Za PS4 day-one patch će biti otprilike pola GB tako da ne vjerujem da će se za PC bitno razlikovati. Osim ako im je PC verzija sfušana.
Printable View
Za PS4 day-one patch će biti otprilike pola GB tako da ne vjerujem da će se za PC bitno razlikovati. Osim ako im je PC verzija sfušana.
To je zato što je PS4 verzija leakana već prije tjedan dana, a za PC verziju su još uvijek nešta optimizirali. Isto će bit day one path od nekih 450 mega.
patch od 450 megi je ništa.
Navodno dosta poboljšava performanse. Bar na PS4. Ima klip na jutub nekog lika kako igra na i3,8 giga rama i R7 250x na medium detaljima. Avg fps mu je 35,min 19, a max 58. Pretpostavljam da nema taj patch pa sad zamislite kako će vama radit.
nikako
ali koga jebe, igra izgleda duplo bolje od bilokakvog smeća trenutno na tržištu
Pa kakav to komp imaš?
Igra je jako šlampava i combat je poprilično užasan. Jedino lošije od combata je UI.
Prekrasno izgleda tho.
Dobro Maloki bio si dosta humorističan u zadnje vrijeme sad malo ozbiljnosti.
Ja već igrao 3 sata. Najbolja igra ikad.
Jašem konja i u pol galopa frajer nestane i Geralt nastavi pješice. Wtf!!!??? Bar sam snimio.
Daj video nevideo postavi taj video.
Ti bar imaš dobar trening za nedovršene igre. Igraš Project Cars.
Šta je tebi to u sigu Wedrane?
Ja sam ono napisao jer sam se nadao da si i dalje dobar čovjek, ali sve više mi se čini da su te konzole ubile.
Pa da ti je igra smeće. Ali ti očito nisi shvatio poantu da hoću reć da ako ti se igra i svidi sad ne smiješ reć da ti je dobra jer se to ne slaže s Vedraninim pljuvanjem igre zadnjih 2 godine. Tebi su super prva 2 Witchera, onda je Veki počeo kakit po njima, pa su ti postale ok igre s hrpom mana. Sad nasreću se nisi uvalio i rekao da je igra dobra pa je možeš pljuvat od početka.
Igra bi bila prejebena da nema 2 ogromne mane. To je stvarno sramotno malen broja auta s obzirom na najave "huge car list" i slične gluposti i stvarno hrpu bugova i glitcheva gdje igra izgleda ko da je još u beta fazi. Inače ako sve štima igra je prejebena i stvarno ima hrpu pizdarija i detalja. I meni najvažnije, jebenu karijeru.
Pa da, imam 15 godina i pratim kaj Vedran priča i onda moram i ja to pričat jer će me inače Vedran istuć.
Daj jebote, jesi li ti jebeno normalan?
Frajer je zaspao igrajući. Hahaha.
Zato jer si me natjerao da zaspim.
Inače bih bio budan i jako uživao u igri.
Evo što kaže Metacritic.
What an unmitigated piece of crap ! Controls and mechanics from the 1990's were enough for me to stop after an hour and ask for a refund on this overhyped nonsense. 4/10
To si ti napisao 100%
Završio prvo podrućje, ubio griffina. Level 4.
Igra je odlična, ne znam šta vama toliko smeta.
Combat solidan, srećom potioni i bombe se restoraju kod meditacije, mislim da bi popizdio kad bi ih morao stalno craftat.
Levelanje užasno sporo, mada možda je to do toga što igram na najtežem.
Da. Nekih dva sata sam igrao, sve na ultra, hairworks spustio jedno 5-10 fpsa al inače vrti oko 60 bez beda. Izgleda preprepredivno, igra se predivno, što reći više, ko može nek obavezno igra.
Ali ozbiljno, ako vam se Witcher 3 ne sviđa loši ste ljudi. Jedine izlike su da vam je setting totalno odbojan ili da vam se loše vrti igra.
Worthaur to ti je normalno skroz vidiš da ti je suggested level za Griffin quest 3, a to je zadnji quest tamo. Prilično sam siguran da i baš sve obaviš u White Orchardu ne bio došao do petog.
Koja je onda sad fora sa potionima i bombama? Meditacija restorea neki fiksni broj ili kako?
Koliko vidim komentari su uglavnom dobri. Optimizacija isto solidna. Pričekam dva tjedna da se popatchira i krećemo.
Već imaš dva peča. Za potione,bombe i ulja ti trebaju alkemijski sastojci samo prvi put kad ih praviš, a kasnije se sami refilaju tjekom meditacije, ako imaš alkohol. Nešta kao Dark Souls i estus.
Ma dingao sam 4 taman kad sam predao quest.
Monsteri ne daju gotovo nikakav exp.
Monsteri daju exp samo kad ih ubiješ prvi puta pa ih dodaš u Bestiary.
Bar sam tako pročitao.
Kam je Dead nestao?
Valjda se jako naljutio kada sam popljuvao Wasteland 2, a i Wedran je tad rekao neka počne igrat normalne igre. Fali još par ljudi sa kojima sam imao okršaj :D
Da, ali imaš i General koji je op.
Za sad je igra ok, nekih 4/10.
Čekaj da te ubiju pčele onda ćeš dat 10/10.