čuo za taj film, obavezno se gleda. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Wait... what, nisam čuo za taj film, obavezno se gleda. :)
Cash n00b :D
Odlican film ^^
-
Pogledao sam onaj neki Remo.
Očekivao sam trashinu, a ispalo je da film izgleda kao neki klasik osamdesetih.
I nije loš. Zabavan i humorističan.
A onaj lik Chiun je nezaboravan.
Čudi me kako sam propustio ovo dok sam bio mlađi.
7/10
-
Dajte preporučite nešto u stilu Gladijator, Troja, Robin Hood i sl. Znači - srednji vijek, dvorci, velike bitke itd.
-
Kingdom Of Heaven DC,Braveheart
-
Kingdom nisam gledao, ali brijem da starci jesu. Budem ih pitao. Planiramo nekaj zajedno pogledati, onak, obiteljski :D
Hvala!
-
Mozes pogledati i 'Arthur' nije preterano los.
-
-
http://moviedemocracy.com/article/12...af72b00a7e.jpg
prosječan film...možda i najlošiji od hanksa od svih koje sam pogledao do sada 6,5 / 10
-
ko to tamo peva
imdb
neloš film, 7.5/10
-
-
Jesam. Pogledaj ga, vrlo je zanimljiv.
-
-
@Sphinx:ako ti se 'ko to tamo peva' dopao,odgledaj i sledece.
'Maratonci trce pocasni krug'
'Sabirni centar'
'Underground'
Sva tri filma su nevidjena.
Also:neko je pitao nesto u vezi 'Srpskog filma',-moja preporuka-nemoj gledati,prenasilno,film prenosi snaznu poruku doduse,ali ako si slabog zeludca,preskoci.
-
Armin
Baš mi je drago da sam ga konačno pogledao .Dirljiv film sa odličnom glavnom ulogom .
8/10
-
Maratonci trče počasni krug je prejak film. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Maratonci trče počasni krug je prejak film. :)
jooooj di bi mogao nabaviti taj film???
gledao sam ga 100 puta na kaseti ali crko mi VHS :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Also:neko je pitao nesto u vezi 'Srpskog filma',-moja preporuka-nemoj gledati,prenasilno,film prenosi snaznu poruku doduse,ali ako si slabog zeludca,preskoci.
Meni je baš fino probudio iz filmske letargije .Ima tjedan dana da sam ga gledao i još znam razmišljati o filmu .Što više vrijeme prolazi to mi je jače remek djelo .Definitivno je dobra odluka da ga ne puštaju u kino distribuciju jer malo bi ga ljudi uspijelo razumjeti a klincima bi mogao i ozbiljno naštetiti .
-
Svi iščekuju onaj Inception, pa ja odlučio pogledati ostale Nolanove uradke (osim Batmana koje sam gledao 100 puta).
Dakle, pogledao sam The PrestigeSi Memento.
Genijalni su! Oba. Svaki na svoj način.
Neću ih opisivati, a savjetujem svima koji ih nisu pogledali da isprave tu pogrešku i pogledaju ih što prije. I nemojte čitati opise ili radnju unaprijed.
Sad još neka Inception bude na toj razini (a bit će, po dosadašnjim komentarima i ocijenama), i Nolan bi mogao postati najbolji redatelj 21. stoljeća.
-
Neznam di mi posa nestao, ali pogledao sam
BEERFEST
Odlična komedija.
Sad ču pogledat Serbian Film. Ali nekako nakon šta sam pročitao sam jedan komentar o filmu, gdje je lik spomenuo mix kanibal holokusta i djeteta, malo mi to par puta na pamet palo. ako je tako bolesno :S .
-
SuperbadS
- ima dobrih scena u kojima sam se fino nasmijao do suza, ali ima i strašno puno praznog hoda koji ubije čitav dojam filma. Policajci su legendarni i spašavaju film.
6/10
-
The Office SpaceS- malo reć da sam se prepoznao u glavnom liku. Cilj u životu mu je ne radit ništa 8) Dosta dobra komedija.
Time BanditsS- Terry Gilliam, John Cleese, Sean Connery i patuljci. Insta-win :pray:
-
Amadeus: Director's Cut
http://i13.tinypic.com/2uqkehy.jpg
Iako se radnja vrti oko Mozarta, filmu je zapravo namjera prikazati ljubomoru, opsjednutost, a ujedno i divljenje Salieri-a, koji shvaća da nikad neće biti dobar kao on. Na kraju ga ta činjenica izjeda, jednako kao i Mozarta njegovo stvaranje glazbe. Zadnja scena to savršeno dočarava... Mozart na samrti koji radi na svojoj posljednjoj operi i Salieri koji unatoč situaciji opsesivno piše note, želeći još.
10/10
-
http://i31.tinypic.com/9i5ow9.jpg
8.5/10
Meni jedan od najdražih Spieldbergovih filmova.
-
Dnevnik košarkaša, 10/10. Vrlo dobra priča, odlični likovi i prikaz pravih američkih narkića.
-
blade 2 po 500 put :D
6/10
glupava priča, još gluplji likovi zaplet kojeg bi i mrtva ptica prokužila ali zato odličan film za mozak na pašu i gledanje klanja miljona vampira :D
btw nekuzim zasto blade 2 ima oznaku +18??