lol
u koju srednju ides kroati?
ja ocakav zadatak nebi rjesio da imam ajnštajna pored sebe..
Printable View
lol
u koju srednju ides kroati?
ja ocakav zadatak nebi rjesio da imam ajnštajna pored sebe..
Opca gimna HKZ Krk.
Nego, mislim da sam mozda uspio jedan zadatak rijesiti. Ali taj nacin nije naveden u rjesenjima, pa nemam pojma jel fajn.
Spoznao sam da sam napokon dobio volju za sviranjem gitare. :D
Spoznah da opce neam volje za sviranjem gitare XD
I spoznah da je ova logitech g510 nesto bozanstveno dobro, isplatilo se potrositi tih 100€ :DD
Spoznao da ne želim u opću gimnaziju HKZ Krk.
Spoznao sam koliko AC2 može biti zabavan.
Otrov+vojnici+mase civila=klaonica. :D
Spoznao da je Interceptoru netko haxao nick. On inače ne piše ovako retajne postove.
Spoznao sam da je F dur teško na početku odsvirat.
Сјетио сам се да 98% вас ово не мозе процитати.
Ja mogu iako neznam čirilicu.
Ja mogu i znam ćirilicu od svoje osme godine 8)
Зато што си одрастао у мојој држави.
А и некако је срамота не знати ћирилицу у источној Европи, али ето, Хрватска и национални понос и календар фтв.
Da, upravo to. :(
Još bi se i neki hrvati bunili i palilizastave na sam spomen ćirilice. Primjeri na facebooku wannabe ustaša (PIŠAT ČETE KRV MI SMO USTASHAAA)
Grow up. Rat je gotov.
Sam sam na forumu i osjećam se usamljeno.
o roary?
A imas i 2% onih koji su tokom osnovne skole jednu sedmicu pisali latinicu, druge sedmice cirilicu, sve po nastavnom planu i programu :) I nastavnica nas je ucila da smo vjerska sekta. Nepristrano predavanje ftw!= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
I ja znam ćirilicu, mada me nije nitko učio. Ono, pokupiš malo tu, malo tamo i tako. Bar ovu srpsku nije teško skužit.
So Rodney...
Samo ja neznam ovde cirilicu
Ucio je u cetvrtom,al sad nemogu nikako procitat mozda rijec ili 2
Probajte vi rusku cirilicu pisati.
;(
Totalno. :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Jel to stvarno istina? :)
Sat i pol vježbao gitaru, mislim da ne napredujem. :(
Ja sam cijelo vrijeme pokušavao naučiti svirati pjesmu od 4 akorda, pa sam odustao na godinu dana, sad opet pokušavam. Odličan sam.
Da sam našao Plejku 1, awesum :pray:
I ja bih trebao malo naučiti koji akord čisto radi opće kulture, ali ne da mi se. Najgore je što moraš prste krivit ko degenerik da bi uhvatio žice kako treba i nije samo tako trzat ih. Gitara je toliko user unfriendly instrument.
Ma ja sam probao učiti te "uobičajene" akorde, ali ništa što ja želim svirati sadrže takve akorde, pa sam odustao. Gledam tabove na netu i gotovo.
Da sam si napokon malo organizirao zivot i imacu vise vremena za spavanje 8)
Sredio sam sve sto je trebalo oko azila sad je sve u rukama omladinske zajednice iz BL i malo pokroviteljstva od strane mladih iz Italije i opstine Gradiska. Ukratko, nemam vise nikakvih obaveza tamo sto je dobro jer sam zadnjih nekoliko mjeseci bio dobro rastrgnut kao da radim dva full time posla. Navraticu tamo svako malo cisto da obidjem peseke kad mi bude dosadno :D Sav posao je zavrsen i mogu reci da je ovo nesto na sta sam iznimno ponosan do ove tocke zivota. Jos jedan kratkorocni zivotni cilj postignut - sto bi rekao Harvey Pekar
Na početku je unfriendly, ali kad pohvataš osnove (sve durove) i malo razgibaš prste ( potrebno cca mjeec dana vježbe) onda ipak ni nije tolko teško.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon