Da se zenske pale na mene :shy:
E i da.. Kava(jos ak je neka najodvratnija sta moze bit)> sve.. Mi tu u skoli iamo neki aparat za kavu koji radi neku kavu ko iz kazahstana, jos dobijes onu punu salicu od 2 deci, to eksas i za 2min si ko masina :O
Printable View
Da se zenske pale na mene :shy:
E i da.. Kava(jos ak je neka najodvratnija sta moze bit)> sve.. Mi tu u skoli iamo neki aparat za kavu koji radi neku kavu ko iz kazahstana, jos dobijes onu punu salicu od 2 deci, to eksas i za 2min si ko masina :O
E aj reci kad si zadnji put napisao post a da nisi spomenuo ženske? :(
Tužan si više.
Spoznao sam da moram početi štedjeti, prvo što odlazi su jutarnji sendviči u školi, preskupo. Iscrpili me kafići, đizs.
Lul retaju kavanerski. Kak ti se da trošit pare na to pobogu.
Pa kad me u zadnje vrijeme sam neke zenske napadaju :O
Inace, spoznah da sam gladan..
Družim se. Nije mi nimalo žao tih para, donijele su mi puno zanimljivih konverzacija i čilanje poslije škole. Samo trebam malo boostati ušteđevinu.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kupi bocu đusa il nečeg i odi s ekipom u park. Moš i u knjižnicu, ak je ladno. Kavane su gadna papilova.
gg= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Vani je hladno, i mrzim sjediti na klupama. Ne kontam ovo za knjižnicu, tam se podrazumijeva da ne praviš ogromnu buku lol?
I neću đus, oću kavu/čaj.
A vi u kavani radite dernek?
Ok, jel mozete vasa ljubavna prepucavanja premjestit u neku drugu temu?
Zapravo, bilo gdje van GMK
U parku nemaš ogromni tevej na kojem se pušta "We are the 70s/80s" program, pa uživaš u pjesmama iz razdoblja dok je pop bio slušljiv i imao zanimljive spotove.
Kafić 3:0 8)
A moš ne srat?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Bokte svak ikad na forumu komentira kad mu je neš retajno, samo ja Sonika ne smijem. Deder ne zajebavaj.
@Sonik
U parku se also nemoš ugušit.
Spoznah da već dugo nisam bio na msnu. Nema Gormita. :(
Isto kao da ste otkrili život :(
...= Citat =:
U parku se also nemoš ugušit.
A daj...covece..
Come on...
..
:(
Da, jer je jako kul nakon 5 min u prostoriji smrdit ko da pušiš 5 šteka dnevno.
Kiša je vani.
@Predo:Ne preteruj,ne moras prosipati pepeo po sebi,ako ti smeta,izadji na vazduh par minuta.
Vani je bolje.
Ovo... :pray:
Znam kakko tjerati oentiće od sebe.
@Sonik: A jebeš to, ja mislio da idete na narodnu muziku i te stvari.
@Niko: :pray:
This, jedan od razloga zašto mrzim izlaziti zimi, proklete cigare od kojih mi se okreće želudac (nije toliko sami dim koliko onaj ustajali miris koji se uvuče u odjeću), i tako nakon dva sata u kafiću ja moram odjeću ili prati odmah ili je zračiti dva dana da se ublaži smrad, fuj= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I concur.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Inače, spoznah da netko zna jako dobro parkirati, i da mi je to jako lijepo doznačio na taj način da mi je razbio branik, i svjetlo.
Sada ću biti primoran koristiti bus. Wuhu.
Spoznao da Korriban = Tattoine po nivou zabavnosti. Jejejeje.
Ja vas sve pratim kao lažove i glavne falsifikatore svega.
Stoko, you make me wanna play KotOR again :(= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
MUČKO ĐUBRE= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne znaš se ni oprat, smazan si, prljav, smrdiš i lažeš.
Da ću vjerojatno gikčariti doma 2 dana za redom. Old habits die hard.
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Likewise :rotfl: