kako da na novijim verzijama uTorrenta stavim da mi se pojavi onaj prozor u kojem biram što sve iz torrenta skinuti?
Printable View
kako da na novijim verzijama uTorrenta stavim da mi se pojavi onaj prozor u kojem biram što sve iz torrenta skinuti?
e baš to!= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
utorrent preko magnet linkova nemre birat sto oce skinut, a sto ne.
sve sam pretrazil al nisam nasao kako. dakle nemoze
Ako nije preko magneta:= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Odeš na preferences>UI settings>show a window that displays the files inside the torrent
Možeš dolje na files odmah sve maknuti što ne želiš skidati
zašto meni nema ove opcije? -.- :S= Citat =:
Izvorno postao hacker
Odaberi "Toogle torrent view" u desnom gornjem uglu. Nakon toga bi opcija trebala biti vidljiva.
Jel nekome na t-comu danas malo cesce puca veza?
Nijednom mi nije pukla veza na t-comu danas :P
Yep= Citat =:
Izvorno postao Frost Commander
+19022294869
Odakle taj broj? :?
Australija?
Bart te zove s maskiranog broja 8)= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ha-ha.
Australija, wtf.
jeli netko od vas možda dobio e-mail od date.hr-a tipa: "jedna od naših korisnica te pozvala na druženje" pa me zanima dali je to samo reklama ili me draga zajebava..
Bok Nikola,
Jedna od naših korisnica na portalu www.date.hrSte pozvala na druženje!
Dođi i pridruži se ekipi na vodećem dating portalu u regiji!
Dođi i ti na http://www.date.hr!
Vaš date.hr!
Jep.
Sto ja to nisam dobio?
Jer te nitko nije pozvao na druženje :(
dont be so cruel :D= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Da li mogu pauzirati enkripciju diska i da li mogu raditi sa fileovima na tom disku za vrijeme enkripcije?
P.S. Radim s Bitlockerom.
http://mybebook.com/images/new/produ..._sec-image.jpg
KUPITI ILI NE KUPITI
Lik nudi povoljno, zgodan e-book reader (Bebook one).
Ja mislim da trebaš.
/lit/ misli drukčije.
Onda tebi vjerujem.
Ma podržava sve žive formate, još da vidim da li je u dobrom stanju i koliko baterija traje, 250 kn za ovo može.
zasto ne, 250 kuna za to sasvim ok cijena
Bilo mi dosadno sad neki dan, pa sam malo razmišljao :) i došao do dva pitanja koja me muče. Ne brinite, nije ništa o smislu života :D
1. Zanimaju me podrijetla riječi Njemačka i Gruzija.
Njemačka - eng. Germany, njem. Deutschland, fra. Allemagne
Gruzija - eng. Georgia, njem. Georgien, fra. Georgie
Svjestan sam da smo većinu naziva država pokupili od stranih jezika, ali ovi nazivi me muče, za Njemačku bi još koliko-toliko kužio da imamo svoju, originalnu hrvatsku riječ, ali za Gruziju fakat ne kužim..
2. Zašto se Mađarska u povijesti do raspada Austro-Ugarske naziva Ugarska, a od onda Mađarska?
Što se Njemačke tiče, taj naziv potječe od ranijih kontakata hrvata i nijemaca/austrijanaca s kojima se nisu znali sporazumijevati radi različitog jezika, pa su ih radi fore smatrali "nijemima" -> Nijemci.
Tako nekako.
Njemac je etimoloski dosla iz rijeci "nijem" sto se nekada koristilo za sve ljude koji nisu znali pricat narodnim jezikom, tj. hrvackim, a u to vrijeme se koristilo za sve germanske narode, da bi se na kraju centriralo oko samog podrucja Njemacke.
Neznam za Gruziju, vjerovatno razlika anglo-saksonski - slavenski jezici.
Madar je ako se dobro sjecam kako Madari sami sebe nazivaju, a mi smo to zbog uske povezanosti s njima preuzeli isti naziv, dok je Ugarska potekla iz nekog jezika koji je bio povezan sa ostalim europskim silama u vrijeme kada su se nastanili na ovom podrucju.
Probaj vikipediju.
Koji je najbolji šampon protiv peruti,a da nije previse skup?
Head & Shoulders.
ja si ugl uzmem bilo koji u dm-u svi su ok..ali mom frendu ni h&s nije pomogao nego je morao u ljekarni kupovati neke od stotinjak kuna jer mu je kosa bila katastrofa..pa ono, vidi koji šampon ti paše :D
Tako je i meni.= Citat =:
Izvorno postao accursed
Meni nakon 3 dana izgleda kao nekima poslije 2 tjedna. Jel' se to šta popravi u kasnijim godinama :(
ne.
isti problem ja imam
hns nist ne radi. tj utjece, bolje od onih not anti-prhut sampona al ne makne prhut.
koristio sam neko vrijeme kombinaciju oranezol+nest, sta je bilo jako dobro, al oept mi nije maknulo perut u potpunosti.
trebo bi otici doktorici
Izgubiš kosu. Problem solved.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:D
Tada bih se mogao odmah samoubit, kosa je jedino za što me briga što se tiče izgleda :'(
:pray: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
ili odmah liječnik ili ljekarna..
onda smanji kolicinu onog kaj stavljas na nju...= Citat =:
Savjetuj se s Pingvinom.= Citat =:
Obrij se na ćelavo jednom i namaži si glavu Niveom.
Pa onda ju skrati i sredi malo da ti nakon 3 dana ne bude ko govno ;(= Citat =: