Jooj kakav ce ovo biti "no rl" kad izadje...prestrasno, sad sam gledao review na gametrailers...prestrasno!
Printable View
Jooj kakav ce ovo biti "no rl" kad izadje...prestrasno, sad sam gledao review na gametrailers...prestrasno!
Srušit će se server youtubeu zato jer će svi radit svoje wannabe filmove u gta4 video editoru. :D(pogledajte trailer na youtube, btw. video editor owna sve)
Može se napravit tako da izgleda ko trailer...
to je prica za drugu temu, ali i to je tocno
Mislis rockstaru? Jezi cuo za Social Club :D= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
ajmo majko jos tako malo...igre zivota
...koju 75% ljudi na ovom forumu ne može zaigrat :P= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Znam, dosadan sam.
znači preksutra stiže IGRETINA
Zaksutra :wink: :D
*RIDER32 stavlja ruke u đepove nebili nasao koju kunu
Meni jos nije jasno sto ce biti s Games For Windows Live accountom, tj kako kreirati isti, kad pod odabir zemalja nema Hrvatske ?!?!
A pise im da se kao nesmije fejkati zemlja jer ti mogu disableati account, jos mi samo fali da kupim origigi igru i da nemogu igrati MP zbog usranog GFWL :-x
Inace tko sve kupuje od vas igru na dan izlaska (3.) ? :friends:
Mislis na ovo?
viewtopic.php?f=84&t=28013
To je rjeseno. uvjeri se sam :wink:
da, americka verzija..taman dok netko stavi i skinem.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
europska je u cetvrtak :wink:
Ja sam se registrirao i stavio neku drugu zemlju. Popis zemalja je stvarno kratak i nema nego 15-ak drzava na listi. :roll:= Citat =:
Izvorno postao Necto
A sto se tice kupovanja, napravio sam preorder u Crovortexa. :)
Ne nego na ovo= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
http://www.gamesforwindows.comS :(
Kaj je zahtjevna? Damn, nisam jos ni gledao min specs...al ak mi crysis pici ovo ne bi trebao bit problem onda ^^= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bacivši pogled na tvoju konfiguraciju u sigu, rekao bih da možeš, i to pristojno, ali zahtjevnije je od Krajsisa.
A vidjet cemo :D Muci me ovo sa SP3, pise kao minimum...nadam se da nije tako posto imam sp2...
Da, ja isto, a ako se ne varam prije je pisalo SP2...= Citat =:
Izvorno postao Aral
A dolje mi je kvacica na sp3, tak da ono...ma vidjet cemo kad izadje, ako ce kaj zezat samo cu piknut standalone sp3 gore i bok, za ovu igru mora sve radit :D
Ne. I prije je pisalo SP3 a za Vistu je pisalo SP1 :wink:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
btw. molio bi de da malo manje panicis ne nespominjes u svakom topicu da nemas SP3 :)
Moze sve u ovu temu viewtopic.php?f=84&t=28035&start=45S:wink:
E hledo sam danas kak se igra gta 2 sa uber super grafikom...... naravno i to je dio GTA 4 :P
Ali ono sto me veseli su lijerpi auti!!! Necu moci igrati do božića, jer se nema para ta novi RAM ako cu kupiti GTA 4... :( Ali od bozica=> I will be the one in the GTA 4 life!!!
P.S. Prekosutra izlazzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
jea prijatelju
Da. Nabavit ću ga, pa možda uspijem zaigrat jednog lijepog dana...
a kaj, tebi jos treba ram-a??? pa kolko???= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
bas sam sad gledal taj "gta 2" u gta IV... looool... da ne povjerujes kolko ljudi popusi tak jadnu foru...
Šta ne postoji stvarno opcija igranja gta2 u cyber caffeu? Više puta sam čitao o tome. Naravno, kolko sam vidio radi se o GTAIV iz ptičje perspektive i sa sučeljem gta2, ne o pravom gta2
Pa nisam ja govorio o gta 2 pravvome, neg o mogućnostima sa kompjutorima u igri i slicnom!!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
lol, naravno da ne postoji... a to "sucelje" je poslje dodano... bilo bi jako dobro da postoji, makar samo voznja i jedan dio grada... al cijela igra... ma da...
Jedwa cekam da igretina izadje......pitanje sad, koja ce cijena biti....namjerawam kupit, jar takaw hit se ne propusta.... :thumbs2:
350 KN, 60$, tak negdje.= Citat =:
Izvorno postao miska10
Danas sam zvao Algoritam (odjel za multimediju) i rekli su mi da neznaju tocno hoce li imati GTA IV na official datum izlaska (3.),
zato jer oni nisu uvoznici za R* i da zovnem u srijedu da provjerim hoce li biti moguce predbiljeziti se.
Pojma nemam di cu sada nabaviti igru ako nema u Algoritma na dan izlaska :(
Can't wait :)
KKKKARRRRRRRAAAAAAA, ako treba mtrazit cu ga negdje drugdje... ima ova jedna prodavaonica bas za videoigre... trebas naruciti igru, sutra ujutro idem !!= Citat =:
Izvorno postao Necto
Zadnje dvije narudzbe kod crovortexa sam cekao preko 6 dana od uplate, jedna od tih narudzbi je bio Time Card (serial trebaju poslati na mail) za EvE Online, tako da nikad vise kod njih nista ne uzimam, a posebno ne GTA IV, pa da ga cekam 3 tjedna :D lol
11 Years of GTA on PC: Grand Theft Auto to GTA 4
Prezakon :pray: a na kraju se stvarno vidi citava ljepota GTA serijala i odlicne grafike GTA IV :pray:
I naravno Da Shootaz - JoyrideS ... stvar rula :pray:
E sada ce se moci skrivati iza zida i pucati iznad,. takod a samo oružje viri, jey, vidio sam kak guba izgleda to sa zoljom!!
Baš sam gledao neke screenove iz gta4 i izgleda jadno,slabasno,ne sumnjam da ce gameplay bit izvrstan ali grafika je nikakva.Pogotovo mi se ne sviđa što je onako sva smeđa,podsjeća me na jesen,a ja mrzim jesen
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Necto
Joo, treba opet odigrat gta2 legendarni...
GTA 3 i 4 su obadva u Liberty Cityu i obadva imaju nekakav mračniji štih, crno nebo, smog, veliki grad...jesen-zima je u GTA 4 :) Bar tako izgleda naspram Vice Citya i San Andreasa koji su sunčani...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Si cito Wikingov "uvod" u najnoviji broj. Konverzija... :cry:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ljudi na oficial forumu se masovno zale na optimizaciju.navodno igra na medium s 8800gtx,4870 nejde preko 21fps
navodno da problema ima 48xx serija atijevih grafa... :?= Citat =:
Izvorno postao kikl0p