koj pa bi to kurac trebalo značiti?= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Printable View
koj pa bi to kurac trebalo značiti?= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao LeftY
E bravisimo. O tom ja pričam, tak smo bili upoznali neke ljude na ribnjaku i dođe rasprava o bendovima... Uglavnom dođe jedna frendica do pljuvanja po rapu, ja onak"hej hej hej, stani, jebote ja slušam i rap i tehnjave i rocka i blues i jazz, a ne samo metal, znaš, postoji i druge muzike". Nastane muk, svi me pogledaju i veli frend" Ti nisi true". Kaj se onda desilo? Napali su me kak mogu slušat takvu muziku i te stvari, da samo TNWB valja...
Ja onak popizdim i sve ih odjebem i velim"Pa jeba vam bog mater, kaj ste vi tu svi neki mutavi paganci, daj se naučite nešt o muzici i onda mi odite srat, slušal sam više mjuze od svih vas zajedno i znam kaj valja i kaj ne, a ta vaša sranja su sva jednaka, mislite da je solaža samo tu da bude čisti šred i da se brže odsvira, mislite da brzina radi gitarista? Ne ljudi moji, naučite se, slušajte više mjuze pa ćete znat o čem pričam".
Al kak je većina "true" metalaca tvrdoglava, nemreš njima dokazat, ali naučit će se već jednom
:D
Koja je bila njihova reakcija? Silent treatment? :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Pa prvo nam šalješ sliku svoje ulaznice za maidene, pa onda lineup metalcampa, itd itd. Inače to je bila čista zayebancija, a ne nekakva uvreda...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
aha lol.tu sliku sam poslal tu,al zapravo je bila uslikana za frenda koj mi nije vjeroval da imam kartu= Citat =:
Izvorno postao Outmind
sve ok
[quote=Arbiter of Change]Koja je bila njihova reakcija? Silent treatment? :D[/quote:2ur1f2n2]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Jambrek":2ur1f2n2
bacanje u ribnjak ? :wink:
[quote=medusa]bacanje u ribnjak ? :wink:[/quote:1jvf5y6c]= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Otišal sam doma i prestao se družit s takvim debilima.
07/04/07 - SUB - 21:00 (Klub SKWHAT, Sisak)
BLACK METAL KONCERT
Slavogorje (Sl.Brod)
ambient/pagan black metal
Malkuth (Zagreb)
black metal
Moltencore (Kutina)
melodic death metal
I'm there :pray:
slavogorje,najss :pray:= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Bilo je super, Slavogorje rulla, bubnjar je legenda :pray:
e ljudi kak stojite s Children of Bodom
ja sam nedavno poceo slusat i zakon su mi preporucam svima koji vole black ako jos nisu culi mada tesko da nisu lol
Follow the Reaper-jedan od naj metal albuma meni.bodomi su legende,nekad su bili bolji,sad mi nisu nekaj posebno...
Jel čuo neko za viking metal band Tyr, inače sa Farskih Otoka.
Nisu prepoznati, ali su dosta dobri...
čuo za njih ali nikad poslušao...= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Evo ja upravo nabavio How Far to Asgard, njihov prvi album ako se ne varam, pa kad proslušam kažem...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
nisam bas upoznat s njihovom mjuzom,al cini mi se da su nedavno bili u hrvatskoj ili tu negde u blizini
Evo, ja sam preslušo album How Far to Asgaard, i mogu reći da mi je sjajan, jako mi se sviđa TYR kao bend, iako nisam imo pojma da su bili u Hrvatskoj, šteta što sam propustio...
Pogotovo mi je fora pjesma How Far to Asgaard, po kojoj je nazvan album, koja traje pola sata, s tim da je prvih 5 minuta pjesma, zatim 20 minuta potpune tišine, a onda njihova vokalna (i pijana) izvedba neke njihove narodne pjesme - Nornagest Ríma.
Uglavnom, super album, sad sam tu dao kao neku malu recenziju, otkrivam toplu vodu... ali ako nekog zanima, poslušajte...
Tyr je prejeben bend... najbolja mi je stvar Wings of time. bili su nedavno u hrvatskoj sa Amon Amarth-om i Wintersun-om...
U zadnje vrijeme non stop slusam Savage Circus...prejebeni njemacki powerashi s progresivnim izletima,bend ex BG bubnjara Thomen-a.Zvuce ko BG iz recimo..hmm...ja bi rekel imaginations faze...mozda nightfall cak...i vokal zvuci jako jako slicno Hansi-u
tu mozete cuti dvije veri najs stvari
http://www.myspace.com/savagecircus
jedan i jedini spot
UwwvS4bx-mk
enđoj
tyr je bio u zg da,steta sto sam propustio...bodomi rulaju ofkors..Vader>all
A što je sa onim malo nepoznatijim bendovima? Npr. Calm, Agalloch, Ahti, Anaon, Crypt, Furia itd. itd. Preporučite koji dobar...
definiraj "malo nepoznatiji bendovi" :|
zanimljivo je to šta u ovoj velikoj metal temi nismo još diskutirali s jednim od pionirima HM a to su JUDAS PRIEST !!! Ste ih slušali ( kakvog li glupog pitanja :roll: ) Inače šta msilite o njima ? Meni su odlični, stvarno su fantastični a meni je najbolja njihova pjesma BLood Red Skies :pray: :pray: Ste poslušali najnoviji album Angel Of Retribution ? Mene je stvarno ugodno iznenadio,. starno ima odličnih pjesma na njemu kao : Angel, Eulogy, Judas Rising,Lochness, Worth Fighting For i Hellrider. Jedan veliki naklon svećenicima heavy metala :pray:
Meni su JP zakon, Hell Bent For Leather mi je definitivno najbolja HM pjesma, općenito ih smatram očevima NWBHM, a među draže pjesme mi spadaju i Angel, te Breaking the Law.
đudasi jebene legende.oni prvi albumi,koji su cisti HM mi nisu bas nekaj.sviđa mi se stil,ali pjesme su mi nekak dosadne.Ali Painkiller npr. je jedan od najboljih metal albuma ikad snimljenih.pravi speed metal nabijen jebenim solazama,blastovima i halfordovim vristanjem.halford je definitvno u samom vrhu metal vokala.ovaj novi album je fenomenalan.jako me podsjeca na painkillera,pogotovo stvari tipa Hellrider i Demonizer.ne fakat,taj album nema lose stvari.
naj stvari:between the hammer and the anvil,A touch of evil,Running wild,Breaking the law,Hellrider,Eulogy,Lochness,The ripper...
Sve osim soada, burgera, korna :) Pa bend koi nije dost xploatiran, ne vrti se na telki, radiju, štajaznam...nitko nikad u hj nije čuo za njega i tak.
npr. Akteron, Arkillery, Wotan Folk, Anal Nathrakh, Sui Generis Umbra, Ignis Nocturnum...
Sinner je meni genijalna stvar!= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Warriors of the World - Manowar
Here our soldiers stand from all around the world
Waiting in a line to hear the battle cry
All are gathered here, victory is near
The sound will fill the hall, bringing power to us all
We alone are fighting for metal that is true
We own the right to live the fight, we're here for all of you
Now swear the blood upon your steel will never dry
Stand and fight together beneath the battle sky
[Chorus:]
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
Many stand against us, but they will never win
We said we would return and here we are again
To bring them all destruction, suffering and pain
We are the hammer of the gods, we are thunder, wind and rain.
There they wait in fear with swords in feeble hands
With dreams to be a king, first one should be a man
I call about and charge them all with a life that is a lie
And in their final hour they shall confess before they die
[Repeat chorus]
If I should fall in battle, my brothers who fight by my side
Gather my horse and weapons, tell my family how I died
Until then I will be strong, I will fight for all that is real
All who stand in my way will die by steel
Brothers everywhere - raise your hands into the air
[Repeat chorus to fade]
Svi koji ovo niste čuli, odite na LimeWire i downloadajte
meni je Sin After SIn najbolji album :pray: a odmah nakon njega slijedi Painkiller. Sa SAS-a mi je super ona balada Last Rose of The Summer, maq cijeli album mi je zakon= Citat =:
Izvorno postao Outmind
ovo je jako tuzno
u danasnje vrijeme je hrpa "metalaca" a ne metalaca, znam tocne prijemjere na forumu koji su dobri, pravi metalci, koji vole i postuju tu glazbu, a ne da im je to samo opravdanje da cugaju i prave se face
a u javnosti, ako si metalac, onda si faca jer ti nitko nista ne moze jer imas siroko drustvo, tuzno ali istinito. kako je prije bio tehno, tako su sada narodnjaci,a bome moramo ensto anpraviti da to ze 2-3 godine ne bude metal... iskreno se nadam da se to NECE desiti
ja volim poslusat metal, slusam cesto, ali nisam metalac...nit se tak oblacim nit se tak osjecam...nit se kurcim tim i ne opijam...
volim doc doma i to poslusat...
Manowar>all :)
Tjeo si reć Manowar>all gay bands :D
ManOwaR rula i nisu gej.
A ak i jesu, šta sad, i Mercury je bio gej pa je fora.
A meni je Hail and Kill ipak nekaj draži od Warriors of the World, malo previše pričaju o tome nekom true i untrue metalu, i te spike...
Eto,nisam cuo za Manowar do sada :| ,pjesma nije losa ako vise volim žešći metal,tipa Neaere poslušajte nju ako niste dosad culi :wink:
Cuo sam da ce biti cradle of filth na metalcampu, taman se ponadao da nece biti gay bendova :cry:
Hammerfall - Riders of the Storm
Hammerfall - On the Edge of Honour
Hammerfall - Stronger than all
Poslušajte. Odmah.
Hehe nice iako mi se Hammerfall ne sviđa...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Neaera-Let The Tempest Come cover :wink:
da lolchina,a amarthi su otkazani :(= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
cul sam samo za Anal Nathrakh :|= Citat =:
Izvorno postao Cassious Vexx
btw. novi KD cover
http://www.paranoid-zine.com/pic/bes...ngdiaamond.jpg
btw. #2 neki dan sam bil u Njemackoj i kupil si Metal Hammer. :o
138 str,Finntroll poster,CD sa 13 full novoizašlih metal stvari.godisnja pretplata 49,80 eura :o jebada
samo treba njemacki znati fkors
E upravo na to mislim...i sad ti napraviš topic i kažeš nama zašto slušati anal nathrakh...ili ne= Citat =:
Cassious Vexx je napisao/la:
Sve osim soada, burgera, korna Pa bend koi nije dost xploatiran, ne vrti se na telki, radiju, štajaznam...nitko nikad u hj nije čuo za njega i tak.
npr. Akteron, Arkillery, Wotan Folk, Anal Nathrakh, Sui Generis Umbra, Ignis Nocturnum...
cul sam samo za Anal Nathrakh
OOO, dakle ide se na metal camp.Ajde dajte link za nekvu str na kojoj mogu vidit bendove koji se tam pojavljuju?