Ja ne shvacam kako neko moze dobit 5 iz matematike= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
To samo streberi mogu
streberu
Printable View
Ja ne shvacam kako neko moze dobit 5 iz matematike= Citat =:
To samo streberi mogu
streberu
Za ovaj moj fotoaparat, izgleda kao ovaj gore, ali nema ono S gore i uspio sam skužit gdje je film za njega.
Da su danas u dva sata na hrt2 P-i-r-a-t-i silicijske doline :pray:
Zvuči dobro, pogledat ću.
Nego...
Na iPodu sam bez jailbreaka pokrenuo dobri stari klasik Dune. Imam i neke slikice kao dokaz, ali moram prvo spojiti mobitel nekako. iDOS emulator, predobro :pray:
This... http://www.beatsbydre.com/products/Prod ... 6134&cat=3S :rotfl:
Onda sam i ja štreber.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Dobro za tebe.
Instaliravam Crno & Belo.
Nabavljam majmuna :D
Frend me zvao na rođendan bit će kubanki, pića i cura(valjda), a ja bolestan :(
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Ja sam jednom imao 50/50 na testu, nisam se pripremao ni ništa. :o
Ali je zato tada matka bila 3... oh well.
Ontopic:
Spoznao sam da je danas u zubara bilo užasno. Umjesto mog zubara (Dario ftw) došla je neka... sestra, i čim sjednem "neće te ovaj popravak ništa bolit, nabrzinu ćemo to..." i ono, stajao sam sat vremena, a da ne govorim da sam krepavao od boli.
Nonstop joj nešta pada, uzima krive bušilice... vrhunac je bio kad joj je ona "pribadača" (neznam kak se zove, izgleda tako - ono kad ti živac draga) pala meni na jezik.
Pa jebote.
I da mi Deus Ex radiiiiiii :)
Dobih danas knjizicu.. proso s 4.2 prosjekom JEJ?
Bio na nekom sugavom sistematskom, prico s zenskom na engleskom, nezna engleski, rekle su da iam jako nadprosjecno dobar vid O.o
Onda... imo usmeni iz engleskog... jebo sam mater kak ova kurva uciteljica nezna engleski a ona meni da ocjenu manje zato jer umjesto "I" napisem "i" bitno da ona kaže "bikjaz" i tako te stvari...
Spoznah da sutra dobivam Logitech G510, da necu ic u hrvatsku nit ovaj vikend... i tako :S
Ček a minute... Why do you live in stupid Hungary in the first place? :eyebrows:
Zato jer je Hrvatska ukurcu a moja stara neoze zivit ak nea pun kurac para -.-
Lijepo, ja sam tek sad otkrio CD verziju sa voice-overom, najradije bi od početka. :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ali po prvi put bi čak i mogao preći igru, došao sam do dijela kad paralelno s vojskom i začinom transformiraš planet s Kynesom, zanimljivo.
opa, bravo. Taj strateški dio mi je bio toliko težak da sam iz svakog pokušaja fejlao. Ipak, sad kad je na iPodu igrat će se dovoljno često :)
Sad me jebe Ignition koji bih stvarno želio instalirat na taj iDos, ali neće... probat ću sutra neke kerefeke sa bat fileovima.
Također sam spoznao da mi se najavila ekipa od minimalno 5-ero ljudi željna da večeras zaigra CoD4, ja digo server, pojavila se dvojica. Bezobrazno.
Zapravo i nije teško, trebaš istrenirati 4-5 trupa do Expert u vojsci, i onda polako zauzimaš utvrde. Ja sam ih zauzeo negdje 4 i već mi je pisalo da imam više od pola teritorija na planetu, neću Harkonneni još dugo.
@NapadnoOdjevenĆevap: koji Deus Ex?
Jedan? Dva? Tri? Nameless?
Jedinica i TNM, al mi se nekako nije dalo jučer oriđiđi pa sam prvo počeo Nameless :)= Citat =:
Ovaj put igram na chaotic good PDX smartassa... bit ću dobar al ću prcat u mozak sve živo :evil:
O da:D
Pokušaj pronaći svih 5 Narcis Event-a u igri :>
http://www.imdb.com/video/imdb/vi3420494617/
ono
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Mmmmmkaaaaaaay!?!..Ko se sjetio toga bogte?
Što je na linku?
:))))))
:rotfl:
Also, 3k!:D
ITS PLANK!
Spoznao sam da bi si vise trebao srediti da spavam ranije i da se dizem rano ujutro...stip222..tornjaj se :(
Spoznao da postoji šansa da mi stari ukopča internet :D
Isusatikrista. Danas mi je logika u kurcu. Jedva rjesavam zadatke sa natjecanja iz matematike.
Gah, natrag na teoriju.
Gah, meni je natjecanje iz matematike u ponedjeljak a knjigu nisam ni pipnuo.
A logika mi je i tako i tako uvijek u kurcu :D
Ako te veseli, vidi sta mene ocekuje (2. srednje):
http://www.sssbjt.hr/mat-natj/#srednja