moras potvrditi upis na faks na koji si upao. pri tom odabiru svi ostali fakulteti nizeg prioriteta se brisu i ti ostajes u utrci za one koji su ti vise na listi prioriteta
Printable View
moras potvrditi upis na faks na koji si upao. pri tom odabiru svi ostali fakulteti nizeg prioriteta se brisu i ti ostajes u utrci za one koji su ti vise na listi prioriteta
Ane, citam upravo sad.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Jeste li čitali Pitchfork prije nego je postao kul?
▼
čitam ga odavno ali još uvijek nije kul. vojko
Ne mogu se odvojit od slušanja Ladytrona...
Toliko mi je bilo dosadno da sam pogledao sta je to. Fak zarazio sam se, odlican synthpop.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ništa, sad moram temu otvarat.
Hvala puno. Nama je drolja rekla da mi nemamo vise nista s tim, da se samo potvrdjuje. Jebala sebe.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ja da sam na tvom mjestu ne bih pustio da se tako postupa sa mnom.
Spoznao sam da je FUNK jedina vrsta glazbe koja treba postojati :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
I vama je to zvučalo logično i nisu vam bile sumnjive opcije za potvrdu upisa? :(= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ispravio matiš i prošao s 4.
Fak jea!
Sinoć u gluho doba noći, tata je prdnuo iz sve snage, onako 'ilija gromovnik' stil. Probudio me. Ja sam to čuo kroz dvoja zatvorena vrata, jadna mama koja je bila sa njim :D
Also, jutros dok sam kupovao kruh, susjeda me zaustavila i rekla da kažem tati da "manje graha jede", a živi dvije kuće dalje od nas. Ne znam kako je čula. :pray:
kul story bra
To je tatin full power šamar, a ne prdež.
Bio je prdež.
Bio je tornado.
bio je haos
Bio na Joletu jučer, sad sam napola gluh.
A glas? :)
Jebeš glas, glas ne koristim mnogo. Smeta me što sad dok slušam muziku čujem normalno ali imam osjećaj da sam razgrnuo volume pa da me i susjedi čuju.
Nabavi sub. Tada mozes bit siguran da i susjedi osjete muziku.
Pogledao Paula, kul film :)
Lego spavat u 2 ujutru, tek se sad probudio, gg.
Most epic day ever, I'd say
OLD BUT GOLD.
Nakon godinu dana naidjem na ovo opet. :pray: :pray:
Ne, ali sam rekao fakit.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
WOOPS. DOUBLE.
tek ulazis u cvet nocnog zivota, mladi padavane= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ukrali su mi bicikl, drugi put u godinu dana. :(
Nemoj ga nigdje ostavljati i zaključavaj u neki podrum/garažu, kuću ako treba. Stalno se to krade, moraš bit oprezan, jebeš to "neće se meni dogoditi".
Znam. :(
Otišao sam na policiju i prijavio, prije toga sam vidio snimku na kojoj se vidi krađa.
Sad čekam da dobijem tu snimku i odnesem ju na policiju.
Nek pretraže grad za crncima.
Napiso bi "ili šiptarima", ali neznam Malokija tak dobro xXD
Pitaj Čupakabru kaj se desilo prošli put kad je neku takvu "šalu" pokušao izvalit.
S tim da sam aludirao na to kako je tamo školski sustav drugačiji (nisam znao da živiš u Zagrebu) ali dobro.
Točan odgovor je - bio je banan na mjesec dana!
Di je to bilo?
U Šiptarskoj Republici. Inače na balkanu nema crnaca(osim onog jednog na HRT-u) to su cigani.
Kakav se zvuk dobija kada misem predjes preko magneta od gitare. :D
Vanzemaljska invazija. :)
Nisam gledao naj recent stranice, ali baš ovo sam se ja pitao.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Naravno, žao mi je male, iako nije bilo ultra pametno ući random čovjeku u auto, ali događalo se puno takvih slučajeva oko kojih se nije diglo ni približno toliko prašine. Tako mi je prijatelj rekao da je falio jedan čovjek u isto vrijeme kao i Antonija, samo tjedan-dva više, a za njega gotovo nitko nije čuo.
Onaj šta je zadnji put viđen na skuteru? Zato sam se i pitao. Jest da je ova mala mlađa od njega i to, ali kako da za njim nije organizirana tolika policijska potraga?
Da.
Njim i velikom broju ostalih. I svaki dan je nešto bilo u vijestima u vezi toga.
Ne znam, nešto mi tu smrdi.
Zbog medijske halabuke lol. Nije važno kaj su tijekom potrage za njom našli neke druge nestale ljude jer oko njih se nije digla halabuka