Oš se mjenjat za NFS?
Printable View
Oš se mjenjat za NFS?
Na godišnjem sam cijeli tjedan. Jel se isplati igrat FC4? Jesu li mapa i teren zanimljivo varijantni?
Ak ti je FC3 pasao onda će ti i ovo. Napredak što se tiče gameplaya nije bog zna kakvi. A mapa ko mapa je zanimljivija nego u FC3. Himalaje su odvojeni dio, ima i neki "svijet mrtvih ili tako nešto" gdje dođeš pod utjecajem droge.
U suštini ti je ovo map pack za FC3.
tnx man!
Lol, imaš para. A i tak si ga mislio meni posudit.
Ovaj Dark Souls 2 je fakat loša igra, baš kakve se sjećam s PS3.
A i ti si fakat loša osoba, baš kak te se sjećam otprije 5 godina.
Al sad kako je izašao Bloodborne, sva smećost Dark Soulsa 2 je još više izražena. Da BB nije toliko savršena igra, onda ni DS2 ne bi bio toliko loš. Strah me za DS3.
Meni se isto neda DS2.
Trebo sam Lordse uzet, to nisam igrao.
Posudit ću prvo ovom mangupu pa se onda čujemo.
Krenuo igrati Crysis 3, ajme sva sreća pa ga nema na Steamu inače bi mi i 1€ bilo žao da sam bacio na takvo smeće. Odustao negdje oko pola igre, većeg dreka dugo nisam igrao. Apsolutno ništa ne valja u toj igri.
PS: Valjda mi zato miš i "krepo", od muke.
nvm
Govno koje najmanje smrdi: Evil Within, Far Cry 4 ili Unity?
Far Cry 4.
Evil bez pardona.
Samo u jednoj od tih igara možeš uzeti bacač granata, zajahat slona i lovit nosoroge.
FC4 eventualno za nekoga tko nije igrao FC2 i FC3 jer ovo je sve obična sapunica, u najboljem slučaju ekspanzija. Dosada na kvadrat. Unity neznam kak radi na konzoli ali brijem da je sheban i tu nema pomoći za razliku od PC verzije koju možeš ispeglati jakim dovoljno jakim hardverom. Brijem da se igra ne isplati zbog tih problema i zbog kratkoće, inače sasvim solidan AC ako to nešto znači. Evil je odlična igra, opet neznam da li su riješili probleme na konzoli. Na PC-u sa zadnjim patchom nema više crnih rubova i imaš 60fps-a tak da je igra odlična s obzirom na atmosferu, dobar horor filing, uvrnutu priču i lokacije te sa dovoljno akcije i sati igranja za takav tip igre. Onak, horor igra starijeg kova u novom ruhu. Po meni pun pogodak.
Samo u jednoj možeš skočit sa 100 metara visine u plast sijena i preživjet.
I na konzoli su maknuli crne rubove. Patch ipak nije ispravio činjenicu da je igra dosadna u pičku materinu.
Igra baš je strašno dosadna i prokleto je troma.
Zapravo čekam ovu zadnju FIFU na ovim božićnim popustima da to ubodem. Ako je ne bude bilo onda gledam nešto od ta 3 sranja. Maloki me najviše nabrijao, vjerovatno ću ubost FC4 ako ne uleti FIFA.
Borderlands 2 onaj dlc Tiny Tina Castle dlc je zabavan, jer ima zmajeva pa zato...
Ma kakav crni Borderlands, igrao sam baš nedavno onaj prvi dio i zamalo sam umro od dosade.
a igra je nedovršen projket...fora ideja ali katastrofa realizacija
Po čemu?
Stoput bolje od Destinyja i Diabla 3 te savršeno za kauč coop.
hehe diabla...dobar potez ;)