a i to što veliš
Printable View
a i to što veliš
Da, samo kaj je na E3 bio cinematic, pre-rendered u igrinom engineu, a ovo je pravi gameplay.
Baš mi ide na kurac sve ovo.
I Order i Bloodborne i Uncharted će bit prejebene igre a vi kenjajte i dalje.
Xero je samo ljut kaj neće moć igrati Bloodborne.
nije da ja kenjam po njima, neg ono žalosno je da devoleper najavi jedno ,a isporuči drugo, no nebitno iovako mi grafika nikad nije bila bitna...
Bloodborne ce bit prejeben, al me nece cudit ako naprave istu stvar ko i sa Unch 4
a xero mi nije jasan kaj opce visi po podforumu za konzolaše
ccc
Order će ispast generčno smeće. Bloodborne bi trebao bit dobar, ako Miyazaki ne poludi previše. To su moja predviđanja. Možda budu istinita možda ne, ali sigurno je da će oboje bit u smećarskih 30 fpsa.
Al ti možeš gonit više s kompom?
Pa znaš na PCu ima dosta toga što utječe na FPS.
Pa da, ali ti si koliko se sićan i s DS1 ima problema s fpsom. Ne znan šta bi očekiva od igre iz 2015.
Dark Souls 1 je užasno optimizirana igra. Dvojka puno bolje radi. Osim toga kupio sam novi komp.
Jebenica onda. Možda si treba ps4? Hehe
Pa neću se opet valjda vraćat na 30 fpsa.
Užas!
Isuse ova Santa Domenica iskače i iz paštete sad pred Božić.
Nadam se samo da pola gameplay satnice neće biti cutscene i qte-ovi. Inače najbolja steampunk atmosfera ikad.
Znaš što kažu za Nadu.
Izgleda odlično uz veliku manu crnih crta. Izvrsni efekti i totalno realno kretanje likova. Gameplay je priglup i zastario. Snajpanje u malo većoj sobi je bedasto, QTE igranje je fuj, hakiranje brava i rasvjete već izlazi na uši, puno interaktivnog filmskog igranja...napucavanje djeluje jako dobro, oružja nisu zračne puške i meci ne pogađaju poput kaserskih zraka. Ovo sve mi izgleda na trenutke fenomenalno a opet užasno.
Realno kakav bi gameplay trebao biti da nije priglup i zastario u jednoj pucačini iz trećeg lica?
Kao prvo bez QTE sranja. Kao drugo bez čestih upadanja sa in game filmovima usred misija. Fora su kao dio lodinga i to bi trebalo biti to što se tiče in game filmova osim ako se igra ne mora lodati svakih pet minuta pa to maskiraju time. Znači sveukupno više real time gameplaya i puno manje interaktivnog filmskog "igranja". Također ne znam ni za jednu igru takvog tipa da je ispala dobro u kojoj ideš sa više likova odjednom...pogotovo ako je optimizirana za co op, ne znam da li je ova takva i ima li tu opciju. Više bi volio da možeš gađati žarulje nego da ih "hakiraš" i sl.
Grafika i animacije bolesno dobri, voice acting isto, setting mi se isto čini zakon, ali gameplay je užasan i očito nebitan. Ne znam zašto onda jednostavno nisu film napravili?
Pa je, u pravu si za MP. Ipak ovo mi sve skupa djeluje izlizanije. Npr. Tako si zadnji Thif govorio kako ti je super što ima animacije otvaranja prozora i sl. gluposti koje dosade nakon što ih vidiš deset puta za redom. Bez obzira na tu neku interakciju igra je ispala odron. Ova igra ima očito izlizan i već sto puta viđen gameplay. Super grafika je fora za jedan prohod i to bi bilo to.
Ak priča i likovi budu barem solidni, bit će tu i više igranja, s kojom godinom razmaka.
Kao i kad film repriziram, samo će ovaj biti osmosatni.
Sumnjam da Order po pitanju priče i likova može ponuditi nešto na Rockstar razini, no ako ništa drugo, igra će biti nenadjebivo audio-vizualno iskustvo. Ako pathfinding i ponašanje suboraca u različitim uvjetima ne bude u banani i ako će AI općenito biti bolje napisan, na višim stupnjevima težine uz dobru level strukturu mogao bi se čovjek fino zabaviti. Najveći problem s pucačinama danas je što su previše skriptirane gdje se umjetna inteligencija ponaša po vrlo lako uočljivim obrascima - ono, sve je napredovalo osim AI-a koji je zaspao u 90-ima.
Enikejs, nemam goty očekivanja, no mislim da će biti ovo još jedna dosta dobra Sonyjeva ekskluziva.
Pa ako bude kao GeOW s brkatom gospodom, već je bolje od GeOW-a.
A GeOW je već sam po sebi vrlo dobar.
potvrđena još dva reciklirana naslova za PS4
DMC4 i DmC
Lol jel fakat ima ljudi koji će kupit te pizdarije?
Nego, The Order će biti super igra koju ću kupiti na game collectionu za 350kn, odigrati tih 10-15 sati kroz tjedan dana i utopiti na njuškalu za 300-350kn.
šteta kaj kod nas nema šemica kao u engleskoj, kao videoteka za posudit igre, platiš godišnju pretplatu cca 300 kuna i možeš posudit bilo koju igru i igrat je kolko oš
Aj nek mi netko objasni na koju foru im prolaze ovi interaktivni filmovi. Zar su kriteriji stvarno tak nisiki?
https://www.youtube.com/watch?v=InhV...S6DtpxNgAKoJKA
A gle, alternativa su World of Tanks i LoL. Između toga dvoje biram smrt od strane ISIL-ovog bombaša.
Je al za ovo interaktivno govno moraš dat novce.
>throw vase
>run
Isuse kriste dragi koliko tup moras bit da krenes igrat ovako nesto
Stvar je da te kroz super grafiku, animacije, priču, zvuk i pizdarije što bolje ubace unutra i to dobro rade.
Ko želi isprobavat pamet neka igra CoD i LoL i WoT.
Pa dobro sad taj Until Dawn je fakat previše pasivan za moj ukus i ne budem ga kupio, ali npr. Flanderu koji je najgori igrač ikad to dođe kao dobar dan.
Izgleda identično kao jedan Heavy Rain ili bilo što od David Cage-a.