Spoznah da me opet zajebava desna noga. :(
Printable View
Spoznah da me opet zajebava desna noga. :(
Dobio jedan iz ispravka riječi iz latinskog pa nisam još isptavio jedinicu. I još smo pisali gramatiku danas...jedan.
Ne znam što da radim, pa pokrenuo malo prvi Dune. Joj što volim tu igru <3
Izgleda da ću opet provesti par sati nagovarajući Fremene.
Jako jebena igra koju sam čak i u današnje doba igrao s velikim guštom, pogotovo jer sam bio narajcan nakon što sam pročitao Dinu. Ipak, čim sam dobio kontrolu nad Fremenima i počeo trenirati ratnike i sakupljače spicea, Harkonneni su me uvijek potukli, imaju uvijek jaču vojsku. Dosta je teško.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ma genijalna stvar, dialog-based avantura i strategija u jednom.
A nisam ih ni ja uspio srediti, taktika je jako bitna. Čim ti srede par odreda, nemaš više šanse, a njihovi odredi su valjda 5 puta jači od tvojih.
Sad napiši još šesnaest tisuća puta kako si debelo lijeno đubre i ostani na forumu do četiri sata= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Neću, jer je nepotrebno.
OT: Spoznao da je u četvrtak sistematski, nije da me zanima šta nas imaju gledat svake godine.
Mene lijeva upravo..zivci me bole i jedva hodam..nikakve masaze ni kreme ne pomaz a ubija.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Meni su mišići počeli atrofirati il koji bog već. Uglavnom, od sutra drastično mijenjam politiku svakodnevnog života.
mene leđa zahebaju otkad sam prestao trenirat moram ponovo počet
1337 post ludilo
Nenormalna zajebancija oko te državne mature, i što se više petljam oko toga sve mi se manje ide -.-
Idem na natjecanje iz geografije, matematike, biologije i engleskog.
inb4 Xero.
Štreberu :P
Aj sretno ti bilo.
Gori si od Siniše.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Šta ti se točno događa? Ja sam isto kućni ljenjivac ali nemam nikakvih problema.= Citat =:
Mene nekad zna naglo zaboliti noga, ali eto, TZK i povremeni izlasci me još održavaju na životu.
Mene jedino sjebe kad se puno ne krećem (čitaj - skoro uvijek) pa onda odjednom da puno hodam, trčim, itd. Kad su praznici završili odmah prvi dan sam prešao pješke minimalno 10 kilometara (pješke do faksa, pješke do studentskog restorana, pješke po gradu). Jedno vrijeme sam osjećao strašan umor u nogama.
Zvuči poznato.= Citat =:
Trebao bi znat da ne ide to baš tako :)
Mislim da sam prst slomio fffffuuuuuuu
otvorim vrata,kad zapnu vrata o tepih i ja udarim od prag
Sad cim stanem na ljevu nogu odma me zaboli prst
Valjda nije slomljen prst
Ne mora bit. Ja sam tako na nogometu u dvorani ful šut opalio palcem u zid da me je boljelo za popizdit i na jednom mjestu mi je poplavio palac i nokat pa sam se bojao da sam ga slomio. Isto me boljelo za hodat, ali poslije je prošlo samo od sebe. Ako te boli baš jako ili se pojačava bol odi to slikat, ali teško da ti je baš slomljen, pogotovo ako nije bio baš super jak udarac.
Super,olakšao si mi život :D
Ne boli bas jako,samo kad stanem
Nikad nista nisam slomio :D
Mislim da onda nema problema. Ne pucaju kosti tako lako. Pogotovo ako ti nije poplavio ili nešto kao meni.
Dobro je,mogu hodat bez bola :D
btw.upravo sam tek sad vidio computex 2010 na digital pcplay i azijke :ooooo
Spoznao da sam dobio 5 iz *onog* testa iz matke.
4 ispravio na 5. Sad sam hepi.
Ponosan sam na tebe.
Našao sam neki stari fotoaparat, piše da je napravljen u USSR-u, ima izoštravanje slike, približavanje i udaljavanje, jače ili slabije osvjetljenje i još nešto što služi za nešto i neznam doći do filma.
Našao sam ga, Zenit-E
http://userpage.fu-berlin.de/~tobiko...enit%20ES.jpeg
Upravo sam nešto stisnuo i nešto napravio, a neznam što...Jeli moguće da se KGB služio ovime pa imam nešto najvrjednije na svijetu?
Aj mi ga prodaj, ozbiljno
Ne, nisam ga još dovoljno proučiio, a ako ga prodajem već je rezerviran.