@Mr. AnteSzabrijo si, pročitaj malo šta je čovjek napisao. :)
Printable View
@Mr. AnteSzabrijo si, pročitaj malo šta je čovjek napisao. :)
http://judithbright.com/blog/wp-cont...er-204x300.png
pogledao samo zbog zete - jones...na kraju ispalo da je sasvim solidan film 6,5/10
Descent ako nisi pogledao. Ima i drugi dio ali to sam čuo da nije dobro pogledat jer je gore od prvog djela u svakom slučaju. I pokvari ti prvi dio.= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
Gledao jučer "Sedam i po" nakon što je netko linkao scenu iz filma ovde na forum.
Boktemazo, ovi Srbijanci su stvarno preluda ekipa. Ne mogu verovat kakve lude filmove rade. Ovo je čisti art boktemazo. Prava filmčina brate. Mnogo, mnogo moćno!
100/10
Jel to ono s bodybuilderom nekim,ili tako nešto?
Dada. Ma film je hilerijus. Radi se o 7 glavnih greha prikazanih kroz 7 preludih boktemazo bre omajfakingad priča. Opasno dobar uradak! Obvezatan za gledanje ukoliko ceniš lude Srbijance koji nisu bre normalni bre i njihove opičene filmove bre. Ludo bre!
:thumbs2: pogleda ću ga= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
http://www.avforums.com/forums/attac...500_aa240_.jpg
1/10
Najprecjenjeniji film ikad. Jedan od najgorih filmova ikad. Očekivao sam da će biti barem gledljiv.
Najobičnije nadrkavanje s specijalnim efektima i trošenje novaca.
Priča je preuzeta i usto očajna. Mogli su ju barem zanimljivo obradit.
Dijalozi su na razini romantičnih komedija i punch-lineova akcijskih filmova. NEMOGU biti gori. Nikako.
Likovu ne mogu biti stereotipičniji nego što jesu. Vidili smo te iste likove u 100 drugih filmova kao i cijelu radnju filma.
Zločesti ljudi napadnu dobre, glavni lik se zbliži s njima i promjeni se, dobri ljudi na početku mrze glavnom lika, a kasnije kroz montaže nam prikazuju kako se on zbližio s dobrim ljudima osim s jednim likom koji ga mrzi. VIĐENO NEZNAM KOLIKO PUTA.
Film je stvarno očajan. Nema nijednu jedinu dobru stvar. Vizualno lijepo izgleda, ali je to subjektivno i meni se nimalo ne sviđa. To je i uostalom jedino što film može "ponuditi". Jeftin, jadan, precijenjen film. Ako netko može provest skoro 3 sata diveći se tim "predivnim specijalnim efektima" onda nije normalan. Film treba biti puno više od vizualne prezentacije.
EVO GA OPET :(
I što sad? Nije mu se svidio i dobro. Njegovo mišljenje.
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
što opet, kad je istina
To je čisto pretjerivanje i hejtanje, film je dobar ako ga gledaš u 3D-u, ako ne, svejedno je solidan.
Pa njemu je loš i dobro. Ispada da si automatski "hejter" ako ti se gadi neki film, a u iste ga nitko ne bi ni svrstao da nije riječ o Avataru.
Cijeli film u jednoj slici.
naravno ako neko hatea da mu je film 1/10
film ja barem bolji od onog smeća zvanog Hurt Locker. BArem sam tokom avatara uživao, a ne u suzama molio boga da će koja bomba raznest cijelu glumačku ekipu Hurt Lockera koliko je film prokleto loš
Najgluplji film.Ikad.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Immortal
http://lookpic.com/d2/i2/149/pxKxrROt.jpeg
Bog te mazo koji mix od filma, iz 2004. je godine al fakat dobro napravljen, unatoć financijama. Nevjerojatan spoj cgi-a te real-timea, odnosno par glavnih glumaca je "živo" a sve ostalo je rađeno na cgi pozadinama a za godinu kad je film došao, prvi put je korištena interakcija izmešu pravih ljudi i cgi ljudi. Dakle, imate New York u 2095 godini, lebdeću piramidu iznad njega, egipatske bogove, horusa, anubisa i sl, ljude koji rade freakin operacije i "poboljšanja" na sebi, uvrnute aute i zanimljivu budućnost samog svijeta. Ne sjećam se da sam išta slično gledao. I da, film je rađen po romanu.
7,5/10
Ma Hurt Locker je jedan od rijetih postenih filmova zadnje vrime, sto seres, a Avatar je super kul, pravi gust za gledat= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
"što sereš" - kako sam se odvalio na ovo dok sam čitao post. :pray:
Počeo gledat Date NightSi odustao nakon 20min...nesmješno i dosadno
Najjače mi je kad se nekome ne svidi neki film, odmah je hejter, pretjeruje i nema ukusa za filmove.
Zašto to neki nemogu odoliti komentirati na svaku ocjenu o kojoj oni misle suprotno? :)
@Aral- Neznam za taj film, al koliko vidim, na slici piše ''ImmortEl'', ne ''ImmortAl''.
Zato jer je na francuskom
:)= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Na tom je filmu zasnovana avanturistička igra Nikopol, ukoliko te interesira probati.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Zadnje što sam gledao je bio Hot Tub Time Machine i film mi je čisto solidan,dobar za pogledat jednom.Ocjena 6,5/10.
Sad idem gledat Kingdom of Heaven.
Da, jedan od glavnih likova se tak zove, bilo mi je poznato ime od nekud al nisam se mogao sjetit.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ninja Assassin
http://high-tech.portail.free.fr/cul...ssinposter.jpg
OMFG koji film. Apsolutna preporuka za sve ninja wannabie poput mene. Predobra je ona borba na sredini filma u stilu 300 i Martixa.
Samo zato što je film prezabavan dajem mu 9/10
Film sam pogledao prije valjda 3-4 mjeseca i prošli tjedan vidim najavu za Cinestar :D Umro sam od smijeha, ja sam zabrijao da je to stariji film (cca 2008). Ali idem ga još jednom pogledati u kino, obožavam Ninje :pray:
Bogme ću i ja pogledat taj Ninja Assassin, vidim da je još prošle godine došao u kina a već ga ima na blurayu.